Antalya Chp, Milletvekili Adaylarını Tanıttı - Son Dakika
Güncel

Antalya Chp, Milletvekili Adaylarını Tanıttı

Antalya Chp, Milletvekili Adaylarını Tanıttı

CHP Antalya İl Başkanlığı, 1 Kasım seçimleri öncesi milletvekili adaylarını tanıttı.

21.09.2015 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Antalya İl Başkanlığı, 1 Kasım seçimleri öncesi milletvekili adaylarını tanıttı. Deniz Baykal'ın katılmadığı toplantıya, listedeki değişiklikle 13'üncü sırada yer alan engelli Barış İşbilen ve 14'üncü sıradaki Meral Mengi de katıldı.

Haziran seçimlerinde Antalya'dan 5 milletvekili çıkaran CHP, 1 Kasım seçimleri için iki değişiklik yaptığı listesini tanıttı. Lara Balık Evi'nde düzenlenen toplantıya, CHP İl Başkanı Semih Esen ile milletvekili adayları Niyazi Nefi Kara, Çetin Osman Budak, Mustafa Akaydın, Devrim Kök, Figen Albuga Çalıkuşu, Rafet Zeybek, Nusret Bayar, Deniz Filiz, Sultan Yeğen, Sevindik Gizli, Cavit Arı, Barış İşbilen ve Meral Mengi katıldı. Adaylardan CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın katılmadığı toplantıda konuşan İl Başkanı Semih Esen,halkın refah içinde olduğu, çalışanların emeğinin karşılığını aldığı, ailelerin çocukları için gelecek kaygısında bulunmadığı, huzur ve barışın egemen olduğu bir ülke hedefiyle yola çıktıklarını söyledi.

Genel başkanından partinin sade üyesine kadar herkesin aynı düşünceyle yola çıktığını dile getiren Esen, "Adaylarımızla yeni bir seçime hazırlanacağız ve halka gideceğiz. Maalesef tek başına iktidar olmaktan başka bir şeyi kabul etmekte zorlanan bir zihniyet, kendi hırsları uğruna ülkeyi karanlıklara doğru götürmek istiyor. Fakat unutmasınlar Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş amaç ve felsefesini çok iyi bilen, aklı ve vicdanı çok yüksek olan halkımız gereğini yapar. Seçimlerin ülkemize ve halkımıza en iyi sonucu doğurmasını diliyoruz" dedi.

YANLIŞ İĞNE NEDENİYLE FELÇ OLDU

7 Haziran'da aday gösterilen eski milletvekili Gürkut Acar yerine 13'üncü sıradan aday gösterilen 38 yaşındaki Barış İşbilen ise 1.5 yaşında yanlış bir aşı sonrası yürüme engelli olduğunu söyledi. Engellilerin sesi olacağını belirten İşbilen, "Mecliste engelliler yeterince temsil edilmiyor. Türkiye'de resmi verilere göre yüzde 12 civarında, resmi olmayan verilere göre yüzde 15 civarında engelli var. Bürokraside ya da siyasette çok az engelli insan var. Bu anlamda bir şeyler yapabileceğime inandım ve siyasete girmeye karar verdim" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Chp, Milletvekili Adaylarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement