Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.ANTALYASPOR'un sezon başında kadrosuna dahil ettiği Kamerunlu Xavier Elikplim de Souza Kodjo, Antalya'ya geldi.

13.02.2013 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Foto: Koray Aslan, Özdilek

===

Kodjo döndü

ANTALYASPOR'un sezon başında kadrosuna dahil ettiği Kamerunlu Xavier Elikplim de Souza Kodjo, Antalya'ya geldi. Kamp döneminde performansı ile öne çıkan 18 yaşındaki Kodjo, sezon başında Antalya'da yapılan antrenmanda tansiyonu düşmüş ve hastaneye götürülmüştü. Tedavi için ülkesine gönderilen Kodjo, yaklaşık 2 ay sonra yeniden Antalya'ya geldi, ancak uyum problemi devam ettiği için yeniden ülkesine döntü. Kodjo, üçüncü kez Antalya'ya geldi. genç futbolcunun bir süre A2 takımı ile antrenmanlara çıkacağı belirtildi.

Fotosuz

===

Büyükşehir Bitim'e teslim

BEKO Basketbol Ligi'nde talihsiz bir sezon geçiren ve antrenör Altar Tunçkol'un ayrılmasıyla kan değişimine giden Antalya Büyükşehir Belediyespor, bu hafta sonu evinde oynayacağı Aliağa Petkim maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Büyükşehir'i bu önemli maça yardımcı hoca Mehmet Bitim hazırlıyor. Kulüp Başkanı Recep Tokgöz, "Hocamız Altar Tunçkol'la 17 maçtır kazanamıyorduk. İyi de oynasak kötü de oynasak skor şansını bir türlü yakalayamıyorduk. Tabi galibiyet alamayınca da başarılı sayılmıyorsun. Her iki tarafın da yıpranmaması için hocamız sözleşmenin karşılıklı eshedilmesini istedi ve biz de bunu uyguladık. Takımı Aliağa Petkim maçına yardımcı antrenörümüz Mehmet Bitim hazırlayacak" dedi.

Foto: Altar Tunçkol veya Recep Tokgöz fotosu

===

Havuzdan 2 madalya

TÜRKİYE Yüzme Federasyonu ile Muğla Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği 'Geleceğin Şampiyon Kulaçları' adlı uluslararası yüzme turnuvası sona erdi. İstek Antalya Yeditepe Koleji Ortaokulu 5'nci sınıf öğrencilerinden Kıvanç Ali Turan, 11 yaş kategorisinde 50 metre serbest ve kelebek ile 100 metre karışıkta Türkiye 2'ncisi oldu. Ali Turan'ın uluslararası bir turnuvada dereceye girmesi okul yönetimini ve ailesini sevindirdi.

Foto: Kıvanç Ali Turan

===

Alanya 'Şeker Bayramı'na hazırlanıyor

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta son haftaların popüler takımı Alanyaspor, bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı Çamlıdere Şekerspor maçının hazırlıklarını yüksek moral içerisinde sürdürüyor. Turuncu yeşilli takımın bir önceki antrenmanında adele sertleşmesinden dolayı düz koşu yapan Tayfun, Kazım, Can, Cihan ve Adem, takımla birlikte çalışmaya başladı.

Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Başkan Yardımcısı Muzaffer Barcın ve Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu'nun da izlediği antrenman, ısınma hareketlerinin ardından aerobik ve topla dayanıklılık çalışmalarıyla tamamlandı. Teknik direktör Ali Haydar Durusoy, Çamlıdere Şekerspor deplasmanından da 3 puanla dönmek için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Antrenmandan enstantane, Ahmet Özlü

--- KUTU ---

Üzücü kayıp

Alanyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Özlü, kan kanseri hastalığına yenilerek hayata veda etti. Özlü'nün ölümü, derin üzüntüye neden oldu. İşadamı Özlü'nün acı haberini aldıklarında çok üzüldüklerini belirten Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Maalesef çok sevdiğimiz Nihat ağabeyimizi kaybettik. O her zaman hayat dolu bir insandı. Hastalığından önce de hastalığıyla mücadele ederken de yüzünden gülücük hiç eksik olmadı. Onu rahmetle anıyoruz. Alanyaspor camiası adına önemli bir dostumuzu kaybettiğimizi belirtmek isterim. Allah rahmet eylesin" dedi.

===

Centilmen Fethiye

FETHİYESPOR ile Nazilli arasında oynanan maçta Ekrem Sarıçam ile Hasan Ahmet Sarı'nın önce kavga edip, ardından birbirlerine sarılarak özür dilemesi, takdir topladı. Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor ile Nazilli Belediyspor arasında geçen hafta sonu oynanan maçtü sergilenen fair-play'lik davranış, takdir edildi. Yaşanan tartışmanın ardından birbirlerine sarılarak centilmenliğin en güzel örneğini veren iki oyuncuyu kutlayan Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk, taraftarların sağduyulu yaklaşımını da övdü. Öztürk, "Her iki oyuncunun da daha sonra medya karşısına çıkarak birbirlerinden özür dilemesi centilmenliğin ta kendisi. Her iki oyuncu ile tüm rakip oyuncuları bu nazik davranışlarından dolayı kutluyorum. Fethiyspor başarısını fair-play anlayışı ile sürdürecek" dedi.

Ergün TOS/FETHİYE, (DHA)

Foto: Başkan Öztürk fotosu

===

Senegalli Diabone Demrespor'da

ANTALYA Süper Amatör Küme'de mücadele eden Demre Belediyespor, amatör liglerde ara transferin bitmesine günler kala Senegalli Giscard Dtindy Diabone'yi transfer etti. Demrespor, bu transferle takıma güç kattı. Demre Belediyespor'un yeni transferi Diabone 26 yaşında, 1.83 boyunda ve orta sahada görev yapıyor.

Daha önce Senagal Birinci Ligi'de Ndiambour de Lauga, Senegal İkinci Ligi'nde Espoir Bingona takımlarında oynadı. 1 yıldır Muratpaşa Belediyespor takımıyla antrenmanlara çıkan Diabone oturma izni alamayınca devreye giren Demrespor yönetimi, Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman'dan yardım istedi. Kaymakam Karaman, yaptığı girişimler sonucu Senegalli futbolcuya 1 yıllık oturma izni aldı. Demrespor yönetimi de Senegalli futbolcuya lisans alarak takıma kazandırdı.

Demre Belediyespor Başkanı Hayrettin Özkan, Giscard Dtindy Diabone ile beraber Kaymakam Karaman'ı ziyaret ederek teşekkür etti. Kaymakam Karaman, Dışişleri Bakanlığı'ndaki yetkililerin yardımıyla sorunu çözdüklerini belirterek, "Artık biz de futbolcumuzdan iyi futbol bekliyoruz. Demrespor'u daha iyi yerlere taşımasını bekliyoruz" dedi.

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)

Foto: Ziyaret fotosu

===

Emrespor'da rota Mardinspor

SPOR Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Isparta Emrespor, pazar günü ligin dibinde bulunan Mardinspor'la deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Sezona Kocaelispor beraberliğiyle başlayan ve ardından Arsinspor'a iç sahada 3-1 mağlup olan kırmızı siyahlılar, Diyarbakırspor ve Elazığ Belediysepor karşılaşmalarından galibiyetle ayrılarak moral buldu.

Rakiplerinin kaybettiği haftada puanını 24'e çıkartan ve 11'inci sıraya yükselen Isparta Emrespor, Mardinspor'u da deplasmanda yenerek 3'te 3 yapmak istiyor. Teknik sorumlu Emrah Volkan Sayılgan nezaretinde Mardinspor karşılaşmasına hazırlanan kırmızı siyahlılar, bu maça da büyük önem veriyor. Savunma oyuncularından Serhat'ın maçta forma giyeceği öğrenildi.

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA)

Foto: Antrenman fotosu - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement