Antalya'da AK Parti İlçe Kongreleri İçin Temayül Yoklaması - Son Dakika
Güncel

Antalya'da AK Parti İlçe Kongreleri İçin Temayül Yoklaması

AK Parti Genel Merkez Antalya İl Koordinatörü, Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ile İl Başkanı Rıza Sümer, ilçe kongreleri öncesi temayül yoklamalarına başladı.

18.08.2017 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Merkez Antalya İl Koordinatörü, Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ile İl Başkanı Rıza Sümer, ilçe kongreleri öncesi temayül yoklamalarına başladı.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, üç dönem kuralına takılan Demre, Döşemealtı, Akseki, Kepez ve Kemer ilçeleri için temayül yoklaması çalışmaları devam ediyor.

İl koordinatörü Köktaş ve AK Parti İl Başkanı Sümer, Kemer, Döşemealtı, Kepez ve Akseki'deki çalışmaları tamamladı. Açıklamada görüşlerine yer verilen Köktaş, her kongre sürecinin yeni bir yenilenme ve dönüşüm olduğunu söyledi.

AK Parti'nin bundan önceki 5 kongre döneminde olduğu gibi bu süreçten de güçlenerek, yenilenerek, tazelenerek ve 2019 sürecini ve sonrasını göğüsleyerek, güçlü teşkilatlarını oluşturarak çıkacağını ifade eden Köktaş, "Antalya'da gerçekleştirdiğimiz temayül yoklamaları çalışmalarımızdaki temel hedefimiz budur." dedi.

AK Parti'nin milletin partisi olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Sümer de, "Kongre sürecimizle birlikte milletimizle partimiz arasındaki kuvvetli bağın daha çok kuvvetleneceğine inanıyorum. Partimizde her zaman birlik ve beraberlik esas olmuştur. Her dönem bu birliktelikle önemli işler başardık." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'da AK Parti İlçe Kongreleri İçin Temayül Yoklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement