Annesinin İntihar Notu Bıraktığı Duygu Sancaklı, 2012'de Milyoner'e Katılmıştı - Son Dakika
Magazin

Annesinin İntihar Notu Bıraktığı Duygu Sancaklı, 2012'de Milyoner'e Katılmıştı

Annesinin intihar ederken "beni affedin" şeklinde not bıraktığı Saffet Sancaklı'nın kızı Duygu Sancaklı, 2012 yılından Kenan Işık'ın sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına katılmıştı.

01.02.2017 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

14 Ocak'ta İstanbul Büyükçekmece Alkent 2000 sitesinde 20.30 sıralarında meydana gelen olayda, 49 yaşındaki Hülya Sancaklı, tabancayla başına ateş etmişti. Hülya Sancaklı bugün yaşam savaşını kaybetti. Geride acılı bir eş ve iki çocuk bıraktı.

Annesinin intihar ederken "beni affedin" şeklinde not bıraktığı o çocuklardan biri Duygu Sancaklı... Türkiye Duygu Sancaklı'yı 2012 yılında katıldığı 'Kim Milyoner Olmak İster yarışması ile tanıdı.

GERÇEĞİ SONRADAN AÇIKLAMIŞTI

İlk gece sekizinci sorua kadar ulaşan Duygu Sancaklı, yarışmanın süresi dolunca bir sonraki güne kalmıştı. İkinci gün de yarışmaya devam eden Duygu Sancaklı, o bölümde kendisiyle ilgili gerçeği açıklamıştı.

KENAN IŞIK SORUNCA SÖYLEDİ

Kenan Işık'ın "Siz Bosnalıyım diyince aklıma geldi. bir futbolcu var, Saffet Sancaklı, o da Bosnalıydı" sorusuna, Duygu Sancaklı, "evet babam" yanıtını vermişti.

30 BİN LİRA İLE AYRILMIŞTI

Kazandığı parayı yüksek lisans eğitimi için harcamak isteyen Duygu Sancaklı, 60 bin liralık sorunun yanıtını bilmediği için, 30 bin liralık çeki alarak yarışmaya veda etmişti.

Annesinin İntihar Notu Bıraktığı Duygu Sancaklı, 2012\'de Milyoner\'e Katılmıştı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Annesinin İntihar Notu Bıraktığı Duygu Sancaklı, 2012'de Milyoner'e Katılmıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement