Antalya Antalya'da Kazada Aynı Aileden 4 Ölü - Son Dakika
3.Sayfa

Antalya Antalya'da Kazada Aynı Aileden 4 Ölü

Antalya Antalya'da kazada aynı aileden 4 ölü (2)Antalya'da kazada aynı aileden 4 ölü (2) - YenidenANTALYA'da, Fatih Çapacı'nın (25) kullandığı otomobilin şarampole yuvarlandığı kazada, aynı aileden 4 kişi öldü, damatları yaralandı.

04.10.2018 21:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Antalya'da kazada aynı aileden 4 ölü (2)Antalya'da kazada aynı aileden 4 ölü (2) - Yeniden

ANTALYA'da, Fatih Çapacı'nın (25) kullandığı otomobilin şarampole yuvarlandığı kazada, aynı aileden 4 kişi öldü, damatları yaralandı.

Kaza, saat 14.30 sıralarında Antalya- Burdur karayolunun 50'nci kilometresindeki Dağbeli mevkiinde meydana geldi. Antalya yönüne seyreden Fatih Çapacı yönetimindeki 07 AAB 142 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkıp şarampole yuvarlandı. Takla atarak yuvarlanan araç, derenin içinde durdu. Kazada, araçta bulunan aynı aileden Mehmet Akpınar (78), eşi Safinaz Akpınar (75), oğlu Ramazan Akpınar (40) ve gelini Hatice Akpınar (35) olay yerinde yaşamını yitirirken, damatları Fatih Çapacı ise ağır yaralandı. Görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri aynı anda sevk edildi.

Çevredekiler tarafından araçtan çıkarılan Fatih Çapacı, sağlık görevlilerinin müdahalesinden sonra ambulansla hastaneye sevk edildi. Kazada yaşamını yitiren 4 kişinin cenazeleri ise incelemelerden sonra Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Görgü tanıklarından Ramazan Bozkurt, kaza anında olay yerinin karşısındaki restoranda yemek yediklerini belirterek, Fren sesini duyduk. Araç çok hızlıydı. Yoldan çıkıp hızla şarampole gitti. Dereye yuvarlandığını gördük. Hemen yardıma koştuk. Araçtan bir kişiyi yaralı çıkardık. Diğer yolcular ise yaşamını yitirmişti dedi.

Akpınar ailesinin satın almak istediği bir otomobili görmek için gittikleri Afyonkarahisar'dan dönüşe geçtikleri sırada kaza yaptıkları kaydedildi.

YAKINLARI GÖZYAŞI DÖKTÜ

Şarampole yuvarlanan araçta yaşamını yitiren Mehmet ve Safinaz çifti ile oğlu Ramazan Akpınar ve gelini Hatice Akpınar'ın cenazeleri, Adli Tıp Kurumu morguna götürüldüğü sırada, kazayı haber alarak olay yerine gelen yakınları fenalık geçirdi. Mehmet ve Safinaz çiftinin oğlu Bayram Akpınar, yakınlarının cenazesine sarılmak istedi. Gözyaşları içinde şarampolden koşarak cenazelerin bulunduğu dereye inen Bayram Akpınar'ı, jandarma görevlileri sakinleştirmeye çalıştı.

Antalya Antalya\'da Kazada Aynı Aileden 4 Ölü
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Antalya Antalya'da Kazada Aynı Aileden 4 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement