Anne babasını rehin alan şahıs, evi ateşe verdi - Son Dakika
3.Sayfa

Anne babasını rehin alan şahıs, evi ateşe verdi

Konya'da madde bağımlısı olduğu iddia edilen adam, önce anne ve babasını rehin aldı sonra da evi ateşe verdi. Elindeki silahla havaya ateş açan şahıs, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

07.04.2020 05:23  Güncelleme: 08:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da yaşayan Y.Y. akşam saatlerinde anne ve babasıyla tartıştıktan sonra ikisini de rehin aldı. Madde bağımlısı olduğu iddia edilen adam, polis ekiplerinin gelmesiyle hava rastgele ateş açıp sonra da yangın çıkardı.

RASTGELE ATEŞ AÇTI

Saat 21.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Aydoğdu Mahallesi Nakkaş Nigari Sokak'taki bir apartmanın ikinci katında, madde bağımlısı olduğu iddia edilen Y.Y, anne ve babasıyla evde tartışmaya başladı. Daha sonra anne ve babasını rehin alan Y.Y. evde yangın çıkardı, elindeki tabancayla balkondan rastgele ateş açtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Apartmana giren polis ekipleri, Y.Y'ye müdahale ederek gözaltına aldı. Evin odasındaki yangın ise itfaiye tarafından söndürüldü. Rehin alınan anne ve baba sağlık ekipleri tarafından kontrol amaçlı Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Anne babasını rehin alan şahıs, evi ateşe verdi
Anne babasını rehin alan şahıs, evi ateşe verdi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Anne babasını rehin alan şahıs, evi ateşe verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement