Antalya da Boğulan Müteahhit Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Antalya da Boğulan Müteahhit Toprağa Verildi

Antalya da Boğulan Müteahhit Toprağa Verildi

Antalya'da eşiyle birlikte denize girdikten sonra kaybolan ve dün Kemer açıklarında cesedi bulunan Sabit Dumlupınar (46), bugün Maltepe'de kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

10.01.2012 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da eşiyle birlikte denize girdikten sonra kaybolan ve dün Kemer açıklarında cesedi bulunan Sabit Dumlupınar (46), bugün Maltepe'de kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Dalgalar arasında kaybolan eşi Deniz Dumlupınar'ı ise arama çalışmaları halen devam ediyor.

Sabit Dumlupınar için öğleyin Küçükyalı, Merkez Camii'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Sabit Dumlupınar'ın kardeşi Ahmet Dumlupınar, ilk eşinden olan oğlu Arif, akrabaları ve aile dostları, arkadaşları katıldı. Cenaze namazı öncesinde Sabit Dumlupınar'ın yakınları ve kardeşi Ahmet Dumlupınar bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada, "Olay öncesi herhangi bir tartışma, basında yer aldığı gibi dansöze para takma olayının vuku bulmasının asla söz konusu olmadığı, her iki çiftin de birbirlerine olan sevgi ve aşklarının, basına yansıyan fotoğrafların dışında, herkesçe bilindiği aşikar olduğu gibi, birbirleri için ölüme atlamış olmaları da bunun açık bir göstergesidir" denildi.

Açıklamada Sabit Dumlupınar'ın denize girme isteğine eşinin karşı çıktığı ancak Sabit Dumlupınar'ın vazgeçmemesi üzerine eşinin "Öyle girilmez, böyle girilir" deyip kendisini 'denize bırakır gibi' yaparken dalgalara kapıldığı belirtilerek, Sabit Dumlupınar'ın da eşini kurtarmak için arkasından denize girdiği ifade edildi.

Sabit Dumlupınar'ın kardeşi Ahmet Dumlupınar da "Son derece inançlı yaşayan ağabeyimin denize girme arzusuyla, böyle üzücü bir hadise yaşanmıştır. Basında çıkan haberler bizi üzmektedir. Çocuklarına kötü bir hatıra bırakılmasını istemiyoruz" dedi. Ahmet Dumlupınar, Sabit Dumlupınar'ın kalan çocuklarıyla ilgili soruya da, "gereken yapılacaktır" şeklinde cevap verdi.

OĞLU BABASINI TABUTU ÖPEREK UĞURLADI

Cenaze namazına Sabit Dumlupınar'ın ilk eşinden olan 12 yaşındaki oğlu Arif de katıldı. Babasının tabutunun başına gelen Arif, onu son yolculuğuna tabutuna bir öpücük kondurarak uğurladı. Dumlupınar'ın akrabası olan bazı kadınlar da tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Öğle namazının ardından cenaze namazı için saf tutulurken imam, Sabit Dumlupınar için cemaatten helallik istedi. Kılınan cenaze namazının ardından Sabit Dumlupınar'ın cenazesi Başıbüyük mezarlığında toprağa verildi.

Öte yandan Sabit Dumlupınar'ın eşi Deniz Dumlupınar'ı ise arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

MAE (MK) - İstanbul/ Maltepe

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya da Boğulan Müteahhit Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement