Antalya'da Liseye Merhaba Balosu - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Liseye Merhaba Balosu

Antalya\'da Liseye Merhaba Balosu

Antalya Yeditepe Koleji Ortaokulu öğrencileri, düzenledikleri 'Liseye Merhaba' adlı yıl sonu balosunda buluştu.

19.06.2013 10:08  Güncelleme: 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Foto1: Volkan-Menekşe Taş

Foto2: Erkan-Narin Yıldız

Foto3: Ersin-Esma Yıldız

Foto4: Sevcan-Hakan Sarıboyacı

Foto5: Fatma Demir, Zafer Cesur

Foto6: Zeki- Ayşe- Suat Cenk- Yüksel Sarp

Foto7-8-9: Ayşe- Suat Cenk Sarp

===

Liseye 'merhaba' balosu

İSTEK Antalya Yeditepe Koleji Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencileri, ortaokuldan lise yaşamına geçmenin sevinciyle düzenledikleri 'Liseye Merhaba' adlı yıl sonu balosunda bir araya geldi. Velileri ve öğretmenleriyle Titanic de Luxe Beach and Resort Hotel'de bir araya gelen öğrenciler, liseye geçmenin sevinciyle ailelerine de duygu dolu anlar yaşattı.

Programda, İSTEK Antalya Yeditepe Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koca, İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Arman ve öğrenciler adına 8'inci sınıf öğrencilerinden Öykü Varol bir konuşma yaptı. Mustafa Koca, bir eğitim kurumunun uzun yıllarda ulaşabileceği noktaya çok kısa bir zaman diliminde ulaştıklarını aktardı.

Okul Aile Birliği'nin düzenlediği 'Liseye Merhaba' adlı yılsonu balosunda gönüllerince eğlenen öğrenciler, orkestranın seslendirdiği şarkılarla coştu. Yıl sonu balosu, pasta kesiminin ardından öğrencilerin hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA,

Foto: Öznur Hazer, Serap Açıkgöz

===

Antalya molası

İSTANBUL'da yaşayan arkadaşlar İdil Güven ile Ceren Bayram, okulların kapanmasıyla buldukları fırsatı birlikte değerlendirip tatile çıktı. Gündüz sahillerin tadını çıkaran ikili, gece ise soluğu eğlence dünyasında aldı. Popüler işletmelerden Shots'ta coşkulu atmosfere dahil olan arkadaşlar, spor şıklıklarıyla öne çıktı. Elektronik müzikle keyifli vakit geçiren arkadaşlar, dönüş öncesi son akşamlarını eğlenerek geçirdi.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA,

Foto: Kerim Kandemir, Burak Demirkaya, Sibel Yolcu, Burcu Alemdar, Seren Turnator, Yılmaz Sındıraç

===

İşinin başında

ANTALYA gece hayatının popüler işletmelerinden Soho Live'ın işletme müdürü Nejla Berker, yoğun tempoda süren işini başarıyla sürdürüyor. Kişisel bakımına önem veren genç müdür, eğlenceli akşamların organizasyonuyla tek tek ilgileniyor. Soho Live olarak hizmet vermeye devam edeceklerini aktaran Berker, Erdinç Karadeniz'in performansıyla eğlendirmeye ara vermeden devam edeceklerini söyledi. Ramazan ayında tadilata girecek olan işletme, bayram sonrasında yenilenen dekorasyonuyla yoluna devam edecek.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Nejla Berker - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Liseye Merhaba Balosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement