Antalya'da Mithatpaşa Caddesi Yeniden Düzenlenecek - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Mithatpaşa Caddesi Yeniden Düzenlenecek

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Dokuma bölgesindeki Mithatpaşa Caddesi'ni yeniden düzenleyecek.

07.02.2013 11:00  Güncelleme: 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediyesi, Dokuma bölgesindeki Mithatpaşa Caddesi'ni yeniden düzenleyecek.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, " Antalya'yı cadde cadde güzelleştiriyoruz"' projesi kapsamında caddelerde yenileme çalışmaları yapıyor.

Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Işıklar, Atatürk, Kazım Özalp, Mehmet Akif, Konyaaltı, Güllük, Hasan Subaşı ve Ali Çetinkaya caddelerinin ardından Mithatpaşa Caddesi'ni de güzelleştirme çalışmaları yapacak.

Güneyinde Gazi Bulvarı ile kuzeyinde Sakarya Bulvarı arasında kalan caddenin yaklaşık 1.2 kilometrelik kısımda yapılacak düzenleme ile kaldırım zeminine andezit ve diabaz doğal taşlar döşenecek. Kaldırımlara, kaplama malzemesine uygun olarak görme engelli vatandaşlar için kılavuz çizgileri ile tekerlekli sandalyeler için dünya standartlarında kullanımı kolaylaştırıcı rampalar yapılacak.

Kaldırımların genişleyen kısımlarında oturma alanları oluşturulacak ve uygun noktalara su ve bitki havuzları yerleştirilecek. Altyapısıyla birlikte ele alınacak Mithatpaşa Caddesi'nin düzenleme çalışmalarına turizm sezonunun bitmesiyle sonbaharda başlanacak.

Düzenleme çalışmalarının 4 ay sürmesi planlanıyor.

Muhabir: Yunus İçen

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya'da Mithatpaşa Caddesi Yeniden Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement