Antalya'da Komşu Kedisine Pompalı Tüfekle Saldırı İddiası - Son Dakika
3.Sayfa

Antalya'da Komşu Kedisine Pompalı Tüfekle Saldırı İddiası

Antalya'da komşu kedisine pompalı tüfekle saldırı iddiası Kedisini pompalı tüfekle vurduğu gerekçesiyle komşusunda Jandarmaya şikayetçi olduANTALYA - Side'de yaşayan Mehmet Kaya, evinde beslediği kedisinin komşusu tarafından pompalı tüfekle vurulduğunu iddia ederek, "Bugün kediye tüfek sıkan...

13.05.2019 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da komşu kedisine pompalı tüfekle saldırı iddiası

Kedisini pompalı tüfekle vurduğu gerekçesiyle komşusunda Jandarmaya şikayetçi oldu

ANTALYA - Side'de yaşayan Mehmet Kaya, evinde beslediği kedisinin komşusu tarafından pompalı tüfekle vurulduğunu iddia ederek, "Bugün kediye tüfek sıkan yarın insana sıkar" dedi. Şikayet üzerine olay yerine gelen Jandarma tarafından gözaltına alınan komşu ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı bildirildi.

Side Mahallesi'nde yaşayan Mehmet Kaya isimli vatandaş, aynı binada oturan komşusu tarafından kedisinin pompalı tüfekle vurulduğunu iddia etti. Olayın Cumartesi günü yaşandığını belirten Kaya, "Evimizde kedi besliyoruz. Komşumuzun da köpekleri var, sık sık bahçeye çıkarıyor. 2 tane de doberman cinsi köpeği var, dışarı çıkardığında insanlara da saldırıyorlar. Korkudan dışarı çıkamıyoruz. Olay günü ben evimin önündeydim. Bir patlama sesi duydum ve kedimin havaya fırladığını gördüm. Baktığımda kedim kanlar içerisindeydi. Komşumuz elinde pompalı tüfekle bana bakıyordu" şeklinde konuştu.

Ağır yaralanan kedinin veteriner hekim tarafından ameliyata alındığını aktaran Kaya, olaya ilişkin Jandarma'ya şikayette bulunduğunu belirtti. Kaya, "Kedimi yaralayan şahısın ifadesi alındı. Ne gibi işlem yapıldığını bilmiyorum. Bugün kediye tüfek sıkan yarın insana sıkar. Kendisinden şikayetçiyim" dedi.

Antalya\'da Komşu Kedisine Pompalı Tüfekle Saldırı İddiası
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Antalya'da Komşu Kedisine Pompalı Tüfekle Saldırı İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yaya geçidinde feci kaza kamerada: Otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan adama çarpıp metrelerce savurdu
    09:07 Yaya geçidinde feci kaza kamerada: Otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan adama çarpıp metrelerce savurdu

    Antalya'nın Alanya ilçesinde bir otomobilin yaya geçidinde hızla çarparak savurduğu yaşlı adam ağır yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, saat 11.30 sıralarında Oba Mahallesi Çevreyolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.K. yönetimindeki 07 AYG 093 plakalı otomobil, yaya geçidinden geçtiği esnada Ali A.'ya çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri kazada ağır yaralanan Ali A.'yı ilk müdahalenin ardından ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastaneye kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, araç sürücüsü S.K. gözaltına alındı. Öte yandan kaza çevredeki bir işletmenin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Görüntülerde yaya geçidinden geçmekte olan Ali A.'ya 07 AYG 093 plakalı aracın çarptığı anlar yer aldı. Yaşlı adamın çarpmanın etkisiyle metrelerce savrulduğu görüldü.

  • Kayseri'de yapılan operasyonda 455 adet suç unsuru ele geçirildi
    09:05 Kayseri'de yapılan operasyonda 455 adet suç unsuru ele geçirildi

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda lav silahı, el bombası, ruhsatsız tabanca, tüfek, fişek, sikke, kılıç, mızrak, ok ucu, taş sütun, İslami Döneme ait miğfer takımı, tarihi eser niteliği taşıyan objeler ve el telsizi gibi toplamda 455 adet suç unsuru ve tarihi eser ele geçirildi. Operasyon sonucunda 1 kişi gözaltına alındı.

  • Seçimlerden önce söz vermişti: Belediye başkanı, mültecilere ait kaçak iş yerlerini kendi eliyle mühürledi
    08:34 Seçimlerden önce söz vermişti: Belediye başkanı, mültecilere ait kaçak iş yerlerini kendi eliyle mühürledi

    CHP'li Afyonkarahisar Belediyesi, kentte bulunan sığınmacıların ruhsatsız iş yerlerini mühürleme kararı aldı. Belediye Başkanı Burcu Köksal, zabıta ekiplerinin işlemlerini yerinde takip ederek dükkanları mühürledi ve mültecilerin iş yeri açmalarına engel olacağını, şehirden ayrılmaları için gerekenin yapılacağını ifade etti.

  • 08:13 "Mahzen-30" Operasyonlarında Organize Suç Örgütü Çökertildi

    Batman merkezli 8 ilde Jandarma tarafından düzenlenen 'Mahzen-30' operasyonlarında elebaşılığını Doğan Güney'in yaptığı (Yurt Dışı Firar) 'Odacılar' olarak bilinen Organize Suç Örgütü çökertildi. Operasyonlarda organize suç örgütünün yöneticilerinden Yonca Onat'ın da aralarında bulunduğu 34 şüpheli yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun başarısını sosyal medya hesabından duyurdu.

  • Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması sonucu tahliye edilen binaların hasarı görüntülendi
    07:54 Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması sonucu tahliye edilen binaların hasarı görüntülendi

    Gaziosmanpaşa'da dün meydana gelen toprak kaymasında hasar alan ve tahliye edilen binaların durumu günün ilk ışıklarıyla bir kez daha görüntülendi. Görüntülerde, toprak kaymasıyla birlikte sürüklenen molozlar ve devrilen ağaçlar da yer aldı.


Advertisement