Zonguldak'ta Annesini Öldüren Sanık, Hakim Karşısına Çıktı - Son Dakika
Güncel

Zonguldak'ta Annesini Öldüren Sanık, Hakim Karşısına Çıktı

Zonguldak'ta, cinnet getirerek annesini 24 bıçak darbesiyle öldüren zanlı, savunmasında, "Annem başkasıyla ilişkisi olduğunu, çocuk düşürdüğünü söyledi. Sonrasını hatırlamıyorum. Kendime geldiğimde annem kanlar içinde yerde yatıyordu." dedi.

06.12.2018 17:45  Güncelleme: 19:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde cinnet geçirerek annesini 24 bıçak darbesiyle öldüren Ersin K., hakim karşısına çıktı. Annesini öldüren genç "Annem başkasıyla ilişkisi olduğunu, çocuk düşürdüğünü söyledi. Sonrasını hatırlamıyorum. Kendime geldiğimde annem kanlar içinde yerde yatıyordu" dedi.

Zonguldak'ta Annesini Öldüren Sanık, Hakim Karşısına Çıktı

ÖMÜR BOYU HAPSİ İSTENİYOR

Edinilen bilgiye göre olay Geçen yıl 24 Kasım'da Yenimahalle'de meydana geldi. İddiaya göre, psikolojik tedavi gören işsiz Ersin Kılınç, evde annesi Hatice Kılınç'ı 24 kez bıçaklayarak öldürdü. Gözaltına alınan Ersin Kılınç, tutuklandı. Ersin Kılınç hakkında 'yakın akrabayı kasten öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. Zonguldak 1'inci Ağır Ceza Mahkamesi'nde görülmeye başlanan duruşmaya tutuklu sanık ile babası Ali Kılınç ve avukatlar katıldı.

Zonguldak'ta Annesini Öldüren Sanık, Hakim Karşısına Çıktı

"ÇOK ÜZGÜNÜM, PİŞMANIM"

Tutuklu sanık Ersin Kılınç, mahkemede verdiği ifade de "Kulağıma sesler yine geldi. Annem başkasıyla ilişkisi olduğunu, çocuk düşürdüğünü söyledi. Sonrasını hatırlamıyorum. Kendime geldiğimde annem kanlar içinde yerde yatıyordu. Dışarı koştum ve 112'ye haber vermeleri için bağırdım. Sonra "Su içmezsen öleceksin." diye bir ses duydum. Yakınımdaki su birikintisinden su içtim. Sonra polisler geldi. Keşke böyle şey olmasaydı, çok üzgünüm ve pişmanım. Sanki içime biri girmiş gibiydi." dedi.

Zonguldak'ta Annesini Öldüren Sanık, Hakim Karşısına Çıktı

DAVA ERTELENDİ

Mahkeme heyeti, sanığın akıl ve ruh sağlığının yerinde olup olmadığının tespiti için Adli Tıp Kurumu'ndan rapor alınmasına karar verdi. Duruşma, raporun beklenmesi ve dosyadaki eksiklikler nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Zonguldak'ta Annesini Öldüren Sanık, Hakim Karşısına Çıktı
Zonguldak\'ta Annesini Öldüren Sanık, Hakim Karşısına Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Zonguldak'ta Annesini Öldüren Sanık, Hakim Karşısına Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • berfin kartanesi: aşk yaşamakta suç oldu.ne bu yaaaa 4 42 Yanıtla
    Elif Öz: aşk yaşayacak diye hamile kalıp aldıracak kadar değil. aşk diye diye sınırları iyice aştınız. 2 0
  • ..: Zor günlerden geçiyoruz allah şaşırtmasın 24 1 Yanıtla
  • Baha: ÖDÜL ALMASI GEREK DEDİĞİ DOĞRU İSE 14 2 Yanıtla
  • alex de yeter: 24 defa bicakliyor ama hicbirsey hatirlamiyor...Tek Neden Olabildigince az ceza ile kendini kurtarmak 10 2 Yanıtla
  • memo: kötü yola gıden bır anne annelıgını red etmısdır 6 5 Yanıtla
  • naco: erkek evlada bu soylenir mi ne gunlere kaldik yarabbim 7 3 Yanıtla
  • Celo Paris : Avukatı akıl veriyor ki ölüm sebebi cezası az alsın anne katili asacaksın ibriallemate 5 3 Yanıtla
  • Emine: Kimse yolunu şaşırmasın, bir Aile daha dağıldı giti, yazık olmuş. Allah sevep olan kişileri Süründürsün. 5 0 Yanıtla
  • OBJEKTİF: DOĞRUYSA EĞER ANNE AĞZINDAN KAÇIRMIŞ BEDELİNİ CANIYLA ÖDEMİŞ .AHİRET BEDELİNE GELİNCE ODA ALLAHIN HÜKMÜNE GÖRE . 0 0 Yanıtla

Advertisement