GECEKONDUDA ÇIKAN YANGINDA İKİ KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ - Son Dakika
3.Sayfa

GECEKONDUDA ÇIKAN YANGINDA İKİ KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Antalya'da gecekonduda bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında Muharrem Barış (54) ile birlikte yaşadığı Berna Shermetova isimli yabancı uyruklu bir kadın hayatını kaybetti.

03.02.2023 11:30  Güncelleme: 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da gecekonduda bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında Muharrem Barış (54) ile birlikte yaşadığı Berna Shermetova isimli yabancı uyruklu bir kadın hayatını kaybetti. Polis, yangının sebebini belirlemek için soruşturma başlattı.

Yangın, gece 02.00 sıralarında Kepez ilçesi Fatih Mahallesi 3412 Sokak'ta bulunan gecekonduda çıktı. Evden alevlerin yükseldiğini görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarın ardından adrese itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Belirtilen adrese gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alırken, evde yapılan incelemede iki kişinin cansız bedeni tanınmayacak halde bulundu. Polis, hayatını kaybedenlerden birinin Muharrem Barış diğerinin ise Berna Shermetova isimli yabancı uyruklu bir kadın olduğunu belirledi. İkilinin yangın çıkan eve kısa bir süre önce taşındıkları öğrenildi. Cenazeler otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı. (DHA)

GECEKONDUDA ÇIKAN YANGINDA İKİ KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa GECEKONDUDA ÇIKAN YANGINDA İKİ KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 2 kişiyi yaralayıp gasp eden 8 kişi tutuklandı
    12:44 2 kişiyi yaralayıp gasp eden 8 kişi tutuklandı

    Ankara'da 5 Nisan tarihinde meydana gelen 'Nitelikli Yağma ve Kasten Yaralama' olayında, 2 kişiyi yaralayarak cep telefonu ve 7 bin lira gasp eden 10 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden 8'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Mezitli Belediyesi Türkçe Harf Kullanmayan İşletmelerin Tabelalarını Kaldırdı
    12:43 Mezitli Belediyesi Türkçe Harf Kullanmayan İşletmelerin Tabelalarını Kaldırdı

    Mersin'in merkez ilçesi Mezitli Belediyesi, Türkçe harf kullanmayan işletmelerin tabelalarını kaldırdı. Belediye ekipleri, denetimlerde tespit edilen tabelaları kaldırırken, duvarlara yazılmış yazıları da sprey boya ile kapattı. İşletme sahiplerine kanuna uygun tabelalar kullanmaları konusunda bilgilendirme yapıldı.

  • Afyonkarahisar'da Minibüs Kazası: 5 Kişi Yaralandı
    12:38 Afyonkarahisar'da Minibüs Kazası: 5 Kişi Yaralandı

    Afyonkarahisar'ın Susuz beldesi yakınlarında meydana gelen minibüs kazasında 5 kişi yaralandı. Minibüs, kontrolünü kaybederek yol kenarındaki ağaç ve tabelaları devirerek bir fabrikanın bahçesinde yan yatarak durabildi. Olayın ardından sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri kaza yerine sevk edildi.

  • Didim'de uyuşturucu ticareti yapan şüpheli tutuklandı
    12:36 Didim'de uyuşturucu ticareti yapan şüpheli tutuklandı

    Aydın'ın Didim ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan yakalanan şüpheli, tutuklandı. Didim Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Ç.K. adlı şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 25,56 gram esrar ve 58 bin TL ele geçirildi. Şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Advertisement