Elektrikli bisikletle fuhuş servisi yapan çete çökertildi - Son Dakika
Güncel

Elektrikli bisikletle fuhuş servisi yapan çete çökertildi

Antalya'da polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, fuhuş yaptıkları belirlenen yabancı uyruklu 10 kadın ile onların fuhuş yapmalarına aracı oldukları iddia edilen toplam 22 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin kadınları elektrikli bisikletle müşteriye götürdükleri öğrenildi.

16.12.2019 11:01  Güncelleme: 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da düzenlenen fuhuş operasyonunda 22 kişi gözaltına alındı.Şüphelilerin kadınları bazen 3 tekerli elektrikli bisikletle müşteriye götürdüğü ileri sürüldü.

ARALARINDA ÖZBEK VE KIRGIZ KADINLAR VAR

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez ilçede fuhuş yaptıklarını belirledikleri 20'ye yakın adrese eş zamanlı baskın yaptı.

Elektrikli bisikletle fuhuş servisi yapan çete çökertildi

Fuhuş merkezine çevrilen ev, otel ve pansiyona yapılan operasyonda aralarında 1 Kırgızistan, 5 Özbekistan, 3 Türkmenistan, 1 Faslı olmak üzere 10 kadın gözaltına alındı. Soruşturmasını derinleştiren ekipler kadınları fuhşa yönlendiren A.K, B.P, N.P, A.K, M.V, C.Ç, İ.A, A.E, A.K, Y.S, B.K ve C.A'yı da gözaltına aldı.

EVDEN 15 BİN LİRA ÇIKTI

Şüphelilerin evlerinde ve arabalarında yapılan aramalarda çok sayıda çetele, bilgisayar ve cep telefonunu, suçtan elde edilen gelir olarak nitelendirilen 15 bin lira, 5000 avro, 5500 dolara el konuldu.

Elektrikli bisikletle fuhuş servisi yapan çete çökertildi

"PASTA HAZIR MI?"

Asayiş Şube Müdürlüğünde ifade işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edilirken, mağdur kadınlar ise İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.

Şüphelilerin kadınları Pazar alışverişi adı altında 3 tekerlekli elektrikli bisikletle müşteriye götürdükleri öğrenildi. Telefon görüşmeleri ve yazışmalarda ise şüpheli ve müşterinin, 'Pastayı kestiniz mi pasta hazır mı' gibi şifreler kullandıkları belirlendi.

Elektrikli bisikletle fuhuş servisi yapan çete çökertildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Elektrikli bisikletle fuhuş servisi yapan çete çökertildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Boeing, uçan taksiler projesiyle gündemde
    19:09 Boeing, uçan taksiler projesiyle gündemde

    Boeing, dikey iniş ve kalkış yapabilen otonom hava araçlarıyla çalışan uçan taksiler projesini duyurdu. Bu proje sayesinde trafik sorunu azalacak ve hava kirliliği minimum seviyeye inecek. Uçak taksilerin havalimanları ve şehir merkezleri arasındaki ulaşımı güvenli ve hızlı bir şekilde sağlaması bekleniyor. Ancak projenin faaliyete geçebilmesi için yasal izinler alınması gerekiyor ve maliyetlerin yüksek olması bekleniyor. Sizce uçan taksi projesi başarılı olabilir mi?

  • OnePlus Pad Go, Avrupa pazarına giriş yapıyor
    19:09 OnePlus Pad Go, Avrupa pazarına giriş yapıyor

    OnePlus Pad Go, uygun fiyat etiketiyle dikkat çeken bir tablet modeli olarak Hindistan'da satışa çıktı ve şimdi Avrupa pazarına açılıyor. Erken sipariş verenlere indirim ve şarj cihazı hediye edilecek olan cihazın 23 Nisan'da piyasaya sürülmesi bekleniyor. OnePlus'ın daha premium tabletler tasarlamaya başladığı da söyleniyor.

  • Atilla Özdemiroğlu, mezarı başında anıldı
    19:09 Atilla Özdemiroğlu, mezarı başında anıldı

    Türk müziğinin önemli isimlerinden Atilla Özdemiroğlu, mezarı başında düzenlenen anma töreniyle saygıyla anıldı. Sanatçının eşi Hepgül Özdemiroğlu, çocukları ve MESAM üyeleri törene katıldı. MESAM Başkanı Recep Ergül, Atilla Özdemiroğlu'nun müziğin birçok farklı dalında sayısız hit esere imza attığını belirterek onu saygı ve minnetle andıklarını ifade etti. Özdemiroğlu, özellikle Sezen Aksu'nun pop müziğindeki başarısında önemli bir rol oynamıştı.

  • Isparta'da atıl durumdaki okulun çatısında yangın çıktı
    19:08 Isparta'da atıl durumdaki okulun çatısında yangın çıktı

    Isparta'nın Eğirdir ilçesinde atıl durumdaki Sağlık Meslek Lisesi'nin çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangında çatıda hasar meydana geldi. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

  • Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
    18:58 Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

    Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Ahmet Metin Genç başkanlığında yapılan toplantıda, yeni dönemde güzel hizmetler yapmanın iradesi vurgulandı. Meclis 1. Başkanvekilliğine Faruk Kanca, 2. Başkanvekilliğine ise Cevdet Bayraktar seçildi. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen ve diğer siyasi parti temsilcileri de katıldı.


Advertisement