Antalya alanya fuarlarda tanıtılıyor - Son Dakika
Güncel

Antalya alanya fuarlarda tanıtılıyor

Alanya fuarlarda tanıtılıyorANTALYA'nın Alanya ilçesinde turizm sezonunun gelecek yıllar için daha da iyileşmesi adına turizmciler 2020 yılı turizm sezonu için kolları sıvadı.

02.03.2020 10:40  Güncelleme: 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanya fuarlarda tanıtılıyor

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde turizm sezonunun gelecek yıllar için daha da iyileşmesi adına turizmciler 2020 yılı turizm sezonu için kolları sıvadı. Alanya Turizm ve Tanıtma Vakfı (ALTAV) ile Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) yurt içi fuarların yanı sıra yurt dışı fuarlarında da ilçeyi tanıtıyor.

Başta Rusya'da yaşanan ekonomik sıkıntılar ve Suriye'deki savaş durumu nedeniyle ülkeye gelecek tatilci sayısının düşme olasılığını göz önüne alarak turist sayısını yükseltmeyi amaçlayan Alanyalı turizmciler dünya çapında yapılan fuarlarla imaj tazelemek için çalışıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı 2019-2020 yılı içerisinde katılacakları turizm fuarlarının sayısını düşürürken, tanıtım çalışmaları çerçevesinde Alanya Turizm ve Tanıtma Vakfı, Turizm Bakanlığı işbirliğiyle başta İskandinav ülkelerinde yapılan fuarlar olmak üzere, Polonya, Hollanda, Rusya, Almanya, Litvanya gibi tatil için Türkiye'yi seçen ülkelerden oluşan 10 ülkede 11 fuara katılıyor. Turizm sezonunun açılmasına 1 ay kalmasına rağmen turizmciler ilçeyi tanıtmaya devam ediyor. 2020 tanıtım çalışmalarında 2019 Ekim ayında başlayan turizmciler TT Warsaw (Polonya), Vakantıebeurs Utrecht (Hollanda), Matka Helsinki (Finlandiya), Adventure 2019 Vilnius (Litvanya), EMITT (İstanbul), Baltour Riga (Letonya) ve IFT Belgrad (Sırbistan) fuarlarına katıldı. Fuarda kurulan Alanya stantlarında ilçenin doğal güzellikleri yanı sıra, tatil kampanyaları ve tarihi katılımcılara tanıtılıyor.

İZLENİMLER İYİ

Bu yılki Kültür ve Turizm Bakanlığı takvimde yer alan tüm fuarlara katılarak Alanya'yı tanıtmaya çalıştıklarını belirten Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, katıldıkları fuarlardaki yoğunluktan memnun olduklarını söyledi. Dahaoğlu, "Kasım ayından itibaren biz ALTAV olarak birçok fuara katıldık. Bunların başlangıcı İngiltere Londra'da gerçekleşen fuardı. Hemen akabinde Polonya Fuarı ve Hollanda Fuarı ile devam ettik. Fuarlardan almış olduğumuz izlenimler çok iyiydi. Zira 2020'de güzel bir rekor kırılacağı üzerinde hem tur operatörleri hem acentelerden alıp, burada otelci arkadaşlarımızla paylaştık. En son geçen hafta Sırbistan Fuarı oldu. Fuara katılım maksimum düzeydeydi. Sırbistan pazarı da her yıl Türkiye için artan alternatif pazarlarımızdan bir tanesi" dedi.

Antalya alanya fuarlarda tanıtılıyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya alanya fuarlarda tanıtılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te Uyuşturucu İle Yakalanan Şüpheli Tutuklandı
    17:14 Karabük'te Uyuşturucu İle Yakalanan Şüpheli Tutuklandı

    Karabük İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, uyuşturucu ticaretini önlemek amacıyla saha çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, şüphe üzerine durdurulan O.A.'nın üst aramasında 43,37 gram esrar ele geçirildi. Şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.

  • Çankırı'da 'Koyun ve Keçilerde Verimliliği Artırma Projesi' kapsamında 216 adet koç dağıtıldı
    17:14 Çankırı'da 'Koyun ve Keçilerde Verimliliği Artırma Projesi' kapsamında 216 adet koç dağıtıldı

    Tarım ve Orman Bakanlığı destekleriyle Çankırı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Koyun ve Keçilerde Verimliliği Artırma Projesi' kapsamında 76 yetiştiriciye 216 adet damızlık akkaraman koç ve toklu dağıtımı gerçekleştirildi. Dağıtım töreninde konuşan Tarım ve Orman İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, projenin sürülerdeki akrabalığı önlemek ve verim artışı sağlamak amacıyla yapıldığını belirtti.

  • Eskişehir'deki Liselerde İlk Yardım Farkındalık Eğitimleri Başlıyor
    17:14 Eskişehir'deki Liselerde İlk Yardım Farkındalık Eğitimleri Başlıyor

    Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen 'İlk Yardım Farkındalık Eğitimi Protokolü' imza törenine katıldı. Protokol kapsamında Eskişehir'deki lise düzeyi okullarda öğrencilere ilk yardım farkındalık eğitimleri verilecek. Eğitimler, okulların konferans salonlarında gerçekleştirilecek ve katılımcılara katılım belgesi verilecek.

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı: 6 bin 299 çift başvurdu
    17:11 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı: 6 bin 299 çift başvurdu

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na bugün itibarıyla 6 bin 299 çiftin başvurduğunu belirterek, başvuruların değerlendirildiğini ve olumlu sonuçlanan çiftlerin evlilik öncesi eğitimlere alındığını, resmi nikahın ardından da kredilerin hesaplarına yatmaya başlayacağını söyledi. Göktaş ayrıca, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına 8 bin personel alımının Nisan ayı içerisinde gerçekleştirileceğini belirtti.

  • Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, öğrencilerle kitap okudu
    17:09 Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, öğrencilerle kitap okudu

    Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Kütüphane Haftası dolayısıyla öğrencilerle birlikte kitap okuma etkinliği düzenledi. Etkinliğe akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Yılmaz, kitap okumanın önemine vurgu yaparak üniversitede kitap okuma etkinliklerinin yaygınlaştırılacağını ve kampüslerde bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti. Etkinlikte en çok kitap okuyan öğrencilere ödül verildi.

  • Otomobille çarpışan motosiklet yayalara çarptı: 1 ölü, 3 yaralı
    17:09 Otomobille çarpışan motosiklet yayalara çarptı: 1 ölü, 3 yaralı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde meydana gelen kazada, otomobil ile çarpışan motosiklet savrularak kaldırımda yürüyen bir kadın ve çocuğuna çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü ve yaralanan anne ile çocuk hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Düzce'de Tarımsal Üretimin Planlanması Konusunda Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi
    17:08 Düzce'de Tarımsal Üretimin Planlanması Konusunda Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

    Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tarım ve Orman Bakanlığı ilgili Genel Müdürlüklerin katılımıyla tarımsal üretimin planlanması konusunda bir bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda, tarımsal üretimin planlanması ilkeleri ve geleceğe yönelik hedefler tartışıldı.


Advertisement