Annesi gözleri önünde darbedilen küçük kızın söyledikleri yürek dağladı: Babamı görürsem taş atarım - Son Dakika
3.Sayfa

Annesi gözleri önünde darbedilen küçük kızın söyledikleri yürek dağladı: Babamı görürsem taş atarım

Samsun'da İbrahim Zarap, 5 yaşındaki kızının gözleri önünde eski eşi E.M.'yi darbetti. O ana ilişkin görüntüler Türkiye gündemine otururken, E.M.'nin annesi Dursune M. açıklamada bulundu. Kızının sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Dursune M., torununun babasını görmek istemediğini söyledi ve "'Babamı görürsem taş atarım' diyor" dedi.

08.03.2021 12:29  Güncelleme: 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda, İbrahim Zarap sokak ortasında 5 yaşındaki kızlarının yanında eski eşi E.M.'yi öldüresiye dövdü. Kadının kafasına defalarca tekme ve yumruklar atan saldırgan, kızının 'anne' diye ağlamasına rağmen E.M.'nin kafasını beton zemine vurdu.

SALDIRGAN TUTUKLANDI

Olaya ilişkin görüntüler infial yaratırken, gözaltına alınan Zarap, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Saldırgan, 'öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı.

Annesi gözleri önünde darbeden kızın söyledikleri yürek dağladı: Babamı görürsem taş atarım
Dursune M.

"BİZ ONLARI HİÇ AYIRMADIK VE BAZI ŞEYLERE GÖZ YUMDUK"

Darbedilen E.M.'nin annesi Dursune M., konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Kızının durumunun iyi olduğunu belirten Dursune M., "Çok şükür sağlık durumu iyiye gidiyor, tek tesellimiz de bu zaten. Ancak psikolojisi hiç iyi değil, zaman zaman ağlıyor. Kafasına darp aldığı için yüzü, gözü mor halde. Torunum annesinin ne durumda olduğunu biliyor, babasını artık görmek istemiyor ve annesinin hastanede olduğunu da biliyor. Zaten sadece çocuğu görmek istediği zaman bir araya geliyorlardı. Onun dışında bir ilişkileri yoktu, torunum babasına çok düşkündü, biz de onları hiç ayırmadık ve bazı şeylere göz yumduk" dedi.

Annesi gözleri önünde darbeden kızın söyledikleri yürek dağladı: Babamı görürsem taş atarım

"'BABAMI GÖRÜRSEM TAŞ ATARIM DİYOR'"

Açıklamalarına devam eden Dursune M., "Ama artık görmek istemiyor, 'babamı görürsem taş atarım, artık onu görmek istemiyorum' diyor. İbrahim Zarap, huzursuz bir çocuktu, bir gün iyi, bir gün kötü oluyordu, ne yapacağı belli olmuyordu. Kızım zaten bu nedenle ayrıldı ama boşandıktan sonra 'barışalım, ben düzeleceğim' diyordu. Ama hiçbir düzelme belirtisi göstermedi, kızım da barışmak istemedi. Daha önce de sokak ortasında kızıma saldırdı, kendisinden şikayetçi olduk ve uzaklaştırma aldı. Kızım şikayetçi oldu ama ertesi gün serbest bırakıldı" şeklinde konuştu.

"BENİM EVİMDE DE KIZIMA SALDIRDI, BİZİ DE TEHDİT ETTİ"

Dursune M. açıklamalarının devamında şöyle konuştu: "Tüm yetkililer yanımızda oldu, herkese çok teşekkür ediyorum. En ağır cezayı alsın, bu zaman kadar bize çok çektirdi. Hepimizin psikolojini bozdu. Her gün haber duymaktan bıktık ve yorulduk, kadına şiddete artık dur denilsin ve bitsin artık. İbrahim Zarap'ın ailesi benim küçük kızımı ve eşimi aramış, ben kimseyle konuşmadım, kızımı da aramadılar. Sosyal medyada yer alan görüntülerin birazını izleyebildim, ancak hepsini izleyemedim. Torunumun o sesinden dolayı uyuyamıyorum, uyusam bile torunumun sesiyle uyanıyorum. Torunumun, şu an durumu iyi, kuzenleri de yanında. Bazen 'anneme vurdu, annem çok ağladı' diyor. Kızım, İbrahim'i 3-4 kez şikayet etti. İlk önce böyle darp olayları yoktu, sonradan şiddet uygulamaya başladı. Kızımın boşanmasını yediremedi ve ondan dolay bunları yaptı. Uzaklaştırma alındı, benim evimde de kızıma saldırdı. Bizi de tehdit etti"

Annesi gözleri önünde darbedilen küçük kızın söyledikleri yürek dağladı: Babamı görürsem taş atarım

Son Dakika 3.Sayfa Annesi gözleri önünde darbedilen küçük kızın söyledikleri yürek dağladı: Babamı görürsem taş atarım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • 3t: kadin ölmemis cok sukur sevindim 5 0 Yanıtla
  • erkan: anca kınıyoruz dıye acıklama yapıolar devlet baskanı adam gıbı ceza ne zaman verılcek daha kac kadın ölücek dayak yıcek artık yeter gercekten adam gıbı cezalar verın 4 0 Yanıtla
  • Gaziantep'te 2 milyon lira değerinde sahte deterjan ele geçirildi
    10:36 Gaziantep'te 2 milyon lira değerinde sahte deterjan ele geçirildi

    Gaziantep'te jandarma ekiplerinin bir iş yerine yaptığı operasyonda piyasa sürülmeye hazır halde ve 2 Milyon 350 bin TL değerinde sahte deterjan ele geçirildi. Operasyon sonucunda 1 şüpheli gözaltına alındı. Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde kaçakçılıkla mücadeleye yönelik operasyon kapsamında Oğuzeli ilçesindeki bir iş yerine baskın yapıldı. Baskın sırasında yapılan aramalarda piyasaya sürülmeye hazır halde ve 2 Milyon 350 bin TL değerinde 10 bin 950 kilogram sahte markalı deterjan ve 66 bin 430 adet çeşitli markalara ait ambalaj ele geçirildi. Operasyon sonucunda iş yeri sahibi Y.I. isimli şahıs gözaltına alındı. Yakalanan Y.I. isimli şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

  • Adana'da bir dergi binasında iki kadını bıçaklayan şüpheli tutuklandı
    10:34 Adana'da bir dergi binasında iki kadını bıçaklayan şüpheli tutuklandı

    Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan bir dergi binasına girerek tartıştığı iki kadını bıçaklayan Betül A., tutuklandı. Şüphelinin daha önce de mala zarar verme ve yaralama suçlarından kaydı bulunuyor. Yaralanan kadınlar ise hastaneden taburcu edildi.

  • Kargo firması şubesine operasyon: 120 binden fazla hap ele geçirildi
    10:34 Kargo firması şubesine operasyon: 120 binden fazla hap ele geçirildi

    İzmir'in Bornova ilçesinde bir kargo firmasının şubesine gerçekleştirilen operasyonda, 120 bin 800 yeşil reçeteye tabi uyuşturucu etkili hap ele geçirildi. İzmir Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il dışından İzmir'e yüklü miktarda yeşil reçeteye tabi hap getirileceği bilgisi üzerine çalışma başlattı. Bir kargo firmasının Bornova ilçesindeki şubesine sevkiyatı gerçekleşeceği bilgisi üzerine bölgeye giden ekipler, sevkiyat esnasında 1 şüpheliyi suçüstü yakaladı. Yapılan incelemede 120 bin 800 adet yeşil reçeteye tabi uyuşturucu etkili hap ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

  • Aydın-İzmir Otoyolunda Yağ Dökülmesi Nedeniyle Uzun Araç Kuyruğu Oluştu
    10:34 Aydın-İzmir Otoyolunda Yağ Dökülmesi Nedeniyle Uzun Araç Kuyruğu Oluştu

    Aydın-İzmir otoyolunun bir bölümüne bir kamyondan dökülen yağ nedeniyle trafik kapatıldı. Araçlar Aydın-İzmir karayoluna yönlendirilirken, otoban kavşağından İncirliova girişine kadar uzun araç kuyrukları oluştu. Temizlik çalışmalarının tamamlanmasının ardından otoyolun trafiğe açılacağı belirtildi.

  • FETÖ'nün kadın yapılanmasından aranan şüpheli jandarma tarafından yakalandı
    10:29 FETÖ'nün kadın yapılanmasından aranan şüpheli jandarma tarafından yakalandı

    FETÖ'ye üye olmak suçundan aranan ve 2 yıl 1 ay hapis cezası bulunan Ş.E., Afyonkarahisar'da jandarma tarafından yakalandı. Şüpheli, gözaltına alındıktan sonra cezaevine gönderildi.


Advertisement