Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne Doğru - Son Dakika
Güncel

Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne Doğru

49. Altın Portakal Film Festivali'nde onur ödülü ve sosyal sorumluluk ödülü verilen sanatçıların film afişleri sergilenecek.

21.09.2012 13:40  Güncelleme: 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) işbirliğiyle 6-12 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 49. Altın Portakal Film Festivali'nde onur ödülü ve sosyal sorumluluk ödülü verilen sanatçıların film afişlerinden oluşan sergi, festival izleyicileriyle buluşturulacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında bu yıl, onur ödülü ve sosyal sorumluluk ödülü verilen sanatçıların film afişlerinden oluşan bir sergi, festival izleyicileriyle buluşturulacak.

"Altın Portakal ile Taçlananlar Afiş Sergisi"nde festivalde yaşam boyu onur ödülüne değer görülen yönetmen Duygu Sağıroğlu'nun yönettiği, Necip Sarıcı'nın yapımcılığını üstlendiği, oyuncular Güler Ökten, Salih Güney, Meral Zeren, İlyas Salman ve sanatta sosyal sorumluluk ödülüne değer görülen Türkan Şoray'ın rol aldığı filmlerin afişleri yer alıyor.

Vadullah Taş'ın koleksiyonunda yer alan orijinal afişlerden oluşan sergi, 8 Ekim Pazartesi günü saat 17.00'de Migros Alışveriş Merkezi sergi salonunda açılacak. Altın Portakal ile Taçlananlar Sergisi'nin açılış kurdelesi, sanatçıların katılımıyla Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AKSAV Şeref Kurulu Üyesi Mustafa Akaydın tarafından kesilecek.

Yeşilçam nostaljisi yaşatacak olan sergide 35'in üzerinde filmin afişi yer alacak.

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement