Antalgic Trak Cihazı ile Sağlığına Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Antalgic Trak Cihazı ile Sağlığına Kavuştu

Antalgic Trak Cihazı ile Sağlığına Kavuştu

Antalya’da 1,5 yıl önce ağır kaldırdıktan sonra belinde ve bacaklarında hareket kısıtlığı başlayan hasta, Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

24.02.2014 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da 1,5 yıl önce ağır kaldırdıktan sonra belinde ve bacaklarında hareket kısıtlığı başlayan hasta, Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Kendisine birçok farklı tedavi yönteminin uygulandığını ancak hiçbir fayda görmediğini belirten Cihan Deniz, rahatsızlığı için çözüm ararken günden güne hayat konforunun iyice bozulduğunu anlattı. Medical Park Antalya Hastanesi'ne başvurduğunu belirten Deniz, "Yakın zamanda gazete haberlerinden okuduğum Antalgic Trak cihazı dikkatimi çekti. Son çare olarak bu cihazı kullanmaya karar verdim. Tedaviyle birlikte ilk günlerde ağrılarım sadece hafifledi. Tedavinin sonuna doğru da ağrılarımdan tamamen kurtuldum" diye konuştu.

Ağrılarının neredeyse yüzde doksanından kurtulduğunu sözlerine ekleyen Deniz, "Kısa sürede eski halime döndüğümü hissettim. Bu tedavi sabır gerektirdiği gibi programa düzenli bir şekilde uyulması gerekiyor. Hem psikolojik rahatlık hem de etkin tedaviyle bu günlere gelebildim. Kısacası, 'Belim ağrıyor, çözüm bulamıyorum' deyip kenara çekilmeyin" dedi.

"BİR ÇOK HASTADA OLUMLU ETKİ"

Medical Park Antalya Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Doktoru Uzman Doktor Tuğçe Balcı ise, "Hastamız bize başvurduğunda bel fıtığı ve bel kayması vardı. Bu cihazla hastanın ağrısını gidermenin yanında fıtık ve kaymanın tedavisini de sağladık. Antalgic Trak cihazı bu ve benzeri rahatsızlıklarda birçok hastada olumlu etki oluşturuyor" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalgic Trak Cihazı ile Sağlığına Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement