Antalya'da Cinayet - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Cinayet

Antalya'da bir kişinin darbedilerek öldürülmesine ilişkin 2'si kadın 4 zanlı gözaltına alındı.

03.01.2018 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da bir kişinin darbedilerek öldürülmesine ilişkin 2'si kadın 4 zanlı gözaltına alındı.

İddiaya göre, Asuman B. (37), kadın arkadaşı N.D.'ye (56) Korkuteli ilçesinde yaşayan eski erkek arkadaşı Osman Çıkan'ın (54) kendisini öldürmekle tehdit ettiğini söyledi.

N.D., Asuman D'ye tanıdığı T.U. (19) ve C.Y. (20) isimli iki gencin evinde kalabileceğini, Çıkan'ın eve gelmesi halinde bir akrabası gibi gösterip korkutabileceğini söyledi.

Bunun üzerine T.U. ve C.Y. Asuman D'nin Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi'ndeki evinde kalmaya başladı.

T.U. ve C.Y. ile eve gelen Osman Çıkan arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki şüphelinin, Çıkan'ı darbedip, evden ayrıldıkları öne sürüldü.

Asuman D'nin yardım istediği 112 Acil Servis ekipleri, Çıkan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. İhbar üzerine T.U. ve C.Y. gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki ifadelerinde, Çıkan ile kavga ettiklerini itiraf ettikleri, amaçlarının korkutmak olduğunu söylediği öğrenildi.

Soruşturma kapsamında Asuman D. ile N.D.'nin de gözaltına alındığı bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'da Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rüzgar Elektrik Santrali ve Hidroelektrik Santral için acele kamulaştırma kararı
    10:39 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rüzgar Elektrik Santrali ve Hidroelektrik Santral için acele kamulaştırma kararı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Türkiye'nin birçok noktasında Rüzgar Elektrik Santrali (RES) ve Hidroelektrik Santral (HES) yapımı için acele kamulaştırma kararı verildi. İzmir ve Yalova'da bulunan bazı alanlar, teknoloji geliştirme bölgesi olarak belirlendi. Şırnak, Kütahya, Van, Kırıkkale, Tekirdağ, Bitlis, İzmir, Manisa, Elazığ, Karaman, Sivas, Yozgat ve Diyarbakır'da da çeşitli alanlarda acele kamulaştırma kararları alındı.

  • 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başlıyor
    10:38 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başlıyor

    Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı destekleriyle 21-28 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (Tour of Türkiye) heyecanı başladı. Turun 3 etabı Muğla'da gerçekleşecek.

  • Aydın'da fabrikada çalışan işçilere kadın yönelik şiddet konusunda bilgilendirme yapıldı
    10:36 Aydın'da fabrikada çalışan işçilere kadın yönelik şiddet konusunda bilgilendirme yapıldı

    Aydın'ın Çine ilçesinde bulunan bir fıstık fabrikasını ziyaret eden jandarma ekipleri, fabrikada çalışan kadın ve erkeklerle bir araya gelerek 6284 Sayılı Kanun, KADES Uygulaması, Elektronik Kelepçe gibi konularda bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi. Ayrıca kadınların telefonlarına KADES uygulaması indirilerek, uygulamanın tanıtımı yapıldı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı, kadınların huzuru ve güveni için sosyal sorumluluk faaliyetlerine devam edeceğini belirtti.

  • 150 Yıllık Tarihi Konak Restore Edildi
    10:35 150 Yıllık Tarihi Konak Restore Edildi

    Rize'nin Güneysu ilçesinde bulunan 150 yıllık Topçuoğlu Konağı, restorasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla ziyaretçilere açıldı. Konak, aslına uygun bir şekilde restore edilerek turizme kazandırıldı.

  • OMÜ Vezirköprü MYO Ormancılık Bölümü öğrencileri arazi gezisinde
    10:34 OMÜ Vezirköprü MYO Ormancılık Bölümü öğrencileri arazi gezisinde

    OMÜ Vezirköprü MYO Ormancılık Bölümü ikinci sınıf öğrencileri, arazi tatbikatı uygulamaları dersi kapsamında Vezirköprü ormanlarında arazi gezisi gerçekleştirdi. Gezi sırasında öğrencilere orman yangınları, zararlılarla mücadele, tohum bahçesi ve yangın emniyeti hakkında bilgi verildi. Ayrıca gözetleme kulesi ve orman depoları da ziyaret edildi.

  • Samsun'da Narkotik Operasyonunda Gözaltına Alınan Şüpheliler Serbest Bırakıldı
    10:33 Samsun'da Narkotik Operasyonunda Gözaltına Alınan Şüpheliler Serbest Bırakıldı

    Samsun'un Alaçam ilçesinde yapılan Narkotik Vaka Analiz Sistemi (NARVAS) uygulamasında gözaltına alınan 2 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Polis ekipleri, gerçekleştirdikleri asayiş ve trafik uygulamasında bir araçta ve araçta bulunanların üzerinde 250 gram sentetik uyuşturucu ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel Anıtkabir'i Ziyaret Etti
    10:32 CHP Genel Başkanı Özgür Özel Anıtkabir'i Ziyaret Etti

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve diğer parti yöneticileriyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. Özel ve heyet, Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu. Ayrıca, Misak-ı Milli Kulesi'ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladılar.


Advertisement