Antalya'da "Hero" Tişörtü Giyen Sevgililer Gözaltında - Son Dakika
Güncel

Antalya'da "Hero" Tişörtü Giyen Sevgililer Gözaltında

Antalya'da üzerine İngilizce 'Hero' yazılı tişört giydiği için gözaltına alınan üniversiteli sevgililer, "Yasak olduğunu bilmiyorduk." diye ifade verdi.

22.07.2017 12:41  Güncelleme: 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da üzerinde İngilizce 'Hero' yazılı tişört giyen üniversiteli sevgililer 22 yaşındaki Çisem G. ve aynı yaştaki Esen E. gözaltına alındı. Polis merkezine götürülen ikili, "Yasak olduğu bilmiyorduk" diye ifade verdi.

İHBAR POLİSİ HAREKETE GEÇİRDİ

Antalya'nın Kepez İlçesi Ulusoy Caddesi'nde sabah saatlerinde seyreden 35 ZTJ 40 plakalı motosikletin üzerindeki biri kız iki gencin tişörtlerinde 'kahraman' anlamına gelen 'Hero' yazılı tişört olduğu yönünde polise ihbar geldi.

ÜNİVERSİTE KAMPÜSÜNDE GÖZALTINA ALINDILAR

Harekete geçen ekipler, bölgede arama çalışması başlattı. Mobese kameralarından izi sürülen motosikletin Akdeniz Üniversitesi Kampüsü'ne girdiğini belirleyen polis, alarma geçen ekipleri buraya yönlendirdi. Kampüs içinde el ele gezen ve üzerlerinde 'Hero' tişörtü bulunan iki sevgili, polis tarafından gözaltına alındı.


"YASAK OLDUĞUNU BİLMİYORDUK"

Manavgat İlçesi nüfusuna kayıtlı Çisem G.'nin Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu 2'nci sınıf öğrencisi, İzmir nüfusuna kayıtlı Esen E.'nin de mühendislik fakültesi 2'nci sınıf öğrencisi olduğu belirlendi. Sevgililerin kullandığı motosiklet de park halinde bulundu.

Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen ikiliden Esen E., "Tişörtü Antalya'daki bir alışveriş merkezinde bulunan mağazadan satın aldık. Yasak olduğu bilmiyorduk" dedi. Çisem G. de "Yasak olduğu bilmiyorduk" diye ifade verdi. Yapılan bilgi taramasında haklarında hiç bir kayıt bulunmayan sevgililer, ifade işlemleri sonrasında adliyeye sek edilecek.


AYNI TİŞÖRTÜ SUİKAST TİMİ SANIĞI GİYMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik FETÖ mensuplarının suikast girişimi ve 2 polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin Muğla 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın sanıklardan astsubay Gökhan Güçlü, üzerinde 'Hero' yazan tişörtle duruşmaya girmişti. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nce, yaşanan tartışma üzerine Cumhuriyet başsavcılıklarına, FETÖ/PDY üyesi tutukluların davaları etkilemeye yönelik mesajlar içeren kıyafetlerinin toplatılmasıyla ilgili genelge gönderilmişti.

Antalya\'da "Hero" Tişörtü Giyen Sevgililer Gözaltında
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya'da 'Hero' Tişörtü Giyen Sevgililer Gözaltında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Van'da Sağanak ve Kar Hayatı Olumsuz Etkiledi
    12:28 Van'da Sağanak ve Kar Hayatı Olumsuz Etkiledi

    Van'da dünden bu yana etkili olan sağanak ve kar nedeniyle kent merkezinde su birikintileri oluştu. Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları ekipleri çalışma yürüterek yolları temizledi. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar otobüs duraklarında korunmaya çalıştı. Van-Hakkari kara yolundaki Kurubaş Geçidi'nde de kar etkili oldu ve sürücüler kontrollü olarak ilerledi. Polis ekipleri sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

  • Bakan Bayraktar, İliç'teki maden ocağında incelemelerde bulundu ve işçi aileleri ile iftar yaptı
    12:28 Bakan Bayraktar, İliç'teki maden ocağında incelemelerde bulundu ve işçi aileleri ile iftar yaptı

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesindeki maden ocağında meydana gelen toprak kayması olayının yaşandığı sahada incelemelerde bulundu ve toprak altında kalan işçilerin aileleri ile iftar yaptı. Bakan Bayraktar, çalışmaların sürdüğünü ve 9 işçiye ulaşmak için çaba gösterdiklerini belirtti. İncelemelerin ardından işçi aileleri ile bir araya gelen Bakan Bayraktar, dualarını eksik etmeyerek ailelerin bekleyişinin son bulmasını temenni etti.

  • Boydak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak Tutuklandı
    12:27 Boydak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak Tutuklandı

    FETÖ/PDY soruşturması kapsamında İstanbul'da yakalanan Bekir Boydak, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Boydak, yüklü miktarda para, külçe altın ve takılarla birlikte yakalanmıştı.

  • Yozgat'ta Cumhuriyet Savcısı'nın ölümüyle ilgili davada verilen ceza onandı
    12:26 Yozgat'ta Cumhuriyet Savcısı'nın ölümüyle ilgili davada verilen ceza onandı

    Yozgat'ın Sorgun ilçesinde doğum günü kutlamasında başından silahla vurulan Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım'ın ölümüyle ilgili davada tutuksuz yargılanan astsubay Ahmet M.'nin 'taksirle ölüme neden olmak' suçundan aldığı hapis cezası, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi tarafından onaylandı. Diğer sanık astsubay ise beraat etti.

  • Kayseri Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı Mustafa Yalçın'a Teşekkür Etti
    12:26 Kayseri Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı Mustafa Yalçın'a Teşekkür Etti

    Kayseri Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı Aldulkadir Güneş, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'a çiftçilere sağladığı desteklerden dolayı teşekkür etti.

  • Türkiye, NATO DIANA Programı'na 8 yeni test merkeziyle katıldı
    12:25 Türkiye, NATO DIANA Programı'na 8 yeni test merkeziyle katıldı

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin NATO'nun inovasyon hızlandırma programı DIANA'nın Test Merkezleri Ağı'na 8 yeni merkezin katıldığını duyurdu. Böylece Türkiye'nin ağda yer alan test merkezi sayısı 10'a ulaştı. DIANA Programı, sivil ve askeri amaçlı teknolojiler geliştiren şirketlere 300 bin avroya kadar hibe destek sağlıyor ve Türk şirketlerinin bu ağda yer almasının önemi vurgulanıyor.

  • Samsun'da apart daireye düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 kişi yakalandı
    12:24 Samsun'da apart daireye düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 kişi yakalandı

    Samsun'un Atakum ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda, V.K., R.Ö., S.Y., M.S. ve M.Ş. isimli 5 kişi yakalandı. Operasyonda 38,98 gram metamfetamin, 1 adet hassas terazi, 2 adet uyuşturucu madde kullanım aparatı, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 5 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Tahkikat devam ediyor.

  • Antalya'da elektrikli scooter yayaya çarptı
    12:23 Antalya'da elektrikli scooter yayaya çarptı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir elektrikli scooter, park halindeki araçların arasından yola çıkan yayaya çarptı. Yaralanan yayaya sağlık ekipleri müdahale etti ve hastaneye kaldırıldı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.


Advertisement