Antalya AK Parti'de Bayramlaşma - Son Dakika
Güncel

Antalya AK Parti'de Bayramlaşma

Antalya AK Parti\'de Bayramlaşma

AK Parti İl Başkanlığı'nda bayramlaşma töreni düzenlendi.

16.10.2013 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İl Başkanlığı'nda bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Antalya Milletvekili Menderes Türel, AK Parti Antalya milletvekilleri Gökçen Özdoğan Enç, Sadık Badak, Hüseyin Samani, Mehmet Vecdi Gönül ile AK Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse AK Parti'li belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti İl Başkanlığı binasında düzenlenen bayramlaşma töreninde Menderes Türel, bayramların manevi iklimin hat safhada yaşandığı önemli günler olduğuna dikkat çekti. Bayramların anlamının iyi idrak edildiği zaman devamında büyük başarıların olacağını belirten Türel, "Kurban Bayramı bir teslimiyetin ifadesidir. Bu teslimiyetle ve böyle bir kadroyla başaracağımıza inancımız sonsuzdur" dedi.

AK Parti'nin bir hizmet partisi olduğuna da değinen Türel, "AK Parti bir hizmet partisidir. Sloganımızda da belirttiğimiz gibi 'işimiz hizmet, gücümüz millet' dedik. Biz gücümüzü milletten alıyoruz. Bu çerçevede çalışmaya devam edeceğiz" dedi. İlerleyen günlerde yapılacak olan temayül yoklamasıyla ilgili de bilgiler veren Türel, temayül yoklamasında çıkan sonuçların yanlış anlaşılmaması konusunda uyararak şöyle konuştu: "Teşkilatlarımızın katılacağı bir temayül yoklamasını 26-27 Ekim tarihinde Antalya'da yapacağız. Tabii ki bu temayüllerde biz teşkilatımızın yerel seçimlerde kanaatinin ne olduğuna ilişkin tespit etmeye çalışıyoruz. Sonuçlar bizim için önemli ama kesin kriter değil. Zaman zaman bu yoklamalarda birinci çıkan arkadaşlarımızın belediye başkanlığı kesinmiş gibi düşünülüyor. Bu şekilde düşünülmesin. İnşallah seçimlerde de bayram havasında geçer diye düşünüyorum."

"ANTALYA İSTANBUL'U GEÇTİ"

Ertuğrul Günay ise partililerle bayramlaşmak için Antalya'ya geldiğini belirtti. Geriye dönük değerlendirmelerde bulunan Günay, Antalya'nın turizminin gelişmelerini konu alan bir konuşma yaptı. AK Parti döneminde Antalya'yı turizmin amiral gemisi yaptıklarını vurgulayan Günay, "Geride bıraktığımız 10 yıllık AK Parti döneminde Antalya'yı turizmin amiral gemisi haline getirdik. Bütün kalbimle inanıyorum İstanbul tüm dünyada müstesna bir şehirdir. Antalya bu konuda İstanbul'u da geçti. Önümüze şöyle bir hedef koymalıyız. Antalya'yı sadece Türkiye turizminin başkenti değil tüm dünyanın turizm başkenti haline getirmeliyiz. Bunu mutlaka başarabiliriz" diye konuştu.

Yerel seçimlerde hizmet yarışı yapacaklarını da ifade eden Günay, "Biz kimsenin yaşam tarzıyla ilgili değiliz. Biz herkesin hayat kalitesinin yükselmesiyle meşgulüz. Biz topyekun Türkiye'nin yaşam kalitesini yukarıya çekeceğiz" dedi.

"BURUK BİR BAYRAM YAŞIYORUZ"

Bayramda Suriye ve Mısır'da yaşanan olaylarla ilgili değerlendirmelerde de bulunan Günay, bayramın buruk geçtiğini belirterek şunları kaydetti:

"Bayram sevinç demek. Buruk bir bayram yaşıyoruz. Bakınız komşumuz Suriye birbirini yiyor. Mısır'da halk iradesini ayaklar altına alan bir kitle, halkı savunmaya kalkanlara ateş püskürüyor. İslam coğrafyası İslam'a yakışmayan bir zulmün içindedir. Bu bayram bu coğrafyaya da barış ve esenlik getirsin."

"BÜYÜKŞEHİR BİNASININ TEPESİNE AK PARTİ HİZMET BİNASINI DİKECEĞİZ"

Partililerin bayramını kutladıktan sonra konuşan Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ise, "Antalya'da 2009 seçimlerinde birileri gelip Antalya Büyükşehir Belediye binasının üstüne CHP bayrağını dikmişti. Biz de Mart ayında yapılacak olan seçimlerde büyükşehir binasını alıp tepesine de AK Parti'nin hizmet binasını dikeceğiz. Sadece büyükşehir belediyesinin değil 19 ilçenin AK Parti'ye ihtiyacı var" şeklinde konuştu.

Diğer siyasi partilerin 'derebeylik' sistemiyle yürüdüklerini öne süren Enç, AK Parti'nin bu derebeylik düzenini yıkacağını ifade etti.

ÜÇ AYDA 50 BİN ÜYE

İl Başkanı Mustafa Köse, Antalya'nın AK Parti'yi istediğini belirterek, "Antalya birilerinin kalesidir dediler. Kumdan kaleler inşa ettiler. İnşallah hep birlikte yaptığımız çalışmalarla o kaleleri yıkacağız" dedi. Son üç ay içerisinde partiye 50 bin üye kazandırdıklarını da aktaran Köse, üye sayılarının 200 bini aştığını söyledi.

Konuşmaların ardından AK Parti milletvekilleri ve partililer parti binası önünde hazırlanan alanda tebrikleri kabul etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya AK Parti'de Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement