HAFİF TİCARİ ARAÇ DEREYE UÇTU: 1 ÖLÜ - Son Dakika
Güncel

HAFİF TİCARİ ARAÇ DEREYE UÇTU: 1 ÖLÜ

Antalya'nın Manavgat ilçesinde hafif ticari araç Naras Köprüsü virajını alamayarak dereye uçtu.

23.12.2022 09:44  Güncelleme: 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde hafif ticari araç Naras Köprüsü virajını alamayarak dereye uçtu. Suya gömülen araçta yalnız olan sürücü İlker Yıldız (62) boğuldu.

Dün saat 22: 30 sıralarında Manavgat'tan Oymapınar istikametine gitmekte olan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Yangın Evleri inşaatında şantiye şefi olarak çalışan İlker Yıldız'ın kullandığı 71 ACJ 244 plakalı hafif ticari araç, Naras Köprüsü'nün önündeki virajı alamayınca kontrolden çıkarak, Naras Deresi'ne uçtu. Araç köprüden 40 metre kadar uzakta suyun altında kaldı.

O sırada ırmak kenarında bulunan 2 kişi hemen aracın yanına giderek, içeride kalan sürücü İlker Yıldız'ı kurtarmaya çalıştı, ancak başarılı olamadı. Hafif ticari araç suya gömülürken, durum da hemen jandarmaya bildirildi. Haber verilmesi üzerine kaza yerine çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Hafif ticari aracın tamamen suya gömülmesi nedeniyle Side Sualtı Arama Kurtarma GSK ve Antalya İl Jandarma Komutanlığı Sualtı Arama Kurtarma (SAK) ekibi çağrıldı. Gelen dalgıç ekibi suya girerek aracın yerini tespit etti. Yaklaşık 3 metre derinlikte yan yatmış olan aracın kapılarının açılmaması nedeniyle, araçta bulunan İlker Yıldız çıkarılamadı. Aracın vinç ile sudan çıkarılması için çalışma yapıldı. Yaklaşık 2 saat süren çalışmanın sonucunda İlker Yıldız'ın cansız bedeninin bulunduğu araç sudan çıkarıldı. İlker Yıldız'ın cenazesi yapılan incelemenin ardından Manavgat Devlet Hastanesi morguna götürüldü. (DHA)

HAFİF TİCARİ ARAÇ DEREYE UÇTU: 1 ÖLÜ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel HAFİF TİCARİ ARAÇ DEREYE UÇTU: 1 ÖLÜ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement