Anneler Günü'ne Doğru - Son Dakika
Güncel

Anneler Günü'ne Doğru

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ve eşi Çiğdem Olgun Şimşek, "Anneler Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.

10.05.2018 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ve eşi Çiğdem Olgun Şimşek, "Anneler Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Şimşek, mesajında, Anneler Günü'nün merhametin ve sevginin tükenmez kaynağı olan anneliği anımsatması bakımından çok önemli olduğunu belirtti.

Annenin sadece insanı dünyaya getiren bir varlık değil aynı zamanda insanın doğduğu andan itibaren hem koruyucusu hem de öğretmeni olduğunu belirten Vali Şimşek, şunları kaydetti:

"Huzurlu bir toplumun temeli, sağlam bir ailedir. Annelerimiz, ailenin temeli ve toplumun da geleceğidir. İyiliğin, şefkatin, fedakarlığın, sevginin kaynağı olarak şüphesiz hayatla aramızdaki en güçlü bağ olan annelerimize bir gün değil her gün değer vermeliyiz.

Annelik yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyanın en güzel ve en yüce duygularından biridir. Annelerimiz, sabırla bizleri büyüterek, hoşgörü ve sevgiyi aşılamıştır. Hepimiz için en önemli varlık olan annelerimize hayatlarının her anında destek olmak, bizden bekledikleri sevgi ve saygıyı göstermek en temel görevimiz olmalıdır. Cennetle müjdelenen, baş tacımız, en değerli varlığımız olan annelerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, yüreği annelik hisleriyle dolu tüm kadınlarımızın Anneler Günü'nü kutluyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Anneler Günü'ne Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement