Antalya'da 13 Kedinin Ölümünde 'Satanizm' Şüphesi - Son Dakika
Güncel

Antalya'da 13 Kedinin Ölümünde 'Satanizm' Şüphesi

Antalya son 2 ayda 13 kedi öldürüldü, Düdenpark'taki boş yapının duvarlarındaki çizimler Satanizm şüphesini akıllara getirdi.

27.11.2016 08:45  Güncelleme: 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya, Düdenpark'ta son 2 ayda öldürülen kedi sayısı 13'e çıktı. Katiller hâlâ bulunamadı. Uyuşturucu kullananların kedileri öldürdüğü iddia edilirken, parktaki bir yapının duvarındaki çizimler, ölümlerde satanizm şüphesini akla getirdi.

Antalya Muratpaşa ilçesi Düdenpark'ta, Manavgat ilçesi Kavaklı Mahallesi'nde son 2 ay içerisinde 13 kedinin ölü bulunmasına yönelik polisin yaptığı araştırma sürüyor. Muratpaşa ilçesindeki Düdenpark'ta ölü bulunan kedileri, geceleri parkta uyuşturucu kullanan kişilerin öldürmüş olabileceği iddia edildi.


BİNADA SATANİZM SEMBOLLERİ

Parkın içinde bulunan atıl durumdaki bir yapının duvarlarındaki çizimler ise kedileri satanistlerin öldürmüş olabileceğini akıllara getirdi. Eskiden restoran olarak kullanılan yapının duvarlarında satanizmin sembollerinden; üçgen ve tek göz çizimleri bulunuyor.


Bir kolonda ise kan akan bir kurukafa çizimi dikkat çekiyor. Yapının içinde ateş yakılması, ölü bulunan bazı kedilerin de yakılması kedileri satanistlerin öldürdüğü iddiasını güçlendiriyor.

"15 GÜN NÖBET TUTTUK"

Parka madde bağımlılarının geldiğini belirten esnaf Mustafa Sağıroğlu, "Kedileri öldürenlerin madde bağımlıları olduğunu düşünüyoruz. Çünkü içki içip uyuşturucu kullanıyorlar. Öldürülen bir kedinin yanında bira şişesi bulunmuştu. Çocuklarımla birlikte 15 gün boyunca gece parkta nöbet tuttuk ama kedileri öldürenleri bulamadık. Olayın basında yer almasının ardından ölü kedi bulunmadı." dedi.


Parkta görevli belediye çalışanı Hüseyin Yiğit de, parkta görevli bazı arkadaşların kedilerin kurbağa yakalamak isterken gölete atladığını gördüğünü belirterek, "Gölete düşüp ölmüş olabilirler. Zaten ölü bulunan kedilerden bazıları gölette bulundu. 6 yıldır burada görevliyim, kedilere kötü davranan veya köpeklere taş atan kimseyi görmedim." diye konuştu.


Antalya Candost Derneği Başkanı Arife Yanık, polisin soruşturmasının sürdüğünü ve parmak izi çalışması yaptığını söyledi. (Kaynak: Haberturk)

Antalya\'da 13 Kedinin Ölümünde \'Satanizm\' Şüphesi

Son Dakika Güncel Antalya'da 13 Kedinin Ölümünde 'Satanizm' Şüphesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
    05:28 İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyerek bitişiğindeki binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda tekstil atölyesi kullanılamaz hale gelirken, binada da hasar meydana geldi.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.


Advertisement