Anneler Yeşil Sahaya İndi... Maç Sonucu: Çatal Bıçak Takımı 2 - 2 Nevresim Takımı - Son Dakika
Genel

Anneler Yeşil Sahaya İndi... Maç Sonucu: Çatal Bıçak Takımı 2 - 2 Nevresim Takımı

Anneler yeşil sahaya indi.

08.03.2017 02:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anneler yeşil sahaya indi... Maç sonucu: Çatal Bıçak Takımı 2 - 2 Nevresim Takımı

Anneler top oynadı, çocuklar heyecanla izledi

MUĞLA - Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Bodrum Göztepe Futbol Okulu tarafından düzenlenen futbol maçında anneler yeşil sahaya indi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Bodrum Göztepe Futbol Okulu tarafından özel bir maç düzenlendi. Futbol okulunda eğitim alan öğrencilerin anneleri özel bir maçta karşı karşıya geldi. Akşam başlayan maç öncesi anneler tabata adı verilen egzersiz çalışmaları yaptı. Yaklaşık 15 dakika süren egzersizlerin ardından maç başladı. Çatal Bıçak Takımı ile Nevresim Takımı arasında oynanan maçta anneler kıran kırana mücadele ederken çocuklar ve babalar da saha kenarında tezahürat yaptı. 10'a dakikadan 2 devre halinde oynanan müsabaka 2 - 2 berabere bitti.

Bodrum Göztepe Futbol Okulu sorumlusu Emrah Çatak ise annelere yönelik yaptığı konuşmada 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlayarak şunları kaydetti: "Takımımızın adları "Çatal Bıçak Takımı" ile "Nevresim Takımı". Katılan tüm annelerimize ve kenardan maçı izleyen minik kahramanlarımıza teşekkür ediyorum. Dünya Emekçi Kadınlar Günü için farkındalık yaratmak istedik. Annelerimizi de yeşil sahaya indirdik. İnşallah hep beraber eğleneceğiz" dedi. Böyle bir etkinlikte yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Hatice Türkoğlu basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir maç yapıyoruz, çok heyecanlıyız. Daha önce hiç futbol oynamamıştım. İlk defa oynayacağım. Buradan tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Yeşil sahada ter döken annelerden Neşe İnce ise "Çocuklarımızın neler başardığını gördük. Dünya Kadınlar Günü'nde hocamızın bize hazırladığı bu organizasyon çok hoşumuza gitti, çok keyif aldık" şeklinde konuştu.

Maç sonunda basın mensuplarına poz veren anne ve çocuklar daha sonra Ege yöresi halkoyunlar oynadı.

(EA-GD)

Anneler Yeşil Sahaya İndi... Maç Sonucu: Çatal Bıçak Takımı 2 - 2 Nevresim Takımı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Anneler Yeşil Sahaya İndi... Maç Sonucu: Çatal Bıçak Takımı 2 - 2 Nevresim Takımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement