Anneye Son Görev - Son Dakika
Güncel

Anneye Son Görev

Anneye Son Görev

MERKEL, kardeşleri ve aile yakınları, üzerinde bir demet pembe çiçeklerin bulunduğu açık renkli sade bir tabutun önünde durarak, anne Herlind Kasner'e veda etti.

19.04.2019 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MERKEL, kardeşleri ve aile yakınları, üzerinde bir demet pembe çiçeklerin bulunduğu açık renkli sade bir tabutun önünde durarak, anne Herlind Kasner'e veda etti. Kilisede düzenlenen ayinde konuşan aile dostu Werner Kraetschell, Kasner için, "Hep neşeli bir insan olarak hatırlarda kalacak" dedi. Kasner, ayinden sonra Templin'de aile mezarlığına defnedildi. Merkel'in babası Horst Kasner ise 8 yıl önce vefat etmişti.

Merkel'le annesi arasında çok sıkı bir bağ vardı. Annesiyle sık sık elefonla görüştüğünü anlatan Merkel, onunla siyasetten daha çok günlük yaşam üzerine konuştuğunu ve akrabaları hakkında bilgileri annesinden aldığını söylemişti. Merkel, geçen yıl düşen annesiyle çok yoğun ilgilendi. Merkel, yurt dışı ziyaretleri olmadığı zaman hafta sonunu annesiyle küçük yazlıklarında geçiriyordu.

Anne Herlind Kasner, Merkel'in geçen yıl 4'üncü yemin törenini meclisteki ziyaretçi kısmından izlemişti. Herlind Kasner, kızının CDU Lideri olarak başbakan olması üzerine üyesi olduğu SPD'den ayrılmıştı.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Anneye Son Görev - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement