Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (7) - Son Dakika
Güncel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (7)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (7)

Foto.ANTALYA'nın Manavgat İlçesi Evrenseki Beach Park'ta düzenlenen 'Evrenseki Belediyesi Satranç Turnuvası' 200 yarışmacının katımıyla başladı.

15.06.2013 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Foto: Toplantıdan

===

Plajda satranç turnuvası

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi Evrenseki Beach Park'ta düzenlenen 'Evrenseki Belediyesi Satranç Turnuvası' 200 yarışmacının katımıyla başladı. Kura çekiminin ardından başlayan turnuva, 2 gün sürecek. 10 kategoride yarışmacıların mücadele edeceği turnuvanın sonunda dereceye giren oyunculara kupa ve madalyanın yanı sıra çeşitli hediyeler verilecek.

Türkiye Satranç Federasyonu İlçe Temsilcisi Hüseyin Yazıcı, turnuvada amatörlerin yanı sıra milli takım ve Türkiye derecesi olan oyuncuların da bulunduğunu söyledi. Plaj ortamında karnaval gibi bir turnuva gerçekleştiriyoruz" dedi. Turnuvanın Başhakemi Abidin Günal ise, 9 hakemin görev yaptığını belirtti. Günal, "Türkiye'de çok çeşitli ortamlarda satranç turnuvaları düzenleniyor. Bizler de hakem olarak görev yaptık. Ama ilk defa bir turnuvanın plajda yapıldığını gördük" dedi.

Kamil ATALAY/MANAVGAT, Başkanı Ahmet Boztaş, MATSO Meclis Başkanı Kerim Erdem, Genpa Yönetim Kurulu Başkanı Gazanfer Gencer, Genpa Manavgat-Serik Koordinatörü Ali Doğan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yapılan duanın ardından, Genpa'nın Akdeniz Bölgesi'ndeki 100'üncü, Manavgat'taki 5'inci şubesinin açılışı yapıldı. Açılışın ardından Genpa Yönetim Kurulu Başkanı Gazanfer Gencer, katılımcılara marketi gezdirerek, bilgi verdi.

Kamil ATALAY/MANAVGAT,

Foto: Çalışmalardan - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (7) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement