Antalya'da Dolandırıcılık Yapan Zanlı Tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Antalya'da Dolandırıcılık Yapan Zanlı Tutuklandı

Antalya'da vatandaşların banka ve kredi kartı bilgilerini özel cihaz ve programlar kullanarak kopyalayıp dolandırıcılık yapan kişi tutuklandı.

12.02.2019 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da vatandaşların banka ve kredi kartı bilgilerini özel cihaz ve programlar kullanarak kopyalayıp dolandırıcılık yapan kişi tutuklandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, S.Ç'nin başka kişilerin banka ve kredi kartı bilgilerini özel cihaz ve programlar kullanarak kopyalayan, kopyaladığı kart bilgilerini internet üzerinden satarak haksız kazanç elde ettiği yönünde ihbarı eğerlendiren Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri zanlıyı gözaltına aldı.

Zanlının Antalya ve Isparta'daki ikametlerinde yapılan aramalarda, kart kopyalama ve kopyalanan kartlara ait manyetik şerit bilgilerini boş manyetik şeritlere yüklemede kullanılan MSR cihazı, 133 adet üzerinde hiçbir ibare bulunmayan beyaz renkli manyetik şeritli kart, 18 adet farklı mağaza/benzin istasyonu gibi yerlere ait manyetik şeritli kart, 1hard disk, 1 tablet bilgisayar, 2 cep telefonu ve 2 bellek ele geçirildi.

Manyetik şeritli kartlarla ilgili yapılan incelemede ele geçirilen kartlardan 45 kartın manyetik şerit bilgisine, başka şahıslara ait banka/kredi kartı manyetik şerit bilgisinin kopyalandığı tespit edildi.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen S.Ç. çıkarıldığı Antalya Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Antalya'da Dolandırıcılık Yapan Zanlı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement