Anneler Günü - Son Dakika
Güncel

Anneler Günü

Vali Hakan Yusuf Güner, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

06.05.2016 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Hakan Yusuf Güner, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Güner, mesajında, doğduğumuz andan itibaren bizden sonsuz sevgi ve şefkatlerini esirgemeyen, bizi en güzel şekilde yetiştirmek için her türlü zorluğa ve imkansızlığa göğüs geren, sırtımızı yaslayabileceğimiz bir ulu çınar gibi hep arkamızda duran, hoşgörünün, sabrın, en masum ve en temiz duyguların timsali olan annelerin, Anneler Gününü kutladığını belirtti.

Üzerimizde ödenmez hakları bulunan, karşılıksız sevgi, fedakarlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz annelerin her zaman baş tacımız olduğunu vurgulayan Güner, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Annelerimize olan borcumuzu ne yaparsak yapalım asla ödeyemeyiz. Çocuklarından görecekleri ilgi ve sevgiden başka hiçbir beklentisi bulunmayan annelerimizin hayatlarını kolaylaştırmak, yalnızca ihtiyaç duyduklarında değil, her zaman yanlarında olmak, onları sevmek ve emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, hepimizin en önemli görevidir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta büyük bir emekle yetiştirdikleri evlatlarını vatan uğruna şehit veren şehit ve gazi anneleri olmak üzere bütün annelerimizin Anneler Gününü kutlar, sağlıklı, huzurlu ve mutluluk dolu günler dilerim."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Anneler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement