Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (4)

Foto.MEMORİAL Antalya Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölüm Başkanı Prof.Dr.Ahmet Turan Aydın, saunanın, hastalıklardan koruyucu ve birçok sağlık sorununu tedavi edici özellik taşıdığını söyledi.

03.12.2012 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Foto: Mustafa Satıcı

===

Sauna vücudu tazeliyor

MEMORİAL Antalya Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Turan Aydın, saunanın, hastalıklardan koruyucu ve birçok sağlık sorununu tedavi edici özellik taşıdığını söyledi. Sauna sıcaklığında geçirilecek 15 dakikanın, günün yorgunluğundan kurtularak vücudun tazelenmesini sağladığına işaret eden Aydın, Saunanın ideal ortam koşullarında, doğru kullanımı, özellikle kas kemik rahatsızlıklarında iyileşmeyi hızlandırarak ilaç kullanımına olan ihtiyacı azalttığını vurguladı.

Prof. Dr. Ahmet Turan Aydın, saunanın ilk etkisinin kalp ve dolaşım sisteminde olduğuna değinerek, saunanın, terleme yoluyla vücuttan toksik maddelerin atılmasını ve ciltteki gözeneklerin temizlenmesini sağladığını vurguladı. Saunadaki sıcak ve kuru havayla aniden karşılaşmanın doğrudan etkisinin, kalp ve dolaşım sistemine olduğunu anlatan Prof. Dr. Aydın, "Sauna ortamında cildin kan dolaşımında % 5-10, kalp kan atımında yüzde 60-70 oranında artma olmaktadır. Bunun yanı sıra kaslar gevşeyerek rahatlar, yorgunluk ve stres ortadan kalkar" dedi.

EKLEM AĞRILARI AZALIR

Saunanın sağladığı stres azaltma özelliğinin yanı sıra, vücuttaki antikor üretimi de artırarak bağışıklık sistemini güçlendirdiğini kaydeden Prof. Dr. Aydır, "Astım, kronik bronşit, cilt hastalıkları, hormonal bozukluklar, uykusuzluk ve depresyonun tedavisinde de yararlı olan sauna banyosu sayesinde, özellikle romatizmal hastalıklarda eklem ağrısı ve hareket kısıtlığı, yüzde 40-70 oranında azalmaktadır. Doğru uygulanan sauna banyosu, kas ve eklem hastalıklarında sıcak tedavisi olarak kullanılmaktadır" diye konuştu.

Kas ağrılarının, krampları ve eklem kireçlenmeleri olan hastalarda, yumuşak doku ve eklemlerde yaptığı yumuşatma etkisiyle saunanın yararının altını çizen Aydın, 2010 yılında İtalya'da yapılan ve Amerikan Fizik Tedavi Derneği'nde yayınlanan bir yazıda, düzenli sauna sıcak tedavisinin eklem ağrısını azalttığı, hareketi artırdığı ve hastanın daha az ilaç kullanmaya başladığını ortaya koyduğunu belirtti. Aydın, yaşlılar, hamileler ve çocuklar için sauna süresinin kısa olmasını da önerdi.

ALKOLLÜ OLARAK SAUNAYA GİRMEK TEHLİKELİ

Saunanın erişkinler için uygun olduğunu, 65 yaşın üzerindekilerin dikkatli olmaları gerektiğini anlatan Aydın, "2 yaşından sonra, yaklaşık 70 derece ısıda ve ebeveynlerinin refakatinde haftada bir kez olmak ve 10 dakikayı geçmemek kaydıyla çocuklar da saunaya girebilir. Hipertansiyon, kalp hastalığı, aşırı şişmanlığı ve damar hastalığı olanlar saunadan kaçınmalı. Alkollü olarak saunaya girmek çok tehlikelidir, ani tansiyon düşmelerine neden olur" dedi.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Prof. Dr. Ahmet Turan Aydın, sauna

===

Antalya Kongre Bürosu Barselona Fuarı'nda

ANTALYA Kongre Bürosu (ACB), 27-29 Kasım tarihleri arasında İspanya'nın Barselona şehrinde düzenlenen ve dünyanın önemli kongre ve motivasyon turları fuarlarından biri kabul edilen EIBTM fuarına katıldı. Bu yıl 25'inci kez düzenlenen EIBTM Barselona fuarında standı bulunan Antalya Kongre Bürosu, Antalya'nın kongre ve toplantı sektöründeki gelişimini uluslararası platformda MICE temsilcileriyle paylaştı.

Antalya Kongre Bürosu Genel Müdürü Sinan İnan, EIBTM fuarının MICE sektöründe önemli bir fuar olduğuna, Antalya'nın kongre ve toplantı olanaklarının alıcılarla paylaşmanın Antalya için yeni fırsatları doğuracağına değindi. İnan, Barselona'daki fuarın Antalya'nın kongre olanaklarının tanıtılması açısından çok verimli geçtiğine işaret ederek, "Her geçen yıl Antalya'ya ilgi daha da artıyor" dedi.

Fuarda, ziyaretçilerden en çok Antalya'ya direkt uçuşlar hakkında soru geldiğine dikkati çeken Sinan İnan, "Antalya'nın kolay ulaşılabilir bir destinasyon olduğunu vurgulasak da SunExpress dışında tarifeli uçuşlar konusu sıkıntılı, THY'nin Antalya'da bir merkez oluşturması ihtiyacı açıkça ortada" diye konuştu. İnan, 2014 yılında Antalya'da gerçekleşecek International Congress and Convention Association (ICCA) Genel Kurulu'nun ziyaretçilere duyurulmasının Antalya'ya ilginin daha da artmasını sağladığını belirtti.

Sinan İnan, buna rağmen, Antalya'nın hale, kongre ve moral turları sektöründe tanınan bir destinasyon olmadığını, standa gelen toplantı düzenleyicilerinin tamamının henüz Antalya'ya hiç gelmemiş olduğunu, dolayısıyla kongre sektörü açısından Antalya'nın tanınırlığının daha da hızlı artması için her türlü tanıtım olanağının kullanılmasının, özellikle geniş bütçelerle çalışılmasının önemini vurguladı.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Antalya standında Sinan İnan

===

Piyano Festivali coşkuyla sürüyor

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Uluslararası Antalya Piyano Festivali'nde sahne alan 'Brad Mehldau Trio' sanatseverlere muhteşem bir caz gecesi yaşattı. Stanley Kubrick'in efsane filmi 'Eyes Wide Shut' gibi birçok film müziğinde de katkısı bulunan ünlü piyanist Brad Mehldau'ya, gecede Larry Grenadier (bas) ve Jeff Ballard (vurmalılar) eşlik etti. Konser sonrasında Büyükşehir Belediyesi kültür sanat iştiraklerinden Anset Genel Müdürü Sancar Sayın kuliste sanatçıları tebrik ederek, birer plaket verdi.

SİZLER İÇİN ÇALMAKTAN ÇOK MUTLUYUZ

Antalyalıların büyük ilgi gösterdiği gecede Brad Mehldau güçlü yorumuyla beğeni toplarken, Larry Grenadier ve Jeff Ballard ise solo performanslarıyla izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Gecede farklı caz parçalarını yorumlayan Brad Mehldau Trio, ayrıca Eylül ayında yayınlanan son çalışmaları 'Where dou you start' albümünden de parçalar seslendirdi. Konserin sonuna doğru çalacakları parçaları izleyicilerle paylaşan Brad Mehldau seyircilere "Festivalde olmaktan ve burada sizler için çalmaktan çok mutluyuz" dedi.

YUNAN PİYANİST ANASTASİOS PAPPAS

Sanat yönetmenliğini Fazıl Say'ın yaptığı ve Volkswagen ana sponsorluğunda gerçekleşen festivalin bu akşamki konserinde Yunan piyanist Anastasios Pappas sahne alacak. New York basınının 'Enstrümanıyla akıllarda kalan gerçek bir müzisyen' olarak yorumladığı sanatçı festivalde izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak. Pappas'ın konseri bu akşam saat 20.00'de Antalya Kültür Merkezi'nde izlenebilir. Sanatçı gecede, Modest Musorgski, Arjantinli besteci Alberto Ginastera ve Franz Liszt'in eserlerinin yanı sıra Fazıl Say'ın 'Kara Toprak' adlı eserini de yorumlayacak.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Brad Mehldau Trio konseri ve Anastasios Pappas

===

Muratpaşa, Avrupa ölçütünde bir belediye

Başkan Evcilmen, Muratpaşa'nın modern bir kent olmasının yanı sıra, belediyecilikte Avrupa ölçütünde bir belediye olduğunu belirtti.

MURATPAŞA Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak için personeline yönelik düzenlediği eğitim seminerlerine 'Oryantasyon Eğitimi' ile devam etti. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün koordinasyonunda düzenlenen eğitimde, Muratpaşa Belediyesi'nin misyonu, vizyonu, ilkeleri ve değerleri katılımcılara aktarıldı. Oryantasyonun, yönlendirme, belli bir konuda yetiştirme ve eğitme anlamına geldiğini belirten yaşam koçu Okan Çetin, eğitim seminerinde, kurumun teşkilat yapısını, çalışma ve hizmet şemasını, hizmetin kitlelere nasıl sunulduğunu örneklerle sundu. Belediye birim müdürlerinin de katıldığı seminerde, her birim müdürü kendi müdürlüklerinin iç işleyiş yapısı hakkında bilgi verdi.

Muratpaşa Belediye personelinin her anlamda eğitimli ve bilgili olması için sürekli farklı konularda eğitim seminerleri düzenlediklerini belirten Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, "Muratpaşa Belediyesi olarak insanı ve çevreyi ön planda tutan temel ilkelerimizi prensibimiz olarak görüyoruz. İnsanlara gülümseyen, insanları gülümseten, modern bir kent olan Muratpaşa, belediyecilik ve yapılan hizmetler ile Avrupa ölçütlerinde bir belediyedir. Avrupa ölçüsünde bir belediye olmanın temelinde eğitimli ve kaliteli personel ile vatandaşa hizmet etmek yatar" dedi. Muratpaşa Belediyesi yetkilileri, eğitim seminerlerinin farklı konularda devam edeceğini ifade etti.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Toplu foto

===

Doğaseverler kuş gözlemine çıkacak

HİDROELEKTRİK santralleri (HES), plansız turizm yatırımları, makiliklerin geleceğini tehdit eden 2B kanunu ve aşırı otlatma gibi Antalya'nın zengin doğasını tehdit eden konularla mücadele etmek için bir araya gelen Doğa Derneği Antalya gönülleri işe bölgenin doğasını daha yakından tanıyıp ve tanıtarak başlayacak. Doğa Derneği uzmanları rehberliğinde ilk olarak Antalya'nın kuşlarını mercek altına alacak olan gönüllüler, 7 Aralık Cuma günü kuş gözlem eğitimine katıldıktan sonra 8 Aralık Cumartesi günü Atatürk Parkı'nda bir araya gelerek kuş gözlemine çıkacak.

Doğa Derneği tarafından Kaleiçi'nde düzenlenen 'Doğa ile Yeniden Buluşma' toplantısına 20 doğasever katıldı. Toplantıda Belgesel gösterimi ve Antalya doğası ve birlikte hareket etmenin önemi konusunda yapılan sunumların ardından Antalya doğasını daha yakından tanımak ve doğanın haklarını savunmak için yol haritaları belirlendi. Birlikte gerçekleştirilecek etkinliklerle birlikte her hafta Antalya doğasının önemi üzerine sunumlar ve doğa gözlem çalışmaları yapılması kararlaştırıldı. İlk olarak kuş gözlemciliği ile işe başlayacak gönüllü ekibi doğada yaşanan sorunların tespiti ve tehditlerin ortadan kaldırılması için de birlikte hareket edecek.

Doğayı korumanın ilk adımının onu daha yakından tanımak ve anlamaya çalışmaktan geçtiğini belirten Doğa Derneği Antalya Temsilcisi H. Çağlar İnce, "Doğayla olan bağımızı yeniden güçlendirmek bize doğanın da tıpkı insan gibi birtakım haklara sahip olduğu gerçeğiyle buluşturacaktır. Sadece gezegenimizin değil insan yaşamının da devamı için karşımızda duran bu gerçeği anlamak ve anlatmak gerekiyor. Bunun için de birlikte hareket etmekten başka çaremiz yok" dedi. Akdeniz ekosistemi içinde yer alan Antalya'nın sayısız canlıya ev sahipliği yaptığının altını çizen Çağlar ince şunları söyledi:

"Coğrafik özelliklerinde kaynaklı olarak Türkiye tek başına neredeyse tüm Avrupa kıtasındaki kadar canlıya ev sahipliği yapıyor. Üstelik bunların üçte biri sadece Türkiye'ye özgü; Yani endemik. Akdeniz bölgesi ise barındırdığı 862 civarındaki takson ile Türkiye'de en fazla endemik canlıya ev sahipliği yapıyor. Antalya'nın tüm gücünü, güzelliğini ve enerjisini bu zenginlikten elde ediyor. Geleceğimizi korumak için bu doğal zenginliği de korumak zorundayız. Bu zenginliklerini kaybedecek olan bir Antalya'nın hiçbir cazibesi kalmayacaktır."

ANTALYA, (DHA)

Foto: Kuşlar

===

Isparta'dan Antalya'ya AB destekli yatırım çağrısı

TARIM ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Isparta Koordinatörü ANSİAD Ticaret Sektörü üyelerini bilgilendirdi. Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) Ticaret Sektörü'nün toplantısına konuk olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Isparta Koordinatörü Ramazan Çelebi, işadamlarını Isparta'da AB destekli yatırım yapmaya çağırdı.

ANSİAD Ticaret Sektörü'nün Muharrem Koç başkanlığındaki son toplantısına katılan Isparta TKDK Koordinatörü Ramazan Çelebi, koordinatörlüğün kuruluş amacını anlatarak, Avrupa Birliği'nin (AB) aday ülkelere tahsis ettiği fonları kırsal kesimde küçük ve orta ölçekli şirketlerle tarımsal örgütlerin gerçekleştirecekleri yatırımlar için yüzde 50-65 arasındaki bölümünü hibe olmak üzere dağıttıklarını söyledi.

Programın amacının kırsal kalkınmayı destekleyerek, kırsalda bölgeler arasındaki farklılıkları ortadan kaldırmayı amaçladığını söyleyen Ramazan Çelebi, bu konuda Türkiye'ye 1 milyar 250 milyon Euro tutarında kaynak aktarıldığını belirterek, "AB'nin bu programla ilgili muhatabı Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'dır. Bakanlık AB'nin öngördüğü projelere destek taahhüdünde bulundu" diye konuştu.

İlk aşamada süt ve süt ürünlerini işleme ve pazarlama konusunda hazırlanan projelere destek vermek üzere proje çağrısına çıktıklarına değinen Çelebi, ikinci aşamada kırsal turizm, üçüncü aşamada da et ve et ürünleri işleme ve pazarlama projelerini değerlendireceklerine işaret etti. TKDK'un Türkiye'de AB adına para harcama yetkisindeki tek kurum olduğunu söyleyen Çelebi, Isparta'da 30 uzmanla birlikte çalıştıklarını dile getirdi.

Süt ve süt ürünlerine ilişkin desteği ve uygulama hakkında bilgi veren Çelebi şöyle devam etti: "Yatırımcının 65 yaşın altında olması gerekiyor. 40 Yaş altında olursa hibe miktarı yüzde beş oranında artıyor. Yüzde 65 olan tavan hibe miktarı KDV muafiyeti nedeniyle yüzde 80'leri buluyor. Yapılaşmada Bayındırlık Birim Fiyatları esas alındığı için bazı yatırımların tamamı hibe miktarı ile tamamlanabiliyor."

Isparta Koordinatörlüğü olarak 8 başlık üzerinde çalıştıklarını, meyve-sebze işleme ve pazarlama başlığının Isparta için önem arz ettiğini söyleyen Çelebi, "Isparta'da 300 bin ton kapasiteli soğuk hava deposu var. Pahalı bir yatırım ve yetmiyor. 10 bin tona kadar depo projelerini kabul ediyoruz" diye konuştu. Çelebi, şu ana kadar 200 projenin kabul edildiğini, bunlardan ödeme aşamasına gelen 7 proje olduğunu da belirtti.

Tek sıkıntının mevzuattaki yoğunluk olduğunu dile getiren Çelebi, Antalyalı işadamlarını Isparta kırsal kesiminde yatırım yapmaya çağırdı. Çelebi, "Nüfusu 20 bini aşmayan her yer kırsal sayılıyor. Isparta merkezi ile Yalvaç merkezi dışında her yer kırsal sayılıyor" dedi. ANSİAD Ticaret Sektörü Başkanı Muharrem Koç, Çelebi'ye teşekkür ederek, programın daha geniş katılımlı bir toplantıda ele alınması için çalışacaklarını kaydetti.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Ramazan Çelebi

===

Büyükşehir servis aracı plakası dağıtacak

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, gelen talepler doğrultusunda servis aracı plakası dağıtımı yapacak. Plaka için Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı'na başvuru gerekiyor. UKOME Genel Kurul Kararı'na göre, Bakanlar Kurulu kararının ilgili hükümleri gereğince, Antalya Servis Araçları İşletmecileri Odası ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda servis aracı plakaları dağıtımı yapılacak. Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı'nca hazırlanan tahditli servis aracı plakası dağıtımı için müracaatlar 4 Ocak 2013 Cuma gününe kadar sürecek. Müracaatlar Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı'na yapılacak.

DAĞITIM KURALLARI

Başvuru için gerekli belgelerin incelenmesinden sonra plaka alımına yönelik teklif verme hakkını elde edenler, 7 Ocak 2013 Pazartesi'ye kadar mesai bitimine kadar Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı'ndaki ilan panolarında duyurulacak. Plaka dağıtımının yapılacağı gün, kapalı teklif zarfları UKOME Genel Kurulu gözetiminde açılacak ve en yüksek bedel üzerinden sıralama yapılacak. Plaka dağıtımı sonucunda 'C Plaka' alma hakkını elde edenler Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı'ndaki ilan panolarında duyurulacak.

KAPALI ZARF USULÜ

Dağıtıma katılanlar arasında en düşük teklifi verenlerin birden fazla olması durumunda plaka alacak gerçek ve tüzel kişilerin belirlenmesi amacıyla eşit ücret teklif edenler arasında noter huzurunda kura çekilecek. Kapalı zarf usulü ile yapılacak dağıtımda, istekli çıkmadığı veya teklif olunan bedel komisyonca uygun görülmediği takdirde, yeniden aynı usulle dağıtım tekrarlanacak. Dağıtımın muhammen bedeli, UKOME Genel Kurul Kararı doğrultusunda 20 bin TL (KDV hariç) olarak belirlendi.

ANTALYA, (DHA)

Fotosuz

===

Aksu Kültür Merkezi açılıyor

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Aksu Kültür Merkezi, 6 Aralık Perşembe günü saat 11.00'de törenle hizmete açılacak. Ekim ayından bu yana faaliyette olan Aksu Kültür Merkezi bünyesinde ASMEK Merkezi, Atatürk Çocuk Kültür Merkezi, Spor Merkezi birimleri ile 100 kişilik çok amaçlı salon ve bir de kütüphane yer alıyor. Kütüphanede 700'ü ANTÇEV tarafından bağışlanan bin kitap bulunuyor. Yeniden düzenlenen eski Kaymakamlık binasında hizmet veren Aksu Kültür Merkezi'nden toplam 970 kursiyer yararlanıyor.

8 derslikli ASMEK Kurs Merkezi'nde, bilgisayar, Almanca, İngilizce, Rusça, kadın giysileri dikimi, çocuk bakım elemanı, diksiyon, okuma yazma, bağlama, modern dans olmak üzere 10 branşta 17 kurs açıldı. Kurslara toplam 400 kursiyer devam ediyor. Atatürk Çocuk Kültür Merkezi ise Aksulu çocukların okulda aldıkları eğitimlerine katkı sağlıyor. Çocuk Kültür Merkezi'nde açılan 12 branşta 32 kursa 6-14 yaş aralığında toplam 450 çocuk başvurdu.

Çocuklara İngilizce, matematik, bilgisayar, gitar, bağlama, satranç, halk oyunları, tiyatro, drama, resim, bale ve dans eğitimleri veriliyor. Aksu Spor Merkezi'nde ise kadınlara özel pilates, step-aerobik, fitness dersleri düzenleniyor. Ücretsiz kurslara toplam 120 Aksulu kadın katılıyor. Pınarlı, Güzelyurt -Kundu, Kemerağzı ve Boztepe bölgelerinde yaşayan kursiyerler için Kültür Merkezi'ne ücretsiz servis hizmeti de sağlanıyor.

ANTALYA, (DHA)

Fotosuz

===

Tüp bebek tedavisi anlatılacak

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, 6 Aralık Perşembe günü saat 14.00'te AKM Perge Salonu'nda Üreme Sağlığı ve Yardımla Üreme Teknikleri (Tüp Bebek Tedavisi) konulu halkı bilgilendirme toplantısı düzenleyecek. Memorial Hastanesi Kadın Hastalıkları Doğum ve İnfertilite Uzmanı Opr. Dr. Batu Aydınuraz, vereceği konferansta üreme sağlığı, tüp bebek yöntemi ve yeni çıkan yasada tüp bebek konusundaki düzenlemeleri hakkında bilgi verilecek.

ANTALYA, (DHA)

Fotosuz

===

Sendikalardan Emniyet-Sen'e destek

ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde memur sendikaları temsilcileri, kuruluş dilekçesi verilen Emniyet-Sen'e destek verdiklerini açıkladı. Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Eğitim-Sen temsilcisi Soner Abaydın, Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen temsilcisi Süfya Öztürk, KESK'e bağlı Eğitim-Sen temsilcisi Aslan Salman ve Birleşik Kamu-İş'e bağlı Eğitim-İş temsilcisi Özgür Torunoğlu, kuruluş aşamasında olan Emniyet-Sen'e destek verdiklerini belirtti.

Memur sendikalarının ilçe temsilcileri adına konuşan Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Eğitim-Sen ilçe temsilcisi Soner Abaydın, bugüne kadar emniyet mensupları ve diğer çalışanlarının sendikal haklardan mahrum edildiğini savundu. Avrupa'da 26 ayrı ülkede 34 polis sendikası bulunduğunu aktaran Abaydın,

emniyet mensuplarının sendika kurmalarının siyasi otoritenin baskısından uzak, her türlü bölücü, yıkıcı faaliyetler karşısında dik durabilmelerine olanak sağlayacağına inandıklarını kaydetti.

Türkiye'de son 10 yılda 600 polisin intihar ettiğini vurgulayan Abaydın, "Polislerimizin de vurgu yaptığı gibi Avrupa polisine hak olan Türk polisine yasak olmamalıdır. İleri demokrasi söylemlerinin olduğu bir dönemde 250 bin polis memurunun demokratik hakkı olan örgütlenme özgürlüğü konusunda, bizler bu güzel oluşumu destekliyoruz. Bu kapsamda polislerimiz de kendi sendikalarını kurmalı, haklarını savunmalıdır" dedi.

Ekrem KARAMAN/KUMLUCA,(DHA)

Foto: Toplantıdan

=== - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement