ABD'li Kadın, Kanserli Oğlunun Serumuna İnsan Dışkısı Karıştırdı - Son Dakika
Dünya

ABD'li Kadın, Kanserli Oğlunun Serumuna İnsan Dışkısı Karıştırdı

ABD'de bir kadın, hastanede kan kanseri tedavisi gören oğlunun serumuna defalarca insan dışkısı enjekte ettiğini mahkemede itiraf etti.

25.11.2016 16:50  Güncelleme: 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerika'nın Indianapolis şehrindeki Riley Çocuk Hastanesi'nde lösemi tedavisi gören 15 yaşındaki çocuğun kan tahlilini yapan doktorlar, insan dışkısında aynı oranda bulunan organizmaların olduğunu fark etti.

GÜVENLİK KAMERASI KAYITLARI İNCELENİNCE ORTAYA ÇIKTI

Adı açıklanmayan erkek çocuğun kemoterapisi, sebebi anlaşılamayan enfeksiyonlardan ötürü ertelendi. Çocuk hasta, kusma ve ishal şikayetleri dolayısıyla 18 gün yoğun bakımda kaldı. Polislerin, geçen hafta gelen ihbar üzerine Riley Çocuk Hastanesi'ne gittiği mahkeme kayıtlarına geçti. Güvenlik kameraları incelendiğinde hasta çocuğun annesi Tiffany Alberts'in, birkaç defa oğlunun serumuna içeriği belirlenemeyen bir madde enjekte ettiği görüldü.

BAŞKA HASTANEYE NAKLEDİLSİN DİYE YAPMIŞ

Kamera kayıtlarındaki görüntülerin sorulması üzerine anne Alberts, 15 yaşındaki lösemi hastası oğlunun serumuna 'damarlarını temizlemesi' için su enjekte ettiğini söyledi. Alberts, kanserli oğluna verilen ilacın çocuğu yaktığını iddia etti. 41 yaşındaki kadın, daha sonra birkaç sefer oğlunun serumuna insan dışkısı karıştırdığını mahkemede itiraf etti. Anne Alberts, oğlunun başka bir hastaneye nakledilerek daha iyi bir tedavi görmesi amacıyla çocuğun serumuna insan dışkısı enjekte ettiğini söyledi.

KEMOTERAPİ TEDAVİSİ GECİKTİĞİ İÇİN ÇOCUK ÖLEBİLİR

Doktorlar çocuğa ne olduğunu anlamadıkları için septik şoktan ötürü ölebileceğini ifade etti. Annesinin hastaneye girişi yasaklandıktan sonra kanserli çocuğun sağlık durumunun daha iyiye gittiği açıklandı. Doktorların, tedavisi geciktiği için çocuğun ölmesinden endişe ettikleri belirtildi.

ABD\'li Kadın, Kanserli Oğlunun Serumuna İnsan Dışkısı Karıştırdı

Son Dakika Dünya ABD'li Kadın, Kanserli Oğlunun Serumuna İnsan Dışkısı Karıştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement