Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika
Güncel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (4)

Foto.BURDUR'da düzenlenen U16 Türkiye Şampiyonası Birinci Kademe Grup müsabakalarında Antalya Özer Gençlikspor, grup birincisi oldu.4 gündür devam eden müsabakalarda A Grubu'nda birinci olan Özer Gençlik ile B Grubu birincisi Tavas Birlikspor,...

03.06.2013 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Foto: Hasan Çavuşoğlu, Erkan Sözeri

===

Özer'in U16 gururu

BURDUR'da düzenlenen U16 Türkiye Şampiyonası Birinci Kademe Grup müsabakalarında Antalya Özer Gençlikspor, grup birincisi oldu. 4 gündür devam eden müsabakalarda A Grubu'nda birinci olan Özer Gençlik ile B Grubu birincisi Tavas Birlikspor, finalde karşı karşıya geldi. Maçtan önce her iki takım futbolcuları örnek bir davranış göstererek rakip yedek kulübesine gitti ve teknik kadro ile yedek oyunculara başarılar diledi.

Özerspor, ilk yarısı golsüz biten müsabakanın ikinci yarısında bulduğu gollerle sahadan 3-0 galip ayrılarak şampiyon oldu. Özer Gençliksporlu futbolcular, sevinçlerini timsah yürüyüşü yaparak gösterdi. Maç sonunda Özer Gençlikspor'a Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından hazırlanan plaket, Burdur Futbol İl Temsilcisi Halktan Kale tarafından verildi. Özerspor, yeri ve zamanı daha sonra belli olacak ikinci kademe maçlarında mücadele etmeye hak kazandı.

Mesut MADAN/BURDUR, temsil eden Oğuzhanspor'un kulüp başkanı Mehmet Karagöz, Belediye Başkanı Ramazan Ayaz'ın da katıldığı toplantıda genel kurul kararı alındığını açıkladı. Başkan Karagöz, kongrede aday olmayacağını açıkladı.

Karagöz, " Bucak Belediyesi'nin ismini taşıyan kulübümüzün faaliyetlerinin sürekliliğini sağlamak ve kurumsal bir kimlik kazandırmak konusunda Belediye Başkanımız Ramazan Ayaz tüm isteklerimizi karşılamıştır. Belediyemiz tarafından ilçe stadyumu yerleşkesine zemin katında soyunma odaları, kafeterya, birinci katında yatakhane, ikinci katında yemekhane bulunan modern bir tesis kazandırıldı" dedi.

Karagöz şöyle devam etti: "Kaymakamımız Osman Hacıbektaşoğlu genç takımların, A takımın iç saha maçlarına geldiği gibi deplasman maçlarında da bizi yalnız bırakmayarak kulübümüze destek olmuştur. Bu vesileyle de kendilerine teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımız Ramazan Ayaz'a da desteklerinden dolayı kulüp yönetimi olarak şükranlarımızı sunuyoruz."

Mesut MADAN/BURDUR, tarafından düzenlenen 'mendil kapmaca' ve 'sek-sek' oyun ligi Batı Akdeniz Bölge Şampiyonası, Antalya'nın Kumluca ilçesinde yapıldı. Kumluca Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyona, final müsabakalarıyla sona erdi. Kumluca Hacıveliler Ortaokulu ile Isparta Şarkikaraağaç Ortaokulu arasında gerçekleşen müsabakayı, Türkiye Çelik Çomak Federasyonu Başkanı Tamer Tunç, Kumluca İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Fahri Güven, Mendil Kapmaca Federasyonu İlçe Temsilcisi Hakkı Özer ile öğrenci velileri ve öğretmenler izledi.

Üç set mendil kapmaca, bir set de sek sek olmak üzere dört set üzerinden oynanan müsabakalarda, öğrenciler sahanın ortasındakie hakemin elinden mendili kaparak, rakip oyuncu kendini yakalamadan yerine gitmeye çalıştı. 'Mendil kapmaca' ve 'sek sek' oyunlarında üstünlük sağlayan Isparta Şarkikaraağaç Ortaokulu bölge birincisi olurken, Kumluca Hacıveliler Ortaokulu ise ikinci oldu. Şarkikaraağaç Ortaokulu, 25-30 Haziran'da İstanbul'da yapılacak Çocuk Oyunları Mendil Kapmaca ve Seksek Şampiyonası'nda Batı Akdeniz Bölgesi'ni temsil edecek.

Ekrem KARAMAN/KUMLUCA,

Foto: Seçmelerden foto - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement