Anneler Hem Eğlendi Hem Öğrendi - Son Dakika
Yerel

Anneler Hem Eğlendi Hem Öğrendi

Eyüp Belediyesi, Afife Hatun Kültür Evi’nde 17 yaş üstü kadınlara özel Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi düzenledi.

17.05.2017 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eyüp Belediyesi, Afife Hatun Kültür Evi'nde 17 yaş üstü kadınlara özel Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi düzenledi.

Eyüplü anneler, 14 Mart - 16 Mayıs tarihleri arasında Afife Hatun Kültür Evi'nde verilen ücretsiz eğitimlere katılıp, hem eğlendi hem de kişisel gelişmelerine katkı sağladı. 2 farklı grupta toplamda 50 kişiye eğitim verilirken, katılımcılar arasında turnuva yapıldı. Turnuvada başarılı oldukları eğitim dallarında hediyeler aldılar.

Banu Korkmaz, Bahar Cilik ve Hasgül Kalay'ın danışmanlığında verilen atölye eğitimi boyunca anneler mangala, kelime avı, sudoku, hedef 5, akıl yürütme ve pathagon gibi 20'nin üzerinde oyun eğitiminin püf noktalarını öğrendiler.

Anneler kendilerini donatıyorlar

Anneler ayrıca Afife Hatun Kültür ve Sanat Merkezi'nde annelik akademisi, mizaçları tanıma atölyesi, musiki meclisi, taht-ı kadem okumaları, sağlık okumaları, hikmetin izinde,islam tarihi okumaları, siyer-Hz. Peygamber'in Hayatı, insanın kendini tanıma yolculuğu, psikologlar eşliğinde aile ve çocuk eğitimleri, sağlık ve ilk yardım seminerleri, yazar okumalarıyla yakın tarih düşünce hayatı, çocuk eğitimi, iletişimi ve psikolojisi, temel ilmihal bilgileri, sosyolojik okumalar, İsmet Özel okumaları gibi çalışmalarla sosyal ve kültürel alanda daha donanımlı ve hazır hale geliyorlar. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anneler Hem Eğlendi Hem Öğrendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement