Antalya'da Metruk Yapılara Polis Baskını - Son Dakika
3.Sayfa

Antalya'da Metruk Yapılara Polis Baskını

Antalya\'da Metruk Yapılara Polis Baskını

Antalya’da metruk yapı, park ve bahçelere yönelik düzenlenen operasyonlarda 110 paket satışa hazır uyuşturucu madde ele geçirildi.

20.06.2018 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da metruk yapı, park ve bahçelere yönelik düzenlenen operasyonlarda 110 paket satışa hazır uyuşturucu madde ele geçirildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri öncülüğünde metruk yapı, park bahçe ve belirlenen sokaklarda 4 aşamalı NARKO uygulaması yapıldı.

Helikopter, özel harekat, çevik kuvvet, 3 narkotik madde arama köpeğinin katılımı ile yapılan uygulamalarda, toplam bin 524 kişi sorgulandı, 2 aranan şahıs yakalandı. 309 aracın trafik yönünden kontrolü yapılırken, 6 araç trafikten men edildi, 18 araca 29 bin 346 lira idari para cezası kesildi.

Kontrol edilen 29 metruk yapıdaki 2 kişiden 110 paket satışa hazır 175 gram esrar, yine 2 kişiden 6,7 gram esrar maddesi ele geçirildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Antalya'da Metruk Yapılara Polis Baskını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmit'teki Market Yangınında İtfaiye Ekipleri Müdahale Ediyor
    14:43 İzmit'teki Market Yangınında İtfaiye Ekipleri Müdahale Ediyor

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir markette başlayan ve hızla büyüyen yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

  • Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu
    14:33 Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu

    Giresun'un Bulancak ilçesinde yaşanan kuyumcu soygunu güvenlik kameralarına yansırken, soygun anlarını yaşayan kuyumcu dükkanı çalışanı Abdullah Bay olayı anlattı. İki maskeli soyguncu, pompalı tüfekle dükkana girerek altınları çantaya doldurduktan sonra havaya ateş ederek kaçtılar. Çalınan altınların değeri yaklaşık 10-12 milyon lira olarak belirlendi. Polis, soyguncuların yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

  • İzmit'te market yangını: İtfaiye ekipleri müdahale ediyor
    14:29 İzmit'te market yangını: İtfaiye ekipleri müdahale ediyor

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir markette büyük yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüdü. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

  • Samsun'da 20 araca ait 28 adet sahte plaka ele geçirildi, bir kişi yakalandı
    14:28 Samsun'da 20 araca ait 28 adet sahte plaka ele geçirildi, bir kişi yakalandı

    Samsun Emniyet Müdürlüğü, sahte mühürlü veya mühür kullanmadan üretilmiş araç plakalarının kullanılmasını engellemek için çalışma yaptı. Yapılan operasyonda Y.A.A. isimli şahsın işyerinde ve aracında yapılan aramalarda 20 araca ait 28 adet sahte araç plakası ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Y.A.A. hakkında adli ve idari işlemler yapıldı.

  • Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu
    14:28 Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu

    Giresun'un Bulancak ilçesindeki bir kuyumcu, silahlı ve maskeli iki kişi tarafından soyuldu. Zanlılar, altınları çantalarla bindikleri taksiyle kaçarken, taksi şoförü yaralandı. Şüphelilerin kaçış anları ise cep telefonuyla kaydedildi. Polis ekipleri, zanlıları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

  • Serbest Dalış Milli Takım sporcusu Serkan Toprak'ın kardeşi Burak Toprak da kalp krizinden hayatını kaybetti
    14:27 Serbest Dalış Milli Takım sporcusu Serkan Toprak'ın kardeşi Burak Toprak da kalp krizinden hayatını kaybetti

    Muğla'nın Menteşe ilçesinde babasına ait evde nefes egzersizi yaptığı sırada kalp krizi geçirip hayatını kaybeden Serbest Dalış Milli Takım sporcusu Serkan Toprak'ın kardeşi Burak Toprak, Afyonkarahisar'da kalp krizinden yaşamını yitirdi.

  • Meclis lokantasındaki fiyatlar tartışma yarattı! Pilav 10 TL, tereyağlı fasulye 42 TL
    14:24 Meclis lokantasındaki fiyatlar tartışma yarattı! Pilav 10 TL, tereyağlı fasulye 42 TL

    Asgari ücretin 6 katından fazla kazanan milletvekillerinin Meclis lokantasındaki yemekler için ödedikleri tutarlar tartışma konusu oldu. İnternette paylaşılan bir adisyonda pilavın 10 TL, cacığın 10 TL ve tereyağlı İspir fasulyesinin 42 TL'den satıldığı görüldü.

  • Azdavay'da Ormanlık Alanda Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
    14:22 Azdavay'da Ormanlık Alanda Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

    Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde otmanlık alanda çıkan yangın, itfaiye ve orman ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Yangın söndürme çalışmalarını yerinde takip eden Azdavay Belediye Başkanı Cevat Taşhan, herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadığını belirtti.


Advertisement