Antalya Bir Koluyla Motosiklet Sürdü, Diğeriyle Çocuğu Taşıdı, Öptü Hd - Son Dakika
3.Sayfa

Antalya Bir Koluyla Motosiklet Sürdü, Diğeriyle Çocuğu Taşıdı, Öptü Hd

Bir koluyla motosiklet sürdü, diğeriyle çocuğu taşıdı, öptüANTALYA'nın Alanya ilçesinde bir koluyla motosikleti kontrol etmeye çalışırken, diğer koluyla kucakladığı çocuğu taşıyan sürücünün yoğun trafikteki ilerleyişi şaşırttı.

19.07.2018 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir koluyla motosiklet sürdü, diğeriyle çocuğu taşıdı, öptü

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde bir koluyla motosikleti kontrol etmeye çalışırken, diğer koluyla kucakladığı çocuğu taşıyan sürücünün yoğun trafikteki ilerleyişi şaşırttı.

Alanya'nın en işlek caddelerinden Keykubat Bulvarı D-400 karayolu üzerinde bir motosiklet sürücüsünün ilerleyişi 'pes' dedirtti. Motosikletiyle seyreden kimliği belirsiz sürücünün sağ koluyla motosikleti kontrol etmeye çalışırken, sol koluyla tutup kucakladığı küçük yaştaki bir çocuğu taşıdığı görüldü.

Ne kendisi ne de çocuğun başında kask bulunmayan sürücünün tehlikeli ilerleyişi bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Şehir içindeki yoğun trafiğin arasında tehlikeye aldırış etmeden giden sürücü bir süre sonra gözden kayboldu.

Antalya Bir Koluyla Motosiklet Sürdü, Diğeriyle Çocuğu Taşıdı, Öptü Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Antalya Bir Koluyla Motosiklet Sürdü, Diğeriyle Çocuğu Taşıdı, Öptü Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada
    20:38 Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada

    Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracı, yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı. Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Servis şoförü ve öğrencilerden bazıları hafif yaralandı.

  • Elbise dolabından hırsız çıktı
    20:34 Elbise dolabından hırsız çıktı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde hakkında 5 yıl hapis cezası bulunan bir şahıs, jandarmanın aramasında elbise dolabının içindeki gizli bölmeden çıktı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan detaylı inceleme sonucunda elbise dolabının sağ ve sol bölmelerinin derinliklerinin farklı olduğu ve dolapta gizli bir bölme olduğu tespit edildi. Şahıs, gizli bölmede saklanırken yakalandı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Advertisement