Antalya'da freni patlayan tomruk yüklü kamyon böyle devrildi - Son Dakika
3.Sayfa

Antalya'da freni patlayan tomruk yüklü kamyon böyle devrildi

Antalya'da freni patlayan tomruk yüklü kamyon böyle devrildi Seyir halindeyken kazayı izleyen başka bir sürücü ise yeni bir kazaya neden oldu Kaza güvenlik kameralarına yansıdı Antalya'nın Manavgat ilçesinde freni patlayan tomruk yüklü kamyon, sürücüsünün kavşakta bekleyen araçlara çarpmamak...

04.04.2023 10:27  Güncelleme: 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da freni patlayan tomruk yüklü kamyon böyle devrildi

Seyir halindeyken kazayı izleyen başka bir sürücü ise yeni bir kazaya neden oldu

Kaza güvenlik kameralarına yansıdı

ANTALYA - Antalya'nın Manavgat ilçesinde freni patlayan tomruk yüklü kamyon, sürücüsünün kavşakta bekleyen araçlara çarpmamak için direksiyonu kırması sonucu devrildi. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada kamyonda bulunan tomruklar etrafa saçılırken, kamyonun kupasında sıkışan sürücü ise itfaiye ve 112 sağlık ekipleri tarafından çıkarılarak hastaneye götürüldü. Bu sırada kaza yapan kamyona bakan bir başka kamyon sürücüsü de kazaya neden oldu.

Kaza, Dolbazlar Mahallesinde yangın bölgesinden tomruk ve ağaç yükleyen Hakan Şengül'ün kullandığı 15 PP 658 plakalı kamyon, Muhittin Ersoy Bulvarı'ndan Migros kavşağına çıktığı sırada devrildi. Kamyonun üzerinde bulunan tomruklar etrafa saçılarak kavşağın trafiğe kapanmasına neden olurken araçta sıkışan kamyon sürücüsü Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimine bağlı kurtarma ekibi ve 112 sağlık ekipleri tarafından kamyondan çıkarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Freni patladı sürekli kornaya bastı

Tomruk yüklü kamyonun Muhittin Ersoy Bulvarında seyrettiği sırada freninin boşaldığı, kavşağa 100 metre mesafede aynı istikamette gitmekte olan Ramazan Yıldız'ın kullandığı 07 ADJ 596 plakalı kapalı kasa kamyonete yandan çarptıktan sonra duramayarak hızla yoluna devam ettiği, kavşağa geldiğinde araç sürücüsünün bekleyen araçlara çarpmamak için direksiyonu kırması sonucunda devrildiği bildirildi.

Kazayı seyrederken kaza yaptı

Kazanın ardından çok sayıda küçük çaplı kaza yaşandı. Kavşağa yaklaşan bir sürücü meraklı bakışlarının kurbanı olarak devrilen kamyona bakarken önünde bulunan seyir halindeki otomobile yandan çarptı, kaza maddi hasarla atlatıldı.

Antalya\'da freni patlayan tomruk yüklü kamyon böyle devrildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Antalya'da freni patlayan tomruk yüklü kamyon böyle devrildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kilis'te uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı
    11:58 Kilis'te uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

    Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada sentetik uyuşturucu, tabanca, fişek ve 15 bin 615 TL ele geçirildi.

  • Mersin'de aranan şahıslara şafak operasyonu: 78 gözaltı
    11:49 Mersin'de aranan şahıslara şafak operasyonu: 78 gözaltı

    Mersin'de çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen şafak operasyonunda 78 kişi gözaltına alındı. Operasyon, dolandırıcılık, yaralama, hakaret, hırsızlık ve tehdit gibi suçlardan aranan şahısların yakalanması amacıyla düzenlendi. Gözaltına alınan şahıslarla ilgili işlemler devam ediyor.

  • Samsun'un Yakakent ilçesinde silah ve mermi ele geçirildi
    11:38 Samsun'un Yakakent ilçesinde silah ve mermi ele geçirildi

    Samsun'un Yakakent ilçesinde bir ikamette yapılan operasyonda, 2 adet silah ve mermiler ele geçirildi. Ruhsatsız tabanca, tabanca şarjörü, 195 tabanca fişeği, kurusıkı tabanca ve 25 kurusıkı tabanca fişeği bulunan olayla ilgili bir kişi hakkında adli işlem başlatıldı.


Advertisement