Antalya Basınında Bugün - Son Dakika
Yerel

Antalya Basınında Bugün

Antalya'da Yayımlanan Gazetelerin Bazı Haber Başlıkları Şöyle: Hürriyet Akdeniz: 'Belediyede Bedava Çay Kamu Zararı' Isparta Belediyesi'nde Çay Parası Şoku Yaşanıyor

19.08.2010 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

HÜRRİYET AKDENİZ: 'Belediyede bedava çay kamu zararı'

Isparta Belediyesi'nde çay parası şoku yaşanıyor. 2009 hesaplarını inceleyen Sayıştay, belediyede içilen çayları kamu zararı olarak gördü ve 450 personelden savunma istedi. Daha sonra da 5 personele 29 bin TL zimmet çıkardı.

SABAH AKDENİZ: 'Gurur tablosu'

Antalya eğitim alanında başarılarını sürdürüyor. Bu yıl Antalya'dan SBS'ye katılan 99 öğrenci 500 tam puan alma başarısını gösterdi.

MİLLİYET AKDENİZ: 'Hayatı roman'

Doğduğunda Ersin adı verildi, nüfusa Ergun yazıldı. İlkokuldan Ersun adıyla mezun oldu. Ersün olarak 18 ay askerlik yaptı ancak Ersin adıyla yeniden çağrıldı ve 15. günde hata anlaşıldı. Yeni cüzdanına yine Ersün yazıldı.

CUMHURİYET AKDENİZ: 'Temel gıdada zam endişesi'

Ziraat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Vahap Tuncer, buğdaydaki fiyat artışına dikkat çekerek, referandum sonrası ekmek ve unlu mamullerin fiyatında artış olabileceği uyarısında bulundu.

AKDENİZ BEYAZ: 'CHP'li kadınlara psikolojik işkence'

CHP İl Kadın Kolları başkanı Hatice Hülya Egemenlik, Konyaaltı bölgesinde referandum afişlerini dağıtan CHP Konyaaltı İlçe Kadın Kolları yöneticilerinin gözaltına alınarak 24 saat karakolda tutulmasını kınadı.

AKDENİZ GERÇEK: '100 yıllık sessizlik hayra alamet değil'

Antalya'da zaman zaman ufak çapta depremlerin yaşanmasına neden olan Aksu fay hattında 100 yılı aşkın süredir sessiz bir bekleyiş olduğunu söyleyen Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Kutlu Taner, bunun yüksek ölçekte bir deprem habercisi olarak algılanması gerektiğini belirtti.

ANTALYA KÖRFEZ: 'Kılınç iddialarla döndü'

Her hafta yaptığı açıklamalarla AK Parti yönetimini ve Kepez Belediye Başkanı Tütüncü'yü topa tutan MHP Kepez İlçe Başkanı Süleyman Kılınç, uzun süre sonra sessizliğini bozdu. Kılınç, AK Partili Başkan Bayraktar hakkında çeşitli iddialarda bulundu.

AKDENİZ MANŞET: 'Tamamen duygusal'

Baykal HES'leri savunan bir açıklama yaptı. 2-3 hafta geçmeden damadının büyük ortağı olduğu ATAÇ İnşaat'ın Karadeniz'de 11 hidroelektrik santrali yapacak Boydak Enerji Holding ile ortak olduğu öne sürüldü. Damada kıyak iddiaları üzerine Baykal sus pus oldu.

AKDENİZ'DE YENİ YÜZYIL: 'Yaşlanıyoruz'

Akdeniz üniversitesi Aile Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hakan Yaman, 'Türkiye OECD ülkeleri arasında en hızlı yaşlanan ülkelerden biri. Yaşlı nüfus orantısal olarak genç nüfusa göre artıyor. bu nedenle yaşlı nüfus için hazırlık yapmamız gerekiyor' dedi.

ANTALYA GÜNDEM: 'Altın Portakal'da heyecan başladı. Bu yıl 47'incisi düzenlenecek Uluslararası Antalya Altınportakal Film Festivali'ne başvurular sona erdi. Rekor bir katılımla 47 bin filmin başvuruda bulunduğu festivalde, 33 film yönetmenlerinin ilk filmi olma özelliğini taşıyor.

ANTALYA SON HABER: 'EXPO alanı belli değil'

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, EXPO 2016'nın yapılacağı alanın henüz belli olmadığını söyledi. Vali Altıparmak şehre yakın en az sorunlu 2-3 yer üzerinde çalıştıklarını EXPO alanının en kısa zamanda belli olacağını açıkladı.

EKSPRES: 'Antkart'a şok suçlama'

Büyükşehir Belediyesi'nde incelemeler yapan Sayıştay Denetçileri'nin ANTKART ile ilgili şok suçlamalarda bulundukları iddia edildi.

GAZETE BİR: 'Yarıdan fazlası 7 yılda yapıldı'

Vali Ahmet Altıparmak, Antalya'daki toplam dersliğin yüzde 56'sının 2003 yılından sonra yapıldığını söyledi. 2003'e kadar devlet ve hayırsever eliyle yapılan derslik miktarı 8 bin 354 iken 2003 - 2010 arasında bu sayı 4 bin 552 oldu.

HİLAL: 'AKEDAŞ özelleşiyor'

ÖİB TEDAŞ bünyesinde kalan 3 elektrik dağıtım bölgesinin yüzde 100 hissesini özelleştirme sürecini başlattı. Antalya, Burdur ve Isparta illerini kapsayan Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ'nin geçici emlak tutarı 10 milyon dolar olarak belirlendi.

HÜRSES: 'Trafiğe zabıta desteği'

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri araç trafiği konusunda ortak hareket ediyor. Zabıta ekipleri, kaldırımı işgal eden araçlara, trafik ekipleri ise yola yanlış park yapan motorlara cezai işlem uyguluyor.

İLERİ: 'Öğrenci velileri dikkat'

Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürü Selim Erol, prim borcunu ödemeyen dershanelerin borçlarının dershaneye devam eden öğrenci velilerinden tahsil edileceğini bildirdi. (BEK-BNY-NÖZ) - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya Basınında Bugün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement