ANNESİNİN KENDİSİNİ BIÇAKLADIĞINI SÖYLEMİŞTİ, CİNAYETTEN TUTUKLANDI - Son Dakika
Güncel

ANNESİNİN KENDİSİNİ BIÇAKLADIĞINI SÖYLEMİŞTİ, CİNAYETTEN TUTUKLANDI

İZMİR'in Karabağlar ilçesinde tartıştığı annesi Sevda Yalın'ı (56) göğsünden bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınıp, ifadesinde 'kendisini bıçakladı' diyen Alican Egüz (27) tutuklandı.

27.12.2021 13:27  Güncelleme: 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR'in Karabağlar ilçesinde tartıştığı annesi Sevda Yalın'ı (56) göğsünden bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınıp, ifadesinde 'kendisini bıçakladı' diyen Alican Egüz (27) tutuklandı.

Olay, dün saat 04.00 sıralarında Bahçelievler Mahallesi'ndeki binanın birinci katında meydana geldi. Alkollü olduğu öne sürülen Alican Egüz, annesi Sevda Yalın ile tartıştı. Çıkan kavgada Alican Egüz, Sevda Yalın'ı göğsünden bıçakladı. Alican Egüz, durumu daha sonra sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, Sevda Yalın'ı Bozyaka Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Burada yapılan müdahalelere rağmen Yalın, hayatını kaybetti. Yalın'ın cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Otopsinin ardından Yalın'ın cenazesi, yakınları tarafından alınarak toprağa verildi.

İFADESİNİ TEKRARLADI

Gözaltına alınan Egüz, ilk ifadesinde cinayeti kabul etmedi. Egüz, tartışma yaşadıkları annesinin kendisini bıçakladığını söyledi. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Egüz, savcılıktaki ifadesinde de cinayeti işlemediğini iddia etti. Egüz, annesiyle tartıştığı sırada cam sehpaya yumruk attığını, bunun üzerine de Sevda Yalın'ın kendi kendini bıçakladığını öne sürdü. Şüpheli Egüz, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ANNESİNİN KENDİSİNİ BIÇAKLADIĞINI SÖYLEMİŞTİ, CİNAYETTEN TUTUKLANDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ANNESİNİN KENDİSİNİ BIÇAKLADIĞINI SÖYLEMİŞTİ, CİNAYETTEN TUTUKLANDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adana'da Kovalamaca Sonucu 2 Kilo 200 Gram Esrar Ele Geçirildi
    09:56 Adana'da Kovalamaca Sonucu 2 Kilo 200 Gram Esrar Ele Geçirildi

    Adana'da narkotik ekipleri, takibe aldıkları bir otomobilde gerçekleştirdikleri kovalamacanın ardından arka tampon ve alt muhafaza korumasında 2 kilo 200 gram esrar ele geçirdi. Olayla ilgili bir kişi tutuklandı.

  • Ramazan Bayramı Tatilinde Çeşme ve Alaçatı Otoyol Gişelerinden Giriş Yapan Araç Sayısı 98 Bin 117 Oldu
    09:53 Ramazan Bayramı Tatilinde Çeşme ve Alaçatı Otoyol Gişelerinden Giriş Yapan Araç Sayısı 98 Bin 117 Oldu

    Ramazan Bayramı tatilinde, Çeşme ve Alaçatı otoyol gişelerinden giriş yapan araç sayısı 98 bin 117 oldu. Bayramın birinci gününden son gününe kadar toplamda 103 bin 54 araç çıkış yaparken, giriş yapan araç sayısı ise 98 bin 117 olarak kaydedildi.

  • Erzurum'da Doğal Malzemelerle Maket Kursu Yoğun İlgi Görüyor
    09:52 Erzurum'da Doğal Malzemelerle Maket Kursu Yoğun İlgi Görüyor

    Erzurum'un Uzundere ilçesinde ESMEK ve TÜYEG tarafından düzenlenen maket kursuna gençler büyük ilgi gösteriyor. Kurs, doğal ve atık malzemeler kullanılarak yapılan maketlerin üretimini öğretiyor. Kursiyerler, kısa sürede öğrendikleri tekniklerle kendi maketlerini yapmaya başladı. Doğal güzellikleri yansıtan detaylarıyla dikkat çeken maketler, bölgede sanatın ve el becerilerinin gelişimine katkı sağlıyor.

  • İskenderun'da Kontrolden Çıkan Otomobil Park Halindeki Araçlara Çarptı
    09:52 İskenderun'da Kontrolden Çıkan Otomobil Park Halindeki Araçlara Çarptı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen kazada, kontrolden çıkan bir otomobil park halindeki 2 araca çarptı. Kazanın ardından otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı. Vatandaşların ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi ve araçların çekici yardımıyla kaldırılması sağlandı.

  • Samsunspor, lider Galatasaray dışında tüm takımlardan puan aldı
    09:52 Samsunspor, lider Galatasaray dışında tüm takımlardan puan aldı

    Samsunspor, Süper Lig'de bu sezon en az iki kez karşılaştığı 13 takım arasından sadece lider Galatasaray'dan puan alamadı. Karadeniz temsilcisi, diğer rakiplerinden en az 1 puan alarak formda bir görüntü sergiledi. Kalan 6 haftada ise Samsunspor, Adana Demirspor, Kasımpaşa, Trabzonspor, Konyaspor, Alanyaspor ve Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Eğer bu takımlardan en az 1 puan alabilirse, sezonu 18 takımdan puan alarak tamamlamış olacak.


Advertisement