Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (5)

Foto.ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Huzurevi sakinleri için yeni yıl eğlencesi düzenlendi.

30.12.2012 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Foto: Hediye verilirken, çocuklar oynarken, genel başkan Ayvaz'ın çocuklarla fotosu

===

Huzurevinde yeni yıl kutlaması

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Huzurevi sakinleri için yeni yıl eğlencesi düzenlendi. İki farklı günde gerçekleştirilen eğlencelerde ilk gün müzisyen Ayhan Aydın ve Nuri Kazancı şarkılarıyla yaşlılara moral verdi. Oyun havalarıyla eğlenen yaşlılar, birlikte halay çekti. İkinci günkü eğlencede ise Udi Nazmi Kılıçkaya sahne aldı. Birbirinden güzel Türk Sanat Müziği ezgileriyle yaşlıları eğlendiren Kılıçkaya, huzurevi sakinlerine unutulmaz yeni yıl eğlencesi yaşattı. Huzurevini ziyaret eden CHP'li kadınlar da yaşlılarla birlikte eğlendi.

YAŞLILAR MEMNUN

Huzurevi sakinlerinden 76 yaşındaki Mustafa Yalıncak, iki gündür çok iyi eğlendiklerini belirterek, 2013 yılının bütün insanlar için iyi geçmesini diledi. 84 yaşındaki Hikmet Temizkalp ise güzel eğlendiğini belirterek, "Çok oynadım, yoruldum. Gençken yılbaşında kız kardeşim darbuka çalar ben de oynardım" dedi. 64 yaşındaki Fatma Küçüksaraç, iki gündür oynaya oynaya damarlarının açıldığını belirterek, eğlendiğini dile getirdi.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Eğlenceden fotolar

===

Muratpaşa'da erken yılbaşı

MURATPAŞA Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen yeni yıl partisine, Muratpaşa Belediyesi Huzurevi ile Asmalı Konak Huzurevi sakinleri, Zihinsel Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı, Türkiye Sakatlar Derneği Antalya Şubesi, Altı Nokta Körler Derneği Antalya Şubesi, Yaşam Akademi Derneği Ritim Grubu, Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü üyeleri, aileleri ve meclis üyeleri katıldı.

Belediye hizmet binası fuaye alanında düzenlenen yeni yıl partisine katılan konuklarla tek tek ilgilenen Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, "Enerjiniz hiç eksik olmasın, sağlığınız, huzurunuz hiç bozulmasın, bütün güzellikler sizlerle olsun. Yeni yılda herşey gönlünüzce olsun, hak ettiğiniz mutluluk sevdiklerinizin ve sizin olsun. 2013 yılı herkese, sağlık, mutluluk ve barış getirsin" dedi.

Fuaye alanına kurulan sahnede zihinsel engelliler ritim grubuna eşlik eden Başkan Evcilmen, çocukların isteğini kırmayarak grupla beraber bateri çaldı. Neveser Türk Sanat Müziği Korosu elamanlarının seslendirdiği parçalara koronun arasına girerek eşlik eden Başkanı Evcilmen huzurevi sakinleriyle de dans etti ve konuklara yeni yıl armağanlarını verdi.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Kutlamadan fotolar

===

'Rüzgar Kız'a ödül

MURATPAŞA Belediye spor Kulübü'nde de spor yapan milli atlet Nimet Karakuş, antrenörü Alper Başyiğit ile birlikte Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'i makamında ziyaret etti. Nimet Karakuş'la gurur duyduklarını belirten Başkan Evcilmen, "Nimet Muratpaşa Belediyespor'un atletiyken büyük gelecek vaadediyordu. Hedefleri vardı. 2012 Londra Olimpiyatları'nda 100 metre gibi atletizmin en zor kulvarında ülkemizi ilk kez temsil etti. Henüz 19 yaşında. Sayısız başarı ve rekorlarla spor yaşamının devam etmesini diliyorum" dedi. Başkan Evcilmen, Muratpaşa Belediye Meclisi'nin başarılı sporcuya ödül olarak belirlediği Cumhuriyet altınını da milli atlete hediye etti. Hedefinin olimpiyat şampiyonluğu olduğunu ifade eden Nimet Karakuş, "Bunun için aralıksız çalışıyorum. Bu aşamaya gelmemde emeği olan tüm antrenörlerime ve kulüp yöneticilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Evcilmen ile Nimet Karakuş - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement