ANTALYA 'Başkan Böcek'in PCR testi negatif, kan değerleri düzeldi'-ARŞİV - Son Dakika
Güncel

ANTALYA 'Başkan Böcek'in PCR testi negatif, kan değerleri düzeldi'-ARŞİV

'Başkan Böcek'in PCR testi negatif, kan değerleri düzeldi'KORONAVİRÜSE yakalanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in, kan değerlerinde düzelme olduğu, PCR testinde negatifleşme ve antikor testlerinde pozitiflik saptandığı kaydedildi.

08.09.2020 14:54  Güncelleme: 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Başkan Böcek'in PCR testi negatif, kan değerleri düzeldi'

KORONAVİRÜSE yakalanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in, kan değerlerinde düzelme olduğu, PCR testinde negatifleşme ve antikor testlerinde pozitiflik saptandığı kaydedildi.

Memorial Antalya Hastanesi Direktörü Op. Dr. Özgün Güngör, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Op. Dr. Özgün Güngör açıklamasında, "Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek'in 8 Eylül Salı günü itibarıyla kan değerlerinde düzelme, PCR testinde negatifleşme ve antikor testlerinde pozitiflik saptanmıştır. Covid sürecinde akciğer dokusunda oluşan tahribat nedeniyle yoğun bakım koşullarında, takip ve tedavileri devam etmektedir. Bu sürecin her aşamasında Akdeniz Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Özlenen Özkan ve Tıp Fakültesi öğretim üyeleri, her türlü tıbbi ve sosyal desteği sunmuşlardır" ifadelerini kullandı.

(ARŞİV GÖRÜNTÜLERLE)

ANTALYA, (DHA)

ANTALYA \'Başkan Böcek\'in PCR testi negatif, kan değerleri düzeldi\'-ARŞİV
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ANTALYA 'Başkan Böcek'in PCR testi negatif, kan değerleri düzeldi'-ARŞİV - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement