Ansiad Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Yerel

Ansiad Ödülleri Sahiplerini Buldu

Ansiad Ödülleri Sahiplerini Buldu

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği'nin geleneksel ödülleri törenle sahiplerine verildi.

18.01.2015 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (ANSİAD) Geleneksel Ödül töreninde yılın başarılı iş insanı, yılın sanat ödülü ve yılın medya ödülleri sahiplerini buldu.

The Marmara Oteli'nde gerçekleştirilen geleneksel ANSİAD ödül töreninin açılışında konuşan ANSİAD Başkanı Ali Eroğlu, vergisini veren, katma değer yaratan, dürüst ve onurlu yaşamaya çalışan işadamları olarak ülke ve millete karşı sosyal sorumlulukla bir çaba içinde olduklarını söyledi. Eroğlu, "Biz sadece konuşmuyoruz, elimizi taşın altına koyuyor, sosyal katkı yapmaya gayret ediyoruz" dedi.

Antalya'nın 3T'sine (tarım,turizm,ticaret) bir de girişimciliğin G'sinin katılması mücadelesini verdiklerini ifade eden Eroğlu, ANSİAD üyelerinin kendi çıkarları için koşturan bir lobi olmadığını da belirterek "Faaliyetlerimizin neredeyse tümü öğrenme, ortak akıl oluşturma ve sosyal amaçlı faaliyetlerdir. Biz değişimin önce kendimizden başlamasına inanan, konuşmadan önce eylem yapmaya, örnek olmaya çalışan bir topluluğuz"diye konuştu.

Paris'teki terör olayına da değinen Eroğlu, şöyle devam etti:

"Bir tarafta küresel terör, diğer tarafta küresel ısınma karşısında artık, 'Bize bir şey olmaz' deme zamanının çoktan geçtiğini açık bir şekilde görüyoruz. Paris'teki terör çok şeyi gündeme getirdi. Birincisi İslam adına terörün sadece İslam ülkelerine zarar verdiği görüldü. Paris olayı yüce İslam dininin imajını bir kez daha zedeledi. Gazze'yi unutturdu, Orta Doğu'da, Asya'da ve Afrika'da her gün ölen binlerce sivil, masum insan unutuldu. Bu gerçeğe rağmen, ister komplo olsun, ister bireysel eylem, islam ülkeleri olarak neden bu akıldışı eylemlerin odağı haline geldiğimizi düşünmek zorundayız. 1980 İran Devrimi'nden sonra İslam algısının neden böyle değiştiğini, bizim bunda hiç mi sorumluluğumuzun olmadığını düşünmek zorundayız" dedi.

Bu yıl 2. kez verilen "Genç İletişimci Ödülü'nü "Norveç Katliamının mağdurları Antalya'da rehabilite ediliyor" adlı haber çalışması ile AÜ İletişim Fakültesi Öğrencisi Emre Gündoğdu kazandı. Gündoğdu'ya ödülünü ATSO Başkan vekili Ali Bahar verdi. "İnternet Haberciliği" dalında "Özel Çocuklar Yaşam Akademisi'nde" başlıklı röportajı ile birinci olan Nilhan Kırdı'ya ödülünü SGK İl Müdürü Selim Erol verdi.  Radyo Programları dalında, Okyanus adlı programı ile birinci olan Radyo Martı sunucusu Osman Ersin Bekler ödülünü Muratpaşa Belediye Başkan Vekili Hasan Kaçmaz'ın elinden aldı.

"Antalya ve Akdeniz" konulu "Net  Yanıt" adlı TV Programı ile ANSİAD 2014 yılı Medya ödülleri görsel medya dalında birinci olan İdris Taş'ın ödülünü de Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek verdi.  "Ekonomiye Kadın Gücü" başlıklı seri röportaj çalışması ile röportaj dalında birinci olan Ekspres Gazetesi'nden Serpil Baydağ ödülünü Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül'ün elinden aldı. "Hasta var, hastalığa bakacak laboratuvar yok" başlıklı çalışması ile yazılı basın dalında haber birincisi olan İleri Gazetesi'nden Umut Özen'in ödülünü de Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Akıncı verdi.  Yılın Sanat ödülü  Devlet Güzel Sanatlar Galerisi'nde Kurucu Müdür olarak görev yaptığı dönemde sanatın gelişmesi için emekleri ve çabaları nedeniyle Merhum Ressam Esen Emekçil'in ailesine ulaştırılmak üzere ANSİAD Başkanı Ali Eroğlu tarafından Antalya Milletvekili Gürkut Acar'a takdim edildi. ANSİAD 2014 yılı Başarılı İş İnsanı Ödülü Antalya Özel Yaşam Hastaneleri Grubu- Life Hospital Kurucu ortakları Dr. Tülün ve Dr. Cemal Özkan'a Antalya Vali Yardımcısı Mestan Yayman tarafından verildi.

Ödül töreni Hayat Sanat Orkestrası'nın konseri ile sona erdi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ansiad Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement