Antalya 2365 Metrelik Zirvede Gün Batımı Büyülüyor - Son Dakika
Güncel

Antalya 2365 Metrelik Zirvede Gün Batımı Büyülüyor

Antalya'nın Kemer İlçesi'ndeki 2365 metrelik zirvesiyle bölgenin en yüksek noktalarından Tahtalı Dağı'nda özellikle gün batımı yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.

28.10.2017 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kemer İlçesi'ndeki 2365 metrelik zirvesiyle bölgenin en yüksek noktalarından Tahtalı Dağı'nda özellikle gün batımı yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Kemer'de bulunan Tahtalı Dağı'nın 2365 metrelik zirvesi, yılda ortalama 230 bin turisti ağırlıyor. Teleferikle çıkmanın mümkün olduğu zirveye çıkanlar havanın açık olduğu günlerde deniz ve dağların eşsiz güzelliğini izleme fırsatı buluyor. Torosların en yüksek noktalarından olan Tahtalı Dağı, sunduğu büyüleyici manzarayla romantik anlar yaşamak isteyenlerin de uğrak yeri oluyor.

BÜYÜLEYİCİ MANZARA

Çiftler gün doğumu ve gün batımını zirvede seyretmenin keyfini çıkarıyor. Özellikle gün batımı daha çok ilgi çekerken, her gün 100-150 kişi zirveye çıkıp gün batımını seyrediyor. Torosların ardında yavaş yavaş kaybolan güneş büyüleyici kızıllığıyla izleyenleri kendine hayran bırakıyor. 2365 metre zirvede gün batımını izleyen yerli ve yabancı turistler bol bol fotoğraf ve görüntü çekiyor.

RUS, ARAP VE YERLİLER TERCİH EDİYOR

Olympos Teleferik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fatih Koyuncu, gün batımı turlarını özellikle Rus, Arap ve yerli turistlerin tercih ettiğini belirterek, "Misafirlerimize 2365 rakımda gün batımını izleme keyfini sunuyoruz. Haziran ayı itibariyle başlıyoruz, ekim ayı sonuna kadar misafirlerimize gün batımı ve gün doğumu hizmetlerini sunuyoruz. Yaz döneminde haftanın 6 günü gün batımı ve haftanın 3 günü de gün doğumu hizmeti vermekteyiz" dedi.

Antalya 2365 Metrelik Zirvede Gün Batımı Büyülüyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya 2365 Metrelik Zirvede Gün Batımı Büyülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement