Antalya 30 kiloluk ceviz çuvalını çalan şüpheli tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Antalya 30 kiloluk ceviz çuvalını çalan şüpheli tutuklandı

30 kiloluk ceviz çuvalını çalan şüpheli tutuklandıANTALYA'da bir işyeri önündeki 30 kiloluk ceviz çuvalını çalan M.S., polis tarafından yakalandı.

06.02.2020 15:49  Güncelleme: 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 kiloluk ceviz çuvalını çalan şüpheli tutuklandı

ANTALYA'da bir işyeri önündeki 30 kiloluk ceviz çuvalını çalan M.S., polis tarafından yakalandı. Cevizi sattığı belirlenen şüpheli tutuklandı.

Olay, 3 Şubat Pazartesi günü, Kepez ilçesi Zafer Mahallesi'nde saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Kuruyemiş rdükkanında çalışan personel, 30 kiloluk ceviz çuvalını işyerinin önüne koydu. Kısa süre sonra işyerinin önüne gelen bir kişi, etrafı kontrol ettikten sonra eğilerek aldığı çuvalla birlikte kaçtı. Hırsızlık olayını fark eden işyeri çalışanları, durumu polise bildirdi.

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin M.S. olduğunu belirleyip, gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.S., tutuklandı.

İşyeri çalışanı Alev K., cevizleri satmak için kampanya yaptıklarını belirterek, Normalde 38 lira olan kilogram fiyatını, kampanya kapsamında 28 liraya düşürdük. Bizim emeğimiz bunlar. Onları satmak için her gün uğraşıyoruz dedi.

Antalya 30 kiloluk ceviz çuvalını çalan şüpheli tutuklandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya 30 kiloluk ceviz çuvalını çalan şüpheli tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement