Babasını 5 yerinden bıçaklayan 17 yaşındaki çocuğun, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Babasını 5 yerinden bıçaklayan 17 yaşındaki çocuğun, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

İstanbul Maltepe'de dün yaşanan cinayette, babasını 5 yerinden bıçaklayan 17 yaşındaki gencin bu cinayeti neden işlediği ortaya çıktı. 17 yaşındaki genç; babasını, annesini aldattığı gerekçesiyle öldürdüğünü söyledi.

22.09.2019 09:17  Güncelleme: 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Maltepe'de Yusuf Başıgüzel ve Nurten Başıgüzel çiftinin iki çocuğundan biri olan 17 yaşındaki Akın Başıgüzel, annesini aldatmakla suçladığı babası Yusuf Başıgüzel'i bıçaklayarak öldürdü. Olay, Çınar Mahallesi Kadir Has Caddesi'nde bulunan 3 katlı binanın ikinci katında önceki akşam yaşandı. İddiaya göre, baba Yusuf Başıgüzel ile oğlu Akın Başıgüzel arasında annesini aldattığı iddiasıyla bir tartışma çıktı.

5 KEZ BIÇAKLADI

Akın Başıgüzel bıçakla babası Yusuf Başıgüzel'i başından ve kalbinden 5 defa bıçakladı. Kavga sırasında sesleri duyan komşuları ise dairenin kapısına gelerek zili çaldı. Komşularının ısrarı üzerine uzun süre sonra kapıyı açan Akın Başıgüzel "Ambulans çağırın" dedi. İhbar sonrası olay yerine gelen sağlık ekipleri Yusuf Başıgüzel'in hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis ise dairede yaklaşık iki saat incelemelerde bulundu. Olayın ardından Akın Başıgüzel Üsküdar Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından gözaltına alındı.

Babasını 5 yerinden bıçaklayan 17 yaşındaki çocuğun, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

ANNESİNİ ALDATTIĞI İÇİN BABASINI ÖLDÜRMÜŞ

Sabah gazetesinden Yunus Emre Kavak'ın haberine göre; Akın Başıgüzel'in psikolojik sorunları olduğu iddia edildi. Babasını da annesini aldatmakla suçladığı için öldürdüğü ileri sürüldü. Yusuf Başıgüzel'in cenazesinin morga kaldırıldığı sırada kız kardeşi sinir krizi geçirdi. Acılı kardeşi komşuları teselli etti. Olayı sonradan öğrenen ve olay sırasında dayısının evinde bulunan Yusuf Başıgüzel'in eşi Nurten Başıgüzel ise fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Babasını 5 yerinden bıçaklayan 17 yaşındaki çocuğun, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Son Dakika 3.Sayfa Babasını 5 yerinden bıçaklayan 17 yaşındaki çocuğun, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (36)

  • Ali: Yalan söylüyor adi ve hain evlat.....ayrıca farzedelim öyle olsa bile bu cinayet sebebi,baba öldürme sebebi olamaz...Allah belasını versin böyle çocukların..... 82 2 Yanıtla
  • TUNÇ06: ver mehteriiii...ne bu ya..senin annen niye vermemiş verseydi adam da aldatmazdı...aldatır erkek ortalık çıtır dolu ver parasını al ...kadınlar kızlar bu cep tlf çıktı kısa yoldankazanç başladı...erkegini mutlu etmesen erkek başka kapıya gider bu net..değişiklik her zaman iyi olur...sen önce anneni egitmeliydin... 10 71 Yanıtla Said: TUNÇ Kes len hıyarto nerden biliyor sun insanların mahremiyetini de boş boş konuşuyorsun bol keseden atmissin bilip bilmeden şimdi bütün erkekler belli bir yaştan sonra işte bu adam gibi sapıtiyorlar olan bu demekki genç çocuk bunu gurur yapmış olabilir annesini düşünerekten erkek çocuğu anneye çok bağlı olur yaptığı hiç doğru birsey değil ama genç ve cahil sanırım bir anlık öfkeyle yaptı 5 4
  • Hatunkisi : Bu devirde evlenende de çocuk yapanda da zerre miktar akil yoktur. 26 48 Yanıtla vay: kıçım yemiyo de 29 3 YAVUZ: SENİ DOĞURUP BÜYÜTEN ANNEN BABAN AKILSIZMI YANİ BUNUMU DEMEK İSTEDİN 24 0
  • Arif : Yalandırrr yalan , öldür babayı sonra da iftira at !! Ulan yatacak yerin Yok senin 57 5 Yanıtla
  • Kadın kadın olsaydı: Kadın kadın olsa hiç bir evlat babasını çiğnemez 36 12 Yanıtla Melek: Yok ya dünyanın yükünü kadınlara yüklediniz be tastanmi yaratıldım baba baba olayında yetistirseydi evladını şunu unutma anne bakar besler terbiyesini verir ama erkek çocuğunu eğitmek babaya düşer git biraz kuran oku dinimizde babaya verilen sorumlulukları gözden geçir cehalet akıyor harmanınızdan 0 0
  • Gsli : Hayırsız evlat 37 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İzmir'de iki ayrı fabrikada çıkan yangına müdahale ediliyor
    07:43 İzmir'de iki ayrı fabrikada çıkan yangına müdahale ediliyor

    İzmir Çiğli'de bulunan metal kaplama fabrikasında çıkan yangın, yakınlardaki plastik kaplama fabrikasına da sıçradı. Bölgede çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale ediyor. İhbar üzerine adrese itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

  • Muğla'nın Milas ilçesinde yangın çıktı
    07:37 Muğla'nın Milas ilçesinde yangın çıktı

    Muğla'nın Milas ilçesinde gece saatlerinde otluk ve makilik alanda başlayan yangın ormana sıçradı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı.

  • İzmir'de iki ayrı fabrikada çıkan yangına müdahale ediliyor
    07:10 İzmir'de iki ayrı fabrikada çıkan yangına müdahale ediliyor

    İzmir Çiğli'de bulunan metal kaplama fabrikasında çıkan yangın, yakınlardaki plastik kaplama fabrikasına da sıçradı. Bölgede çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale ediyor. İhbar üzerine adrese itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

  • İzmir Çiğli'de metal kaplama fabrikasında çıkan yangın plastik fabrikasına da sıçradı
    06:59 İzmir Çiğli'de metal kaplama fabrikasında çıkan yangın plastik fabrikasına da sıçradı

    İzmir Çiğli'de bulunan Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ndeki metal kaplama fabrikasında çıkan yangın, yakınlardaki plastik kaplama fabrikasına da sıçradı. Bölgede çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale ediyor. İhbar üzerine adrese itfaiye, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Fabrikalardaki yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

  • Maltepe'de restoran yangını: İş yeri alev alev yandı
    06:58 Maltepe'de restoran yangını: İş yeri alev alev yandı

    Maltepe Zümrütevler Karaca Caddesi'nde bulunan Kebapçı Özcan isimli restoranda çıkan yangın, ocak altında unutulan kömürlerin tutuşması sonucu hızla yayıldı. Yangın, cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi ve iş yeri kullanılamaz hale geldi. Yangın sırasında bir araç da zarar gördü. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü ve polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı. Yangında can kaybı veya yaralanma olmazken, binada maddi hasar meydana geldi.

  • Maltepe'de restoranda çıkan yangın cep telefonu kameralarınca kaydedildi
    06:56 Maltepe'de restoranda çıkan yangın cep telefonu kameralarınca kaydedildi

    Maltepe Zümrütevler Karaca Caddesi'nde bulunan Kebapçı Özcan isimli restoranda ocak altında unutulan kömürlerin tutuşması sonucu çıkan yangın, cep telefonu kameralarınca kaydedildi. Yangına itfaiye ekipleri müdahale etti ve yangın söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, iş yeri kullanılamaz hale geldi ve çevredeki bir araç da zarar gördü. Olay yerine polis ekipleri ve olay yeri inceleme ekibi sevk edildi.

  • Tokat merkezli 2 depremden sonra Sulusaray, Artova ve Yeşilyurt'ta eğitime ara verildi
    06:47 Tokat merkezli 2 depremden sonra Sulusaray, Artova ve Yeşilyurt'ta eğitime ara verildi

    Tokat merkezli 2 depremin merkez üssü olan Sulusaray ile depremden etkilenen Artova ve Yeşilyurt ilçelerinde eğitime ara verildi. Tokat Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Sulusaray, Yeşilyurt ve Artova ilçelerindeki okullarda eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verileceği belirtildi.

  • İzmir'de 2 ayrı fabrikada çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor
    06:25 İzmir'de 2 ayrı fabrikada çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor

    İzmir'de 1'i kauçuk, 1'i plastik olmak üzere 2 ayrı fabrikada çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.

  • Tokat'ta yaşanan 4,7 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasında
    03:05 Tokat'ta yaşanan 4,7 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasında

    Tokat Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin anı güvenlik kameralarına yansıdı. Belediye Başkanı Davut Kılıç, ilçede herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını açıkladı.

  • Mersin'de iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı
    02:59 Mersin'de iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

    Mersin'de kontrolsüz kavşakta meydana gelen trafik kazasında, 68 BT 456 plakalı otomobil ile 34 HJY 494 plakalı araç çarpıştı. Kazada 5 kişi yaralandı. Bölge sakinleri, kavşağa ışık ve kamera sistemi takılması taleplerinin henüz karşılanmadığını belirtti.

  • Tokat'ta 4,7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
    02:59 Tokat'ta 4,7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

    Tokat Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin ardından, Belediye Başkanı Davut Kılıç, herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını açıkladı. Deprem anı güvenlik kameralarına yansıdı.

  • İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptılar
    02:44 İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptılar

    İstanbul'da bir grup taksici, öldürülen taksici Yaşar Yanıkyürek için ve son zamanlarda taksicilere yönelik artan sözlü şiddet ve cinayetleri, kötü şartları protesto etmek için eylem yaptı. Göztepe Köprüsü önünde toplanan taksiciler, Beşiktaş Meydanı önüne kadar konvoy yaptı. Taksiciler, protestoyu sonlandırdıktan sonra yetkililere seslenerek, bu tür olayların yaşanmaması için önlem alınmasını istedi.


Advertisement