Annesini, "Seni hangi silahla öldüreyim?" diyerek tehdit eden üvey babasını pompalıyla vurdu - Son Dakika
Güncel

Annesini, "Seni hangi silahla öldüreyim?" diyerek tehdit eden üvey babasını pompalıyla vurdu

Konya'da Fatih K., boşanma aşamasında olduğu eşi Birsen K.'yı silah fotoğrafı atıp "Seni hangisiyle öldüreyim? Hangisini beğendin?" diyerek tehdit etti. Birsen K.'nın oğlu E.F.H., dayısı ve kuzeniyle birlikte üvey babası Fatih T., üvey kardeşi Adnan Burak K. ve 3 kişiyi vurdu. 1 kişinin hayatını kaybettiği olayda şüpheliler gözaltına akındı.

01.12.2020 14:59  Güncelleme: 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olay, Konya'nın Selçuklu ilçesi Fatih Mahallesi Güçlüler Sokak'ta bulunan oto yıkamacıda geçen cuma günü saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Fatih K.'nin ikinci evliliğini yaptığı eşi Birsen K., bir süre önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle evden ayrılıp, boşanma davası açtı.

"SENİ HANGİSİYLE ÖLDÜREYİM, HANGİSİNİ BEĞENDİN?"

İddiaya göre Fatih K., Birsen K.'ya WhatsApp'tan silah fotoğraflarıyla birlikte "Seni hangisiyle öldüreyim? Hangisini beğendin?" mesajı göndererek, ölümle tehdit etti. Birsen K. de 17 Kasım günü, Özalkent Polis Merkezi'ne giderek Fatih K. hakkında şikayette bulunup, 1 ay uzaklaştırma kararı aldırdı. Fatih K., aynı saatlerde polis merkezi önünde çektiği fotoğraflarla birlikte Birsen K.'ya, "Seni 2 dakikayla kaçırmışım" yazılı tehdit mesajını gönderdi.

SİLAHLI ÇATIŞMA ÇIKTI

Birsen K.'nın ilk eşinden olan oğlu E.F.H., olay günü dayısı Yusuf T. ve kuzeni Mert T. ile birlikte dayısının kayınpederine ait sanayi sitesindeki iş yerine gitti. Bu sırada üvey baba Fatih K., otomobilini yıkatmak için oto yıkamacıya geldi. E.F.H. aracındaki pompalı tüfeği alıp Fatih K.'ya ateş açarken, Fatih K. da tabancayla karşılık verdi.

Annesini, 'Seni hangi silahla öldüreyim' diyerek tehdit eden üvey babasını vurdu

ÜVEY BABASININ ARKADAŞI ÖLDÜ

Çıkan silahla çatışmada Fatih K., ilk eşinden olan oğlu Adnan Burak K., arkadaşı Yavuz Keskin ile yoldan geçen Enes Y. ve Ramazan D. yaralandı. Yaralılardan Yavuz Keskin, olay yerinde yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılardan Fatih K. ve oğlu Adnan Burak K.'nın tedavisi sürerken, diğer 2 yaralı taburcu edildi.

ANNESİNİ ÖLDÜRMEKLE TEHDİT ETTİĞİ İÇİN SİLAHLA SALDIRMIŞ

Olaydan sonra kaçan E.F.H. ile dayısı Yusuf T. ve kuzeni Mert T., dün akşam, polise teslim oldu. E.F.H.'nin polise verdiği ifadesinde Fatih K.'nın annesi Birsen K.'ya sürekli şiddet uyguladığını, boşanma davası açtıktan sonra da ölümle tehdit ettiğini bu nedenle ateş açtığını söylediği öğrenildi.

"BİZİM BAŞIMIZ DİK ALNIMIZ AK"

Gözaltına alınan 3 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Yusuf T., adliyeye götürüldükleri sırada kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına, "Herkesin çocuklarının başını yakmaya çalıştınız ama Allah var, adalet var. Bizim başımız dik alnımız ak" dedi.

Annesini, "Seni hangi silahla öldüreyim?" diyerek tehdit eden üvey babasını pompalıyla vurdu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Annesini, 'Seni hangi silahla öldüreyim?' diyerek tehdit eden üvey babasını pompalıyla vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • orhan: helal olsun insanın annesini tehtiti edersen sonucunada katlanırsın herkezin bir sınırı var 41 2 Yanıtla sanane: herkez değil herkes 0 0

Advertisement