ANTALYA Anne Marie'den Antalya'da ikinci konser - Son Dakika
Güncel

ANTALYA Anne Marie'den Antalya'da ikinci konser

Anne Marie'den Antalya'da ikinci konserİngiliz şarkıcı ve söz yazarı Anne Marie, geçen yılki konserinin ardından Antalya'nın Serik ilçesinde Regnum Live in Concert Serisi kapsamında ikinci konserini verdi.

26.08.2019 13:51  Güncelleme: 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anne Marie'den Antalya'da ikinci konser

İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Anne Marie, geçen yılki konserinin ardından Antalya'nın Serik ilçesinde Regnum Live in Concert Serisi kapsamında ikinci konserini verdi.

Geçen yıl Türkiye'ye gelerek Regnum Live in Concert Serisi kapsamında sahneye çıkan ve tekrar geleceğini söyleyen Anne Marie, sözünü tutarak, bu yıl da Regnum Carya sahnesinde hayranlarıyla buluştu. Antalya'da ikinci kez sahneye çıkan genç şarkıcı, sevilen tüm hit şarkılarını konsere katılan dinleyicilerle birlikte söyledi. Türkiye hayranı olan Anne Marie, müziğin ve eğlencenin zirve yaptığı konserinin ardından tatil için birkaç gün daha Antalya'da olmayı tercih etti.

Regnum Carya sahnesinde hareketli repertuvarıyla konsere katılan herkesi coşturan Anne Marie, 'Ciao Adios' ve 'Rockabye' şarkılarıyla yükselen enerjiyi 'Friends' parçasıyla zirveye taşıdı. Güçlü sesi, sempatikliği ve enerjisiyle Marie, eğlenceli bir performans sergiledi. Konser sonrası Antalya'da kısa süreli bir tatil yapacağını paylaşan Anne Marie, Antalya'da ikinci kez muhteşem şekilde ağırlandım, misafirperverliğiniz için teşekkür ederim dedi. Konsere, yetişkinler kadar çocukların da yoğun ilgisi gözden kaçmadı. Davetliler arasında yer alan Tuba Ünsal, oğlu Civan Mert ve kızı Sare'yle konseri izledi.

Konser sonunda Regnum Carya Otel Yönetim Kurulu ve Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Anne Marie'ye Antalyaspor forması hediye etti.

Dünya starlarının sahneye çıktığı Regnum Live in Concert Serisi, İngiliz pop şarkıcısı Anne Marie'yle son buldu.

ANTALYA Anne Marie\'den Antalya\'da ikinci konser
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ANTALYA Anne Marie'den Antalya'da ikinci konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement