Antalya'da scooter kullanarak dershaneye giden liseli gençler, otomobilin çarpması sonucu feci şekilde öldü - Son Dakika
3.Sayfa

Antalya'da scooter kullanarak dershaneye giden liseli gençler, otomobilin çarpması sonucu feci şekilde öldü

Antalya'da scooter üzerinde dershaneye giden iki lise öğrencisi, otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. İki genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını kaybetti.

23.10.2022 11:50  Güncelleme: 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da Mahmut Yağız Balcı'nın kullandığı scooterla yolun karşına geçtiği sırada C.G. kontrolünde bulunan otomobil çarptı. Korkunç kazada scooterda bulunan iki lise öğrencisi çarpmanın etkisiyle fırladı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

HASTANEDE CAN VERDİLER

İhbarın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından ağır yaralanan Mahmut Yağız Balçı'yı ve arkadaşı Ada Kayahan'ı ambulans ile en yakındaki iki ayrı özel hastaneye kaldırdı. Burada yapılan tüm müdahaleye rağmen iki lise öğrencisi kurtarılamadı.

Dershaneye scooterla giderken otomobil çarptı! Liseli gençler feci şekilde öldü

ARKADAŞINI BIRAKMAYA GİDİYORMUŞ

Kazada hayatını kaybeden Mahmut Yağız Balcı'nın lise son sınıf öğrencisi olduğu ilk ve ortaokul arkadaşı Ada Kayahan ile dershaneden çıktıktan sonra buluşup yemek yedikleri ve ardından Balcı'nın arkadaşını evine bırakmaya giderken kazanın meydana geldiği öğrenildi. Kazanı ardından otomobil sürücüsünün gözaltına alındı. İki gencin cenazeleri ise hastanedeki işlemlerinin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

CENAZELERİ MORGDAN ALINDI

Otomobilin scooter çarpması sonucu hayatını kaybeden Mahmut Yağız Balcı ve Ada Kayahan'ın cenazelerini teslim almaya aileleri ve arkadaşları geldi. Balcı ve Kayahan'ın yakınları Antalya Adli Tıp Kurumu morgu önünde uzun süre gözyaşı döktü. Cenazelerin araca yüklendiği sırada Mahmut Yağız'ın annesi Ela Balcı, güçlükle ayakta durabildi. Kayahan'ın cenazesi defnedilmek üzere Manavgat ilçesi Ahmetler Mahallesi'ne, Balcı'nın cenazesi ise Kurşunlu Mezarlığı'na götürüldü.

Antalya\'da scooter kullanarak dershaneye giden liseli gençler, otomobilin çarpması sonucu feci şekilde öldü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Antalya'da scooter kullanarak dershaneye giden liseli gençler, otomobilin çarpması sonucu feci şekilde öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hayrettin şen: Yazık bu scooterlar çok büyük bela çoluk çocuk kullanıyor ve aileleri ne yazık ki göz göre göre evlatlarını ölüme yolluyor 40 2 Yanıtla

Advertisement