Antalya'da Ağaç Kesme ve Boylama Operatörlüğü Kursu - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Ağaç Kesme ve Boylama Operatörlüğü Kursu

Antalya\'da Ağaç Kesme ve Boylama Operatörlüğü Kursu

Antalya’nın Korkuteli ilçesi’nde orman köylülerine yönelik “Ağaç Kesme ve Boylama Operatörü” kursu açıldı.

12.12.2017 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Korkuteli ilçesi'nde orman köylülerine yönelik "Ağaç Kesme ve Boylama Operatörü" kursu açıldı. 56 saat sürecek olan kursa 30 kursiyer katıldı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği, Korkuteli Orman İşletme Bölge Müdürlüğü tarafından "Ağaç Kesme ve Boylama Operatörü" kursu açıldı. Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen kurslar Çomaklı Hacıbekar orman şefliğinde uygulamalı gerçekleştiriliyor. 24 saati İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre Koruma ve Kalite Yöntemi ve 32 saati Kesim Hazırlığı, Kesme ve Boylama konuları olmak üzere toplam 56 saatten oluşan eğitimde, ağaç üretiminde kesimde güvenlik kuralları, kesim teknikleri ve standardizasyon konularına yönelik katılımcılara detaylı bilgiler verilecek.

Sevim Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi müdürlüğünde 24 saat iş güvenliği, 32 saat kesme ve boylama gibi teknik konularda katılımcılara eğitim verilecek.

Uygulama sonrası yapılacak sınavla başarılı olan kursiyerlere "Ağaç Kesme ve Boylama Operatörü" belgesi verilecek. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Ağaç Kesme ve Boylama Operatörlüğü Kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement