Evini Kundaklayıp, 1 Yaşındaki Oğlunu Alevlerin İçinde Bırakan Baba Kendini Böyle Savundu - Son Dakika
Güncel

Evini Kundaklayıp, 1 Yaşındaki Oğlunu Alevlerin İçinde Bırakan Baba Kendini Böyle Savundu

Adana'da cezaevi firarisi, kendisini polise ihbar eden annesinin evini ateşe verip 11 aylık bebeğinin yaralanmasına neden oldu. Cezaevi firarisi, "Uyandığımda evde yangın çıktığını, her tarafı duman kapladığını gördüm. Çocuğumu alarak evden çıktım." dedi.

14.11.2018 15:33  Güncelleme: 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da cezaevi firarisi, kendisini polise ihbar eden annesinin evini ateşe verip içeride bulunan 11 aylık bebeğinin yaralanmasına neden oldu. Cezaevi firarisi, "Uyandığımda evde yangın çıktığını, her tarafı duman kapladığını gördüm. Çocuğumu alarak evden çıktım. Annem cezaevine girmem, uyuşturucuyu bırakmam için bana iftira atmıştır. Ben annemden para istemedim." dedi.

CEZAEVİ FİRARİSİNİN YARGILANMASINA BAŞLANDI

Adana'da, kendisini polise ihbar eden annesinin evini ateşe verip içeride bulunan 11 aylık bebeğini yaraladığı iddiasıyla hakkında 22 yıl 6 ay hapis istemiyle dava açılan sanığın yargılanmasına başlandı. 5. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanık Çağlar Aslan, sanığın annesi Ayşe Alpşar ile tarafların avukatları katıldı.

"UYANDIĞIMDA EVDE YANGIN ÇIKTIĞINI GÖRDÜM"

Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen sanık Çağlar Aslan, şunları söyledi:

"Olay günü, cezaevinden, oğlum E.A'nın hasta olduğunun söylenmesi üzerine firar ettim. Annem ile eşim tartışıyordu. Annem, eşime, 'Senin yüzünden cezaevinden kaçtı. Neden çocuğun hasta olduğunu söyledin' dedi. Uyumuşum. Uyandığımda evde yangının çıktığını, her tarafı dumanın kapladığını gördüm. Çocuğumu alarak evden çıktım. Annem cezaevine girmem, uyuşturucuyu bırakmam için bana iftira atmıştır. Ben annemden para istemedim."

Evini Kundaklayıp, 1 Yaşındaki Oğlunu Alevlerin İçinde Bırakan <a class='keyword-sd' href='/baba/' title='Baba'>Baba</a> Kendini Böyle Savundu

"EVİM NASIL YANDI BİLMİYORUM"

Anne Ayşe Alpşar da oğlundan şikayetçi olmadığını belirterek, "Gelinim, cezaevine gittiğinde çocuğun hasta olduğunu söylemiş. Oğlum da sabaha karşı firar edip eve geldi. Oğluma 'Cezaevine geri git' dedim. Gitmek istemeyince kendisini polise ihbar edeceğimi söyleyip evden çıktım. Parka gidip polise ihbarda bulundum. Daha sonra polisler beni arayıp evimin yandığını söyledi. Evim nasıl yandı bilmiyorum. Oğlum benden para istemedi." diye konuştu.

22 YIL 6 AY HAPSİ İSTENDİ

Cumhuriyet savcısı, mütalaasında, sanığın "Yağma, yaralama ve mala zarar verme" suçlarından 22 yıl 6 ay hapisle cezalandırılmasını talep etti.

Sanığın avukatı, mütalaaya katılmadığını belirterek, esas hakkındaki savunmalarını hazırlamak için süre istedi.

Evini Kundaklayıp, 1 Yaşındaki Oğlunu Alevlerin İçinde Bırakan Baba Kendini Böyle Savundu

DURUŞMA ERTELENDİ

Çağlar Aslan'ın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti, sanığın cezai ehliyetinin bulunup bulunmadığının belirlenmesi için Adana Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sihir Hastalıkları Hastanesine sevk edilerek, rapor aldırılması için duruşmayı erteledi.

NE OLDU?

Sanık Aslan, 11 Haziran'da, cezaevinden firar edip Yeşilyurt Mahallesi'ndeki annesi Ayşe Alpşar'ın evine gitmiş, yaşanan tartışma sonrası evi ateşe vererek, 11 aylık bebeğinin yaralanmasına neden olmuştu.

Evini Kundaklayıp, 1 Yaşındaki Oğlunu Alevlerin İçinde Bırakan Baba Kendini Böyle Savundu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Evini Kundaklayıp, 1 Yaşındaki Oğlunu Alevlerin İçinde Bırakan Baba Kendini Böyle Savundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • hakan: kader mahkumudur, bahçeli amcaya haber verin affeder... 14 1 Yanıtla
  • Fd: O tipe nasıl kız vermişler 9 0 Yanıtla
  • hülya: ALLAH KORUMUŞ ÇOCUGU MAŞALLAH NE TATLI BÖYLE BABA OLMAZ OLSUN 5 1 Yanıtla
  • SEMIH: BU ADANA NIYE BÖYLE ABI KÖKDEN KAZIMAK GEREK ORAYI MEMLEKETE NE KADAR PISLIK VARSA ORDA TOPLANMIS ( HER ADANALIYA GECERLI DEGIL ) 5 1 Yanıtla
  • adalet : bunun gibi akıl yoksunları nasıl cezaevi firarisi oluyor nasıl çıkıyor tipe baksana bundan ne vatana ne millete ne eşe ne de evlada hayrolur. 6 0 Yanıtla
  • Hak: kanunlarımız anne ve baba olma ehliyeti vermeli, önüne gelen anne yada baba olmamalı. 6 0 Yanıtla
  • Cemelemettin: Tipinde meymenet yok ki 5 0 Yanıtla
  • göktaş51: tipinden belli bunun ne mal olduğu atın çıkarmayın 4 0 Yanıtla
  • Kemal haydo: İzmir'de de deniz diye bmvci var aynı bu tip..bunlar evlenip aile oluyor pes..tüpe piskopatliga bakmadan kız verirler bunlara...kafeste beslemek lazım bunlari 3 0 Yanıtla
  • ++++++++++: ATIN HAPSE 10 YIL YATINCA UYUŞTURUCUYU BIRAKIR İŞTE 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek
    23:19 CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek

    CHP Genel Merkezi, 31 Mart yerel seçimlerinde parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağını duyurdu. Parti, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına gönderdiği yazıda, bu üyelerin isim ve görevleri ile aleyhe yaptıkları çalışmalara ilişkin delillerin bildirilmesini istedi.

  • Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu
    23:16 Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu

    Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimle Ozan Özçelik derneğin yeni başkanı oldu. Seçim sonuçlarına göre 14 oy alan Özçelik, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte derneği yönetecek.

  • Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu
    23:16 Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu

    Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde ilkokul 4. sınıf öğrencisi Ayaz Yalçın ve iki arkadaşı dünden itibaren haber alınamıyor. Aile ve polis ekipleri kayıp çocukları bulmak için arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği Kursuna Katılan 23 Kişi Eğitim Alıyor
    23:13 Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği Kursuna Katılan 23 Kişi Eğitim Alıyor

    Ordu'da Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve Ordu Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından düzenlenen ana arı yetiştiriciliği kursuna 23 kişi katıldı. Vali Muammer Erol, kursu ziyaret ederek kursiyerlere başarılar diledi. Kurs sonunda sertifika verileceği belirtildi.


Advertisement