Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (6) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (6)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (6)

Foto.CHP saat 04.CUMHURİYET Halk Partisi Antalya örgütleri, parti genel merkezinin yaş sebze ve meyve üreticisi ile ihracatçıların karşılaştıkları sorunlara yönelik çalışmalarına bölgesel raporlar sunmak amacıyla bir süredir yürüttüğü çalışmalara...

06.12.2012 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Foto: Toplantıdan foto

===

CHP saat 04.00'de Serik Hali'nde

CUMHURİYET Halk Partisi Antalya örgütleri, parti genel merkezinin yaş sebze ve meyve üreticisi ile ihracatçıların karşılaştıkları sorunlara yönelik çalışmalarına bölgesel raporlar sunmak amacıyla bir süredir yürüttüğü çalışmalara bir yenisini ekledi. Çalışmalarına önce Antalya Hali'nde başlayan, ardından üreticilerin mağduriyetini hükümetin dikkatine sunabilmek için Kumluca Hali'nde tabutlu eylem gerçekleştiren CHP Antalya örgütleri, son olarak Serik Hali'nde çalışma yürüttü.

SAAT 04.00'TE HAL MESAİSİ

CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Kemal Yüksel, Nuri Cengiz, Mustafa Çetin ve Mehmet Atmaca ile birlikte Serik'e gitti. Serik İlçe Örgütü'nden ilçe başkanı Bekir Kuş ve bazı ilçe yöneticilerini de yanına alan Devrim Kök, saatler 04.00'ü gösterdiğinde Serik Hali'ne geçti ve burada Serikli üreticiler, komisyoncular ile görüştü. Haldekilerle dertleşip sorunlarını dinleyen Kök, genel merkeze iletmek üzere de notlar tuttu.

KÖK, ENDİŞESİNİ DİLE GETİRDİ

Serik Hali'ndeki incelemelerinin ardından bir değerlendirme yapan Devrim Kök, gördüğü ve duydukları karşısında buruk olduğunu ifade etti. Üretimin zahmetini ve maliyetine kıyasla fiyatının yürek dağlayan nitelikte olduğunu ifade eden Kök, "Sorun böylece kapanacak gibi görünmüyor. Çünkü üretici de toptancı da borçlarını ödeme kaygısında. Ürün para etmiyorsa o borçlar nasıl kapanacak? Borçlarına endeksli, yarın bir gün, hiç kimsenin arzu etmediği durumlar, görüntüler ortaya çıkar endişesi taşıyorum" dedi.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Serik Hali ziyaretinden foto

===

Gloria'ya 'Top Hotels' ödülleri

TOP Hotels seyahat acentelerinin, Türkiye'deki otelleri değerlendirdiği seçimlerde, Gloria Hotels & Resorts üç oteliyle farklı kategorilerde 5 ödül kazandı. Seçimlerde Gloria Golf Resort, Gloria Serenity Resort ve Gloria Verde Resort otelleri farklı kategorilerde ödüllendirildi.

Gloria Golf Resort En İyi Relax & SPA Hotel ve Konferans & En İyi Kongre Hotel olmak üzere 2 dalda ödül alırken, Gloria Serenity Resort En İyi Relax & SPA Hotel ve En Lüks Otel olmak üzere yine 2 dalda, Gloria Verde Resort ise En İyi Aile Oteli ödülüne layık görüldü.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Otellerden fotolar

===

50'nci yıl afişi için yarış başladı

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ile Antalya Kültür Sanat Vakfı işbirliğiyle 20-27 Eylül 2013 tarihlerinde düzenlenecek 50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin tanıtım materyallerinde kullanılacak festival afişi için yarış başladı. Birincilik ödülü 5 bin TL olarak belirlenen yarışmaya katılmak için son başvuru tarihi 22 Şubat 2013.

Birincilik ödülüne değer görülen afiş 50'nci festivalin tanıtım materyallerinde kullanılırken, sergilenmeye değer görülen 50 afiş, ödüllü afişle birlikte festival programı kapsamında açılacak sergide sinemaseverlerle buluşturulacak. Altın Portakal yönetimi, 50. Yıl vurgusunu öne çıkaracak değişik projeler üzerinde çalışmalar yapıyor.

Grafikerler meslek kuruluşu üyelerine, grafik tasarım/ görsel iletişim tasarımı bölümü öğrencileri ve mezunlarına ve profesyonel grafikerlere açık olan yarışmaya gönderilen eserlerin kopya edilmemiş, herhangi bir yayın- broşür- çalışma kapsamında kullanılmamış, yurtdışında- yurtiçinde herhangi bir yarışmaya katılmamış, bir etkinlik kapsamında sergilenmemiş olması gerekiyor.

Dört renkli baskı teknolojisi ile elde edilen renklerin dışına çıkılmadan hazırlanacak afişlerin, 50 x 70 cm boyutunda dikey ve yatay olarak çalışılması gerekiyor. Katılımcılar yarışmaya en fazla bir eserle katılabilecek.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Festival korteji fotosu

===

Büyükşehir'den 'Kanser Okulu'

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin, kanserle ilgili yurttaşları bilinçlendirmek amacıyla Medstar Kanser Merkezi işbirliğiyle başlattığı Kanser Okulu devam ediyor. Meme kanserinin ele alındığı ilk dersin yoğun ilgi görmesinin ardından Kanser Okulu'nun 2'nci dersi ise 9 Aralık Pazar günü saat 14.30'da Antalya Kültür Merkezi'nde (AKM) Aspendos Salonu'nda gerçekleştirilecek. 2'nci derste 'Çevresel Faktörler, Yaşam Tarzı ve Kanser İlişkisi' anlatılacak.

ÖNEMLİ İSİMLER KONUŞACAK

Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Toksikoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Esat Karakaya, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Demirkazık, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Prevantif Onkoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İsmail Çelik'in konuşmacı olarak katılacağı konferansın moderatörlüğünü Medstar Kanser Merkezi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Özdoğan yapacak.

SORULAR YANIT BULACAK

Kanser Okulu'nun ikinci dersinde, Kimyasallar kansere neden olur mu, meyve ve sebzelerdeki ilaç kalıntıları ve hormonlar kansere neden olur mu, GDO'lu ürünler kansere neden olur mu, hazır gıdalar ve konservelerden kaçınmalı mıyız, ülkemizde mide ve kolon kanseri riski artıyor mu, beslenmeyle ilişkisi nedir, güneş ışınları zararlı mıdır, başlıca hangi kanserlere neden olur, D vitamini eksikliği kansere neden olur mu, çevremizdeki radyasyon bize nasıl zarar verir sorularına yanıt verilecek.

Konferansa katılanlar ayrıca, tomografi ve MR gibi filmleri çektirmek kansere neden olur mu, sigaranın neden olduğu kanser türleri nelerdir, kansere nasıl neden olur, sigaraya bağlı kansere yakalananlar sigara üreticilerini mahkemeye verebilirler mi, sigarayı bırakma yolları nelerdir, beslenme şekliyle kanserin ilişkisi var mıdır, doğru beslenme çocuklarımı gelecekte kanserden korur mu, şeker kansere neden olur mu, obeziteyle kanserin ilişkisi var mı, egzersiz kanserden korur mu, toplumsal kanser paranoyası nedir, nasıl zarar verir, kimlere kazanç sağlar konularında da bilgi aktaracak.

ANTALYA, (DHA)

Fotosuz

===

Belediye Başkanı'na teşekkür plaketi

FİNİKE Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Abdullah Konak, poliklinik ve servislerde kullanılmak üzere EMG cihazı alınmasına katkı sağlayan Finike Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu'na teşekkür plaketi verdi.Devlet Hastanesi Başhekimliği'nde düzenlenen plaket törenine, Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu, Başhekim Uzman Dr. Abdullah Konak, Mali Hizmetler Müdürü Refik Akten, Müdür Yardımcısı Hamit Batur, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Melahat Şahin ile Müdür Yardımcısı Zahide Avcıoğlu katıldı.

Plaket töreninde konuşan Başkan Dülgeroğlu, ilçede hizmet veren hastanenin, vatandaşların kaliteli bir sağlık hizmeti alması açısından çok önemli olduğunu, dolayısıyla belediye olarak imkanları ölçüsünde maddi manevi her desteği vermeye hazır olduklarını vurguladı. Eksikleri, burada hizmet veren kişiler olarak en iyi hastane yönetiminin belirleyeceğini kaydeden Başkan Dülgeroğlu, "İhtiyaçları siz tespit edin, biz de olanaklarımız ölçüsünde destek verelim" dedi.

Başhekim Konak'ta, hastane de, hizmet kalitesini yükseltmek için verdikleri çabaya belediyenin de büyük destek verdiğini kaydetti. İlçe ve çevre ilçelerden gelen hastaların mağduriyetini gidermek açısından EMG cihazına ihtiyaç duyulduğunu, belediyenin sunduğu katkıyla satın alma işleminin gerçekleştiğini dile getirdi. Konak, yaklaşık 1 haftalık süre içinde EMG cihazıyla hastalara hizmet verilmeye başlanacağını söyledi.

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA)

Foto: Soldan sağa Mali Hizmetler Müdürü Refik Akten (gözlüklü), Finike Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu, Başhekim Uzman Dr. Abdullah Konak

==========

ALO SİNEMA

==========

ANTALYA

=======

SİNEMAY LAURA : 0 242 324 40 00

-------------

SALON 1 ALACAKARANLIK EFSANESİ: ŞAFAK VAKTİ 2

SALON 2 MOSKOVA'NIN ŞİFRESİ TEMEL

SALON 3 UÇUŞ

SALON 4 ÇAKALLARLA DANS 2

SALON 5 HOTEL TRANSYLVANIA-GÖRÜNMEYENLER

SALON 6 EVİM SENSİN

CINEMAXIMUM : 0 242 230 14 14

-----------

SALON 1 EVİM SENSİN

SALON 2 ALACAKARANLIK EFSANESİ: ŞAFAK VAKTİ 2

SALON 3 ARGO

SALON 4 MOSKOVA'NIN ŞİFRESİ TEMEL

SALON 5 ÇAKALLARLA DANS 2

SALON 7 HOTEL TRANSYLVANIA-DAĞ//BEYAZ PERDE'DE İNSAN HAKLARI (10-11-12 ARALIK)

SALON 8 UÇUŞ

CINETIME ÖZDİLEK: 0 242 345 90 00

-----------------

SALON 1 ÇAKALLARLA DANS 2

SALON 2 ALACAKARANLIK EFSANESİ: ŞAFAK VAKTİ 2-DAĞ

SALON 3 HOTEL TRANSYLVANIA-ÇAKALLARLA DANS 2

SALON 4 MOSKOVA'NIN ŞİFRESİ TEMEL

SALON 5 DİNO TIME-GÖRÜNMEYENLER

SALON 6 UÇUŞ

SALON 7 ÇANAKKALE 1915-DAĞ-EVİM SENSİN

DEEPO : 0 242 340 62 00

-----

SALON 1 ALACAKARANLIK EFSANESİ: ŞAFAK VAKTİ 2

SALON 2 EVİM SENSİN

SALON 3 MOSKOVA'NIN ŞİFRESİ TEMEL

SALON 4 ANNEM BİR DİNAZOR-EVRENİN ASKERLERİ

SALON 5 ÇAKALLARLA DANS 2

SHEMALL CİNEMAPİNK : 0 242 324 14 85

------------------

SALON 1 HOTEL TRANSYLVANIA-GÖZETLEME KULESİ

SALON 2 ALACAKARANLIK EFSANESİ: ŞAFAK VAKTİ 2

SALON 3 ÇAKALLARLA DANS 2

SALON 4 EVİM SENSİN

SALON 5 MOSKOVA'NIN ŞİFRESİ TEMEL

SALON 6 AÇLIĞA DOYMAK

MEGAPOL : 0 242 237 01 31

-------

SALON 1 ÇAKALLARLA DANS 2

SALON 2 ALACAKARANLIK EFSANESİ: ŞAFAK VAKTİ 2-GÖZETLEME KULESİ

SALON 3 MOSKOVA'NIN ŞİFRESİ TEMEL

SALON 4 EVİM SENSİN

PLAZA : 0 242 312 62 96

-----

SALON 1 BENİM ANNEM BİR DİNAZOR-EVRENİN ASKERLERİ

SALON 2 ÇAKALLARLA DANS 2

SALON 3 AÇLIĞA DOYMAK

SALON 4 ALACAKARANLIK EFSANESİ: ŞAFAK VAKTİ 2

SALON 5 MOSKOVA'NIN ŞİFRESİ TEMEL

SALON 6 EVİM SENSİN

SALON 7 DAĞ-GÖRÜNMEYENLER

BURDUR

======

OSKAR: 0 248 233 19 66

------

SALON 1 ALACAKARANLIK EFSANESİ: ŞAFAK VAKTİ 2

SALON 2 MOSKOVA'NIN ŞİFRESİ TEMEL

SALON 3 EVİM SENSİN

OSKAR 2: 0 248 233 19 66

--------

SALON 1 ÇAKALLARLA DANS 2

ISPARTA

=======

PRESTIGE-PİNK: 0 246 228 26 88

--------------

SALON 1 ÇAKALLARLA DANS 2

SALON 2 BULUT ATLASI

SALON 3 ALACAKARANLIK EFSANESİ: ŞAFAK VAKTİ 2

SALON 4 MOSKOVA'NIN ŞİFRESİ TEMEL

SALON 5 EVİM SENSİN

SALON 6 DAĞ-GÖRÜNMEYENLER-ÇANAKKALE 1915

SİNEMETRİK SARAÇ: 0 246 232 69 14

-----------------

SALON 1 EVİM SENSİN

SALON 2 ALACAKARANLIK: ŞAFAK VAKTİ 2

SALON 3 MOSKOVA'NIN ŞİFRESİ TEMEL

AFYONKARAHİSAR

==============

CINEMOVIE KILER : 0 272 215 99 10

---------------

SALON 1 MOSKOVA'NIN ŞİFRESİ TEMEL

SALON 2 VAN GÖLÜ CANAVARI

SALON 3 DAĞ

SALON 4 ALACAKARANLIK EFSANESİ: ŞAFAK VAKTİ 2

SALON 5 SAMMY'NİN MACERALARI 2

SALON 6 ÇANAKKALE 1915-UZUN HİKAYE

CINEMOVIE AFIUM : 0 272 252 55 35

---------------

SALON 1 ÇAKALLARLA DANS 2

SALON 2 ÇAKALLARLA DANS 2

SALON 3 EVİM SENSİN

SALON 4 HOTEL TRANSYLVANIA

SALON 5 ALACAKARANLIK EFSANESİ: ŞAFAK VAKTİ 2

SALON 6 ANNEM BİR DİNAZOR

SALON 7 ÇANAKKALE 1915-BULUT ATLASI

SALON 8 MOSKOVA'NIN ŞİFRESİ TEMEL

SALON 9 MUTLULUK ASLA YALNIZ GELMEZ

ZEYLAND CINENS : 0 272 246 30 22

---------------

SALON 1 BUZ DEVRİ 4-ÇANAKKALE 1915

SALON 2 MOSKOVA'NIN ŞİFRESİ TEMEL

SALON 3 VAN GÖLÜ CANAVARI

SALON 4 MUTLU ET BENİ

SALON 5 ALACAKARANLIK EFSANESİ: ŞAFAK VAKTİ 2

SALON 6 İLK AŞKIM-HAYALİMDEKİ AŞK

ALANYA

======

ALANYUM : 0 242 515 21 69

-------

SALON 1 EVİM SENSİN

SALON 2 MOSKOVA'NIN ŞİFRESİ TEMEL

SALON 3 PARANORMAL ACTIVITY 4-SKYFALL

DAMLATAŞ ÖRNEK: 0 242 513 26 71

---------------

SALON 1 BENİM ANNEM BİR DİNAZOR-EVRENİN ASKERLERİ

SALON 2 ÇAKALLARLA DANS 2

SALON 3 AÇLIĞA DOYMAK

SALON 4 PARİS MANHATTAN

SALON 5 ALACAKARANLIK EFSANESİ: ŞAFAK VAKTİ 2

SALON 6 BULUT ATLASI

SALON 7 DAĞ

SALON 8 REC 3: DİRİLİŞ

MANAVGAT

========

MANAVGAT KÜLTÜR MERKEZİ: 0 242 743 05 24

-----------------------

SALON 1 DAĞ

SALON 2 MOSKOVA'NIN ŞİFRESİ TEMEL

SALON 3 ALACAKARANLIK EFSANESİ: ŞAFAK VAKTİ 2

SALON 4 EVİM SENSİN

SALON 5 ANNEM BİR DİNAZOR-EVRENİN ASKERLERİ

SALON 6 SKYFALL

KUMLUCA

=======

50. YIL KÜLTÜR MERKEZİ: 0 242 887 50 70

----------------------

SALON 1 ALACAKARANLIK EFSANESİ: ŞAFAK VAKTİ 2

FETHİYE

=======

HAYAL : 0 252 612 13 14

------

SALON 1 ÇAKALLARLA DANS 2

SALON 2 EVİM SENSİN

SALON 3 ALACAKARANLIK EFSANESİ: ŞAFAK VAKTİ 2

SALON 4 DAĞ

SALON 5 BULUT ATLASI - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (6) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement