Antalya'da 790 Okul Birincisi Bin 580 Yakını ile Birlikte Tatile Çıkıyor - Son Dakika
Güncel

Antalya'da 790 Okul Birincisi Bin 580 Yakını ile Birlikte Tatile Çıkıyor

Antalya\'da 790 Okul Birincisi Bin 580 Yakını ile Birlikte Tatile Çıkıyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 790 ortaokul ve lise birincisini bin 580 yakını ile birlikte 5 yıldızlı tatile gönderiyor.

16.01.2019 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 790 ortaokul ve lise birincisini bin 580 yakını ile birlikte 5 yıldızlı tatile gönderiyor. Antalyalı öğrenciler sömestirde ödev yerine 5 yıldızlı otelde tatil yapacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Türkiye'de bir ilk olan "Başarılı Öğrenciye 5 Yıldızlı Tatil" projesi bu yıl da devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, AKTOB işbirliği ile gerçekleştirilen proje ile orta ve lise okul birincileri, aileleri ile birlikte 5 yıldız otelde 3 gün tatil yapıyor. Cuma günü başlayacak sömestr tatilinde 790 okul birincisi ve bin 580 yakını olmak üzere toplam 2 bin 370 kişi 5 yıldızlı otellerde tatil yapma imkanı bulacak.

5 yılda 12 bin 85 kişi tatil yaptı

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 yıl önce başlatılan ve Türkiye'ye örnek olan proje kapsamında, 5 yılda toplam 12 bin 85 kişi tatil yaptı. Öğrencileri başarıya motive etmek, çalışma azimlerini artırmak ve teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen projede, okul birincileri ile birlikte öğrencilerin başarılarında en büyük payı olan aileleri de tatille ödüllendirilmiş oluyor. Antalya'daki 5 yıldızlı otellerin desteği ile gerçekleştirilen proje ile Antalyalı öğrenciler karne sevincinin yanında 5 yıldızlı otelde tatil yapmanın mutluluğunu yaşıyor.

Türkiye'de ilk

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Türkiye'de ilk olan projenin beşincisini gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "5 yıldızlı tatille öğrencilerimizin bundan sonraki eğitim yaşamlarına daha moralli bir şekilde devam etmelerine imkan sağlıyoruz. Bu sömestr tatilinde de Gazipaşa'dan Kaş'a kadar 19 ilçemizde devlet okulu, özel okul ayırt etmeden 790 okul birincisini 1580 yakını ile birlikte 3 gün 5 yıldızlı konaklama tesislerinde misafir ediyoruz. Aileler de projeden çok memnun. Birçok aile ilk kez 5 yıldızlı bir otelde tatil yaptıklarını ifade ediyorlar" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'da 790 Okul Birincisi Bin 580 Yakını ile Birlikte Tatile Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız
    23:05 İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, seçimlerin huzur ve güven ortamında yapılması görevinin İçişleri Bakanlığı'na ait olduğunu belirterek, 600 bin mesai arkadaşıyla seçim sürecinde bu huzuru ve güveni sağlayacaklarına inandıklarını söyledi. Yerlikaya ayrıca, terör örgütleri ve organize suç örgütleriyle mücadelede elde ettikleri başarıları vurgulayarak, devletin ve milletin iradesinden daha büyük bir güç olmadığını ifade etti.

  • AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor
    23:02 AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor

    AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, İl Başkanı Raşit Ocak liderliğinde gerçekleştirdiği çalışmalarla seçmenleri etkilemeye devam ediyor. Örgütlü bir şekilde yapılan bilgilendirme ziyaretlerinde sorular samimiyetle cevaplanırken, sıkıntı yaşanan alanlarda çözümler üretiliyor. Kadınlar ve gençlerin talepleri ise öncelikli olarak değerlendiriliyor.

  • İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması
    22:55 İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirerek, "O artık CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olmuştur.

  • ABD Rusya'yı terör saldırısı konusunda uyardı
    22:53 ABD Rusya'yı terör saldırısı konusunda uyardı

    ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Rusya'yı 22 Mart'ta düzenlenen terör saldırısı hakkında uyardıklarını belirterek, 7 Mart günü saat 11.15'te Rus güvenlik birimlerine yazılı uyarıda bulunduklarını açıkladı.

  • Güney Afrika'da Otobüs Kazası: 45 Ölü, 1 Yaralı
    22:50 Güney Afrika'da Otobüs Kazası: 45 Ölü, 1 Yaralı

    Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün köprüden uçuruma düştüğü ve alev aldığı iddia ediliyor. Ulaştırma Bakanı, kaza bölgesinde kapsamlı bir soruşturma yapılacağını söyledi.

  • Akşener'den CHP'ye:
    22:49 Akşener'den CHP'ye: "Dünün Mağdurları, Bugünün Zorbaları Oldu"

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener CHP'ye yüklendi, "Bir zamanlar haksızlığa uğradıklarında yanına koştuğumuz dünün mağdurları, maalesef bugünün zorbaları oldular. Biz onlardan saygı bekledik, onlar bizi parya gördü" diye konuştu.


Advertisement